Viki Vloženo 15. Květen 2007 Sdílet Vloženo 15. Květen 2007 Hrozný věci se na těch silnicích dějou... jezdím už několikátým rokem 60-80 tis a pásám se i na parkovišti... jeli jsme z čarodějnic, já kouslý jak démon a normálně jsem měl "schýzu jako prase" když jsem nemohl na zadním sedadle najít protikus pásu!!! Nakonec jsem ho zpod sedačky dostal, ale strach zůstal... táta vedle mě neměl pás jeli jsem tak 20 km a znám všechny ty reklamy na používání pásů... přiznávám se k normální bázni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Já se poutam jakmile řadim jedničku. Už jsem se dostkrát celkem rafnul s kamarádama co si sednou za mě a řeknou, že vzadu se poutat nebudou. To se teda poutat budou, protože nestojim o to aby se mi někdo zakousnul do hlavy jakmile se něco stane. To samý spolužačka, kterou jsem vezl domu. Řikam jí ať se připoutá a ona na to: "A ty budeš bourat?" V tu chvíli jsem na ní zůstal čumět s otevřenou hubou. Zajímalo by mě kolik lidí sedne do auta a řekne si: "Dneska budu asi bourat, tak si zapnu pás" Jako jestli si mam vybrat mezi "pohodlim bez pásu" nebo zmačkanym tričkem od pásu a větší šancí na přežití, volim jednoznačně zmačkaný tričko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Jsem taky pro to zmackane tricko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 20. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 si myslim,ze pouzit pas je samozrejmosti pred jizdou akord, kdyz kazdy auto maj bagy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Poutám se automaticky vždy než zařadím jedničku a nehodlám na tom nic měnit. Tuhle jsem jel v naší staré Š105 vzdu, kde pásy nejsou a můžu říct, že jsem si připadal hodně divně, asi jako kdybych šel v zimě metrovou závějí v bačkorách prostě mi něco furt scházelo-zapnutý pás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Nevidím důvod proč se nepoutat. Ničemu to neomezuje. Takže nepoutat se je hloupý nesmysl. Je to jako šukat kurvy bez gumy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 ja vidim duvod, pokud mas zdravotni problemy, kde by te pasy omezovaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 25. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2008 To Urbo: tak kvuli tomu uz jsem mel tolik konfliktu. pokazdy zabralo, kdyz si meli vystoupit, to uz se radsi pripoutali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urbo Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Jasně no. Prostě v tomhle autě se jezdí s pásama, tak si ho zapni, nebo si najdi nějaký auto, kde se jezdí bez pásů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dastax Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 já se třeba cítím v autě hrozně nesvůj, když nejsem připoutanej. Něco mi pořád chybí, nic mě tak nedrží v sedačce, nemám jistotu a to mi zatraceně vadí...poutám se vždy! Jedině na 10-20 metrů popojetí z garáže do garáže se nepoutám (většinou:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 to je jednoduchy , jak spolucestujici videj jak jezdim tak je pud sebezachovy pripouta sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardachal Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Taky se poutám vždy. I když nechci. Třeba v ty garáži. Mě se v autě nechtěla poutat matka. Že prý si pas jen tak podrží kvůli poldum. (Je silnější a blbě se ji zapíná ) Vždy jsem řek zapnout. Následoval pohled jak na vraha. Jednou jsem si nevšim a do cesty mi vletěl pes. Rychlost asi 15km/h. Hlavou mi málem pozbyla čelní sklo a o palubku si narazila žebra. Od tý doby mě prosí, abych ji pomoch zapnout pas, když ji to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.