asphalt Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 http://automix.centrum.cz/novinky/clanek.phtml?id=8280 Ze zadu se mi zda celkem pekny ale predek me nijak neuchvatil, ta prvni fotka vypada dost neverohodne, jak kdyz to nekdo splacal ve Photoshopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Jo, kdyz tak koukam na tu sadu fotek - Corrado (ve verzi G60 nebo VR6), kdyz mi bylo 12, 13, to byl muj sen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Maverick: me je 22 a porad bych Corradem nepohrdl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 asphalt: Mne je (skoro) 27, ale Corrado je uz prece jen starsi zalezitost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 ale furt hodne vostra a skoro bych rekl ze se mi libi vic nez to novy scirocco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 Corrado jsem měl, moc pěkný svezení, libová záležitost, akorát mi to trošku luxovalo peněženku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 27. Květen 2006 Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 No nevím,nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asphalt Vloženo 27. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2006 aka jo to verim ze si umi polknout... ale ono uzvit v zime favorita s deravym vejfukem je taky dobra sranda a bez dobryho svezeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Když jsem kdysi sháněl e30, tak jsem si říkal, že pokud neseženu dobrý kus, tak bych eventuelně šel do Corrada VR6. Corrado dodnes patří mezi moje oblíbená auta, a když někde potkám pěkný kousek, tak se za ním pořád ještě otočím. Stejně tahle stará auta mají něco do sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Když jsem kdysi sháněl e30, tak jsem si říkal, že pokud neseženu dobrý kus, tak bych eventuelně šel do Corrada VR6. Corrado dodnes patří mezi moje oblíbená auta, a když někde potkám pěkný kousek, tak se za ním pořád ještě otočím. Stejně tahle stará auta mají něco do sebe. No, to bude tím, že bylo Coro totálně nadčasové. Měl jsem r.v. 89 a dodnes se musím pousmát nad tím, jaká se na západě dělala auta (a s jakou výbavou) v době, kdy byl u nás každý absolutně unešený z novinky zn. Š. Favorit... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Kdyz se tu uz mluvi o starsich ikonach - kdyz jsem dovrsil 18, byl to pro me Opel Kadett GSi 16V. Tech 110kW v tom bylo citit mnohem vic, nez v dnesnich autech, jsou proste mnohem komfortnejsi a utlumenejsi. To bylo zihadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 No a ty absolutne hitech budiky, to me uchvacovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 No, to bude tím, že bylo Coro totálně nadčasové. Měl jsem r.v. 89 a dodnes se musím pousmát nad tím, jaká se na západě dělala auta (a s jakou výbavou) v době, kdy byl u nás každý absolutně unešený z novinky zn. Š. Favorit... : Svatá pravda. Dodnes si pamatuju, když si naši v 89´koupili favorita, jak jsme celá rodina byli unešení z toho, jak je za tmy pěkně podsvícená palubovka, a táta jak si liboval jak to pěkně jede (před tím jsme měli Š 120L). Moje e30 byla r.v. 88 a přesto, že to byla spíš chudší výbava, tak to mělo např. ABS a check kontrol (kontrola snad na všechno počínaje hladinou vody v ostřikovači, přes tloušťku brdového obložení až po správnou fci brzdových světel a třeba i prasklou potkávací žárovku). O tom, že to mělo v sérii 170PS ani nemluvě. Kamarád měl to samé v kombajnu, jen o rok mladší a měl to v kůži, komplet elektrice, tempomat, vyhřívané sedačky atd, atd. V té samé době šel u fáčka připlatit otáčkoměr, stropní hodiny a přední mlhovky. Jestli máš nějaké foto toho Corrada, klidně je sem hoď, rád se podívám. Maverick: Taky souhlas, dnešní auta jezdí třeba rychleji, ale je to celé utlumené a odhlučněné, takže člověk si to zdaleka tolik nevychutná a rychlost necítí. A navíc v těhle klasických autech do ničeho nekecá elektronika (max. to ABS), takže člověk musel taky něco umět (mluvím o silnějších motorizacích). Dneska je to samé DSC, ESP atd. a řídit to může i cvičená opice. Nesnáším, když se elektronika snaží převzít řízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 Fugas: Jo, jo, elektronika je hezka vec, ale vsechno (snad az na ABS) by melo mit tlacitko OFF, ktery to vypne na 100%. Uz i od toho se zacina ustupovat a to me pak zacne doopravdy vadit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Květen 2006 Sdílet Vloženo 28. Květen 2006 http://automix.centrum.cz/novinky/clanek.phtml?id=8280 Ze zadu se mi zda celkem pekny ale predek me nijak neuchvatil, ta prvni fotka vypada dost neverohodne, jak kdyz to nekdo splacal ve Photoshopu No mohlo to bejt lepsi, je to takovy nevyvazeny a zadek svetla to sou obyc GolfPlus ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 TO nový Sciroco nebudu snad ani komentovat, ale klasiky jako Corrado a Calibra, to je téma..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Na nové Scirocco říkám "Go Helmute jen GO" a co týče zde uvedených legend No coment i potěch letech stále móóóc pěkné záležitosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Omlouvám se to je moje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Před chvílí jsem koukal na tipcars a je tam na prodej corrado s předkem z passata B6, málem jsem se pozvracel. Kdo na to máte žaludek, tak se tam mrkněte, ale je to fakt jenom pro silnější nátury. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Před chvílí jsem koukal na tipcars a je tam na prodej corrado s předkem z passata B6, málem jsem se pozvracel. Kdo na to máte žaludek, tak se tam mrkněte, ale je to fakt jenom pro silnější nátury. Tak to je vrchol tuzingu, to snad neí pravda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Před chvílí jsem koukal na tipcars a je tam na prodej corrado s předkem z passata B6, málem jsem se pozvracel. Kdo na to máte žaludek, tak se tam mrkněte, ale je to fakt jenom pro silnější nátury. Jj, je to děs běs... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Před chvílí jsem koukal na tipcars a je tam na prodej corrado s předkem z passata B6, málem jsem se pozvracel. Kdo na to máte žaludek, tak se tam mrkněte, ale je to fakt jenom pro silnější nátury. Jj, je to děs běs... tak tomuhle ani za mak nerozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 No píšou tam, že je to předělávka na TDi, tak asi aby se tam ten motor vešel, i když jsem viděl i TDi bez předělávky kastle. Takhle vznikla totální disproporce, patrná hlavně z pohledu z boku. Za takové zprznění jedno z nejhezčích sporťáků co znám, by si dotyčný doslava zasloužit useknout ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 http://www.vw-club.cz/modules.php?name=For...iewtopic&t=7535 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Před chvílí jsem koukal na tipcars a je tam na prodej corrado s předkem z passata B6, málem jsem se pozvracel. Kdo na to máte žaludek, tak se tam mrkněte, ale je to fakt jenom pro silnější nátury. Jj, je to děs běs... HNUUUUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.