Srpen 4, 20196 r Dobrý den, je tu někdo z Pelhřimovska kdo umí kódovat ? A jak zjistím co vše se necha dokodovat do auta ? Nemám moc vybavené auto mám výbavu ambition
Srpen 5, 20196 r V 3. 8. 2019 na 22:59, juraj07 napsal: Podarilo sa niekomu na Roomstri/FII rozchodiť s tým ELM327 adaptérom(Carista) hill hold assist? A niečo také ako rozsvietenie hmloviek pri zaradení spiatočky to asi nebude vedieť, a coming/leaving home sa mi po aktivácii nepodarilo rozchodiť ani keď som stlačil diaľkové, čo by malo ísť... Coming/leaving home jde aktivovat prej jenom když má auto Start-Stop.
Srpen 5, 20196 r V 3. 8. 2019 na 22:59, juraj07 napsal: Podarilo sa niekomu na Roomstri/FII rozchodiť s tým ELM327 adaptérom(Carista) hill hold assist? A niečo také ako rozsvietenie hmloviek pri zaradení spiatočky to asi nebude vedieť, a coming/leaving home sa mi po aktivácii nepodarilo rozchodiť ani keď som stlačil diaľkové, čo by malo ísť... Jestli ti to pomuze, pres VCDS jsem kodoval cornery takto: Byte 12 - bit 6 Byte 21 - nastav na 8C (1000 1100) - potom se ti budou mlhovky rozsvicet pri zarazeni zpatecky - takto je to v serii Byte 12 edit 8.2 byt 0 – parkovací světla zapnutá když “Terminal 15 ON” byt 1 - Světla pro denní svícení manuální byt 2 - osvětlení interiéru když je klíč vytažen ze spínačky byt 3 - aktivovat havarijní blinkry byt 4 - Aktivuje blikání brzdovách světel (nouzového brzdění) byt 5 - Komfortní blikání aktivníbyt 6 - aktivovat corner mlhovky Byte 21 edit 8.2 byt 2 - corner při zapnutí blinkruByt 5 – mlhová světla neaktivní při zapnutí dálk. světel byt 7 - Mlhová světla (s natáčecí světlomety) nainstalovány Asistent rozjezdu do kopce sem si taky aktivoval pres VCDS. Nevím přesně kodovani, ale nasel sem prislusny zaskrtavatko (v elektronika brzd) na aktivaci a bylo to. Potom sem si este prodlouzil dobu, jak dlouho auto v kopci brzdi.
Srpen 5, 20196 r Diki moc za podrobný návod ale keď nemám cornery tak mi to asi nepôjde... Odoslané z STF-L09 pomocou Tapatalku
Srpen 5, 20196 r před 51 minutami, juraj07 napsal: Diki moc za podrobný návod ale keď nemám cornery tak mi to asi nepôjde... Odoslané z STF-L09 pomocou Tapatalku Ano, nepude. Neni ale tezky je dodelat - je to jen elektrika. Na foru je navod.
Srpen 5, 20196 r No len ja som na tieto veci tak trochu antitalent a určite by som si v aute odpálil nejakú jednotku :D :/
Září 17, 20195 r Nazdar, chalani, riešim taký problém, chcem si dorobiť do mojej Fabii 2 snímač nízkej hladiny v ostrekovači, len neviem kde to nakodiť, vôbec neviem kde to nájsť, ak ste to už niekto dorábal, tak mi prosím vás poraďte, ďakujem za odpoveď.
Září 17, 20195 r Nejlevnejsi reseni: Musis sehnat cidlo hladiny ostrikovacu, v nadobce je tusim zaslepka na cidlo a pak jeden kabel do budiku, druhy je zem. Pokud tam zaslepka neni, tak vyvrtat diru. Zadne kodovani.
Září 18, 20195 r Nezdá sa mi že by sa to nekodovalo, lebo to čidlo funguje tak že keď tam je kvapalina tak tam je na tom vodiči mínus a keďže ho ja nemám tak tym pádom tam nemám to mínus tym pádom by mi tá ontrolka stále svietila, to sa musí niekde kodovať
Září 18, 20195 r Takze vravis ze donesiem kabel do pristrojovky pin17 a uz to pojde? A na F1 si to tahal do pristrojovky?
Září 18, 20195 r Ano, jeden do pristrojovky, druhy na zem. Klidne to otestuj bokem se samotnym cidlem a s nadobou vody :)
Září 18, 20195 r A na F1 to bol ktori pin na palubovke tiez 17pin, v poriadku verim ti tak ale mozem to aj tak vyskusat ze na ten pin privediem kostru a malo by to svietit nie?
Září 18, 20195 r https://forum.skodahome.cz/topic/31291-hladina-v-n%C3%A1dr%C5%BEi-ost%C5%99ikova%C4%8D%C5%AF-kontrolka/#comments
Září 19, 20195 r Tak dnes som sa dostal k tomu a vôbec mi to nešlo nakodovať, prikladam foto kde je vidieť môj typ budíkov a aj aký kod je v prístrojovke 17103, podla tabulky kodovania, ktoru tiež prikladam, mal by som dať kod 04101 a vobec ten kod nebralo
Září 22, 20195 r Takže nedalo mi to a rozobral som prístrojovú dosku a nakoniec tam nemám ani LED tam, takže moje prístrojovka nepodporuje ten snímač, tak som si tam dorobil LED-ku a cez týžden príde snímač a prípojím ho priamo na LED budem to mať ako to bolo vo F1
Leden 28, 20205 r Dobrý den,vyměnil jsem si u Fabia II r.v. 2011 BCM z 6R7937086H za 6R7937087M z důvodu dodělání corner mlhovek a nejde mi přizpůsobit dálkové ovládání.Dělám to origo vagem.Poradili by jste mi prosím jak na to?Děkuji
Duben 19, 20205 r Custe. Koduje nekdo a podival by se, zda by sel tempomat? Severni morava. Mam rooma po FL. Diky
Srpen 26, 20205 r Dobrý den, máte někdo v gateway adresu 5F? V autě mám jednotku 6R7 937 087 H ale v ní se adresa nenachází, tipuji že by mohla být u 088-090. Fabia II po FL Díky
Říjen 14, 20204 r Ahoj Vsechnym. Chtel jsem neco nakodovat k me fabci a nepodrilo mi se. Mam obd 11Pro . Chtel jsem nakodovat: - prasknute zarovky (vsechne) - natlaceni spojku - led spz Dal jsem aplikace a natlaceni spojky . Vysledek - nepodarilo se. Kde delam chybu? Mam to delat pres adaptace? Zbytek jsem nedelal sam bo nemam podepisu Bytu a bitu v mem jazyku. Tak pro bezpecnost nic nenaznacil Dekuji za pomoc Upraveno Říjen 14, 20204 r od TOMUS
Listopad 4, 20204 r Kontrolka na prasklé žárovky mi také nechodí, i když je mám nakódované. Pouze u přípojného vozíku to zobrazí, když praskne žárovka nebo je problém v elektrice. Zvláštní... U té spojky - vůbec netuším, jestli to F2 mohla mít a k čemu to vlastně je... Led SPZ - jste si jistý, že to na F2 jde? Mám pocit, že to mohla mít až F3... Obecně ne vše, co je např. v komfortní jednotce možno nakódovat, na autě ve skutečnosti chodí... Např. kódování dešťového senzoru tam je, ale F2/R ho nikdy neměly ani za příplatek (lze prý ale dodělat). A takových věcí asi bude více. Ty jednotky a jejich architektura je sdílena napříč koncernem a řada věcí tam nemusí mít využití...
Listopad 4, 20204 r Mi prasknuta směrovka funguji. Musim zkusit tlumené světlo a dalkové. Mam nějakou starou použitu h4 a týknu palcema ji sklo a rychle praskně. Potom budu to testovat. Spojka mi vůbec nejde. Jednotka neumi . Mam zpusob na led spz. Vypnu kontrolu žarovky a namontuji se 😀 Jednotky jsou dělane v stejné verzi na vše trhy. Na každy trh fabia měla jinou výbavu a připlatky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.