cz pida Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 Díky za info, zkusim nějak sehnat tu 87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fili Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 (editace) Ahoj, tak jsem tu zase se stěrači. Navštívil jsem servis, ale dle nich je funkce v pořádku a nic s tím nedělali. Přesněji řečeno v kódování není žádná volba, která by to upravovala, takže to je v pořádku. Přejímací technik na mě koukal jak na blbce se slovy "Ale to je přeci normální". Tuhle informaci (o kódování) jsem ale věděl a dle mého to v pořádku není, takže bych chtěl požádat o rady/názory. Včera jsem na chvíli vrátil starou jednotku (tu jsem v servise bohužel neměl) a dávám k porovnání snímky z videa (4 snímky z cca 1-2 sekundového úseku) jestli se Vám to zdá normální chování. Snad někdo pozná o co mi jde. 086: 087: Chtěl bych, aby u 087H fungoval ostřík jako u 086K: zmáčknu páčku, spustí se pumpa, ale stěrače se pustí s mírným zpožděním, u 087 jedou okamžitě jak zmáčknu páčku. Ať mi nikdo neříká (3 oficiální servisy Škody), že je úplně normální když stěrač projede celé okno nasucho.Kódování 087 je stejné jako 086 + aktivovaný tempomat a pár drobností:086K: 7C980BB808210000002008002C2B18C00040400F60000000020000000000087H: 7C980BB808210000002008003C2B18C000C0400F600000000200 Zkoušel jsem projít i různé kanály dostupné v jednotce, ale nic moc jsem z toho nevykoukal. Bohužel nevím, jestli ostřík fungoval správně před prvním nakódováním jednotky. Nějaký nápad? Mě snad napadá už jenom aktualizace softwaru v jednotce, jestli existuje nová verze. Nebo poslední naděje a napsat do Boleslavi? Že by to třeba jejich člověk ve spolupráci s orig. servisem dokázal vyřešit. Celá videa k porovnání zde Ostřík 086 https://vidd.me/ij5 Ostřík 087 https://vidd.me/DQ7 Editováno: 19. Květen 2014, autor: fili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Mám pocit, že tohle se nastavuje v adaptacích, ne v kódování, zkus to spíš najít tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fili Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Taky si myslim, ale nechci to nejak rozhodit vic takhle staci pockat do deste nebo vzit hadr V adaptaci nemam takto nadepsanou zadnou polozku, porovnanim stara vs. nova mi zatim vysel kanal 7 - stara ma hodnotu 1, nova 0. a ta prodleva by mohla byt kolem 1 sekundy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 23. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2014 Mam dotaz zda jde prodlouzit interval setreni zadniho skla kdyz je zapnuty cyklovac setreni ? Me by to stacilo aby to zapinalo snad jednou treba za tri minuty a takhle to stira jeste suche sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ifkoo1131 Vloženo 3. Září 2014 Sdílet Vloženo 3. Září 2014 (editace) custe,mozem poprosit tych co maju vcds a hlavne fabia 2face,nech sa kuknu ci tam maju tuto moznost,ci sa da zapnut dab:)tu je postup..dik.viem ze je to pre bluetooth ale ja tam to co potrebujem vediet... http://www.remkoweijnen.nl/blog/2011/08/26/rns-315-enable-the-hidden-bluetooth-carkit/ Editováno: 3. Září 2014, autor: ifkoo1131 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 nechci delat chytryho, ale popis kodovani bytu na prvni strance je trochu matouci .. BYTE se sklada z BITu ... pak to bude vypadat cca nasledovne Byte 3 edit 8.2bit 0 - Komfortní otevírání střešního okna (SAD) je aktivníbit 1 - Komfortní zavírání střešního okna (SAD) je aktivníbit 2 - Comfortfunction střešní okno (SAD) je aktivníbit 3 - Komfortní funkce oken (elektrické ovládání oken), jsou aktivní přes vložky zámkubit 4 - Komfortní funkce oken (elektrické ovládání oken), přes boční vypínač ovladače aktivníbit 5 - Komfortní funkce oken energie (elektrické ovládání oken) přes dálkové ovládání (FFB) je aktivníbit 6 - ?bit 7 - Komfortní funkce aktivní a pak to dava cele smysl :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sunny1986 Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Ahoj,lidi chtěl jsem se zeptat půjde nakodovat na Roomster r.v.2010 denni sviceni mlhovkama??Tzv.Amerika?? Vypínač v poloze 0 a po zapnutí klíčku by se zaply jen mlhovky. Popřípadě kde to nakodovat,děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Protože to odporuje €vropským předpisům o funkci, poloze, svítivosti a dalších podmínkách pro osvětlení aut, tak to asi NEPUDE - byl by blázen výrobce, kterej za Veľkou Mľáku skoro neprodává, aby tuhle možnost v €vropě nepovolenou umožňoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Už to bolo dávno, čo som sa s tým hral, ale mám taký pocit, že sa dá nakódovať aj toto. Škodovka sa v USA naozaj nepredáva, ale predávajú sa tam Volkswageny a tie s takouto možnosťou musia počítať. A elektronika je cez celý koncern VAG +/- rovnaká, takže nastavenia sa dajú zmeniť. Iná vec je ale to, že o nebude podľa predpisov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Podla toho by sa malo dat... -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 (editace) Ano, jak v €U a Skandinávii, tak v "Jů-Es-Ej" znamená aktivace denního svícení automatický rozsvěcení POTKÁVACÍCH světlometů (pokud auto nemá samostatně nainstalovaný DLR), jenže "Sluníčkovec z šestaosmdesátýho" si žádá svítit MLHOVKAMA - což je jak v €uropě, tak za Veľkou Mľákou nesmysl a nezákonný - mlhovky jsou použitelný jen jako "corner" neboli přisvícení do zatáčky u aut, který nemají natáčecí hlavní světla: Ahoj,lidi chtěl jsem se zeptat půjde nakodovat na Roomster r.v.2010 denni sviceni mlhovkama??Tzv.Amerika?? Vypínač v poloze 0 a po zapnutí klíčku by se zaply jen mlhovky. Popřípadě kde to nakodovat,děkuji Ergo kladivo, měl by se rozběhnout hlavou proti nejbližší zdi, aby se mu ROZSVÍTILO... Editováno: 18. Říjen 2014, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Ahoj, kamarád mi dneska donesl 6R7 937 087D .....můžu jí taky s tímhle starším indexem taky použít pro tempomat a corner light nebo mám radši sehnat nějakou s novějším...F nebo P například? CHtel bych dodělat corner light a případně pak i tempomat .Momentálně mám BCM 6R7937086M, která ani jedno nepodporuje jestli jsem spávně hledal. Prosím o radu Editováno: 26. Říjen 2014, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Nikdo neví ? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Když sem do večera napíšeš, do jaký káry, motorizace, výbavy a modelovýho ročníku to máš, tak se zejtra zeptám na slovo vzatýho odborníka (mám od něj slíbenej MaxiDot plus další kódování). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 jasný, je to Fabia 1,2 tsi,Ambition 63kW r.v. 3/2013..momentálně v autě je BCM 6R7937086M..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 6R7 937 087P podporuje tempomat. Dovedel jsem ze snad 087P je novsi verze nez 087M . 087M umel tempomat a dosvetlani zatacek. V moi pripade nedalo mlhovek pripojit k RJ a mam 087P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fili Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Ahoj, můžu poprosit také o dotaz na mou kombinaci? Roomster, r.v. 05/2012, 1.2 63kW TSI, výbava Ambition, momentálně mám na tempomat 087H, původní byla 086K, jde mi o problém s časováním stěračů/ostřiku předního okna (viz příspěvěk výše) jinak vše ostatní zdá se funguje. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Zkusím se optat, ono to takhle napsaný vypadá jinak než když to vypisuje laptop v diagnostice.... Zítra budem chytřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Tak dneska jsme se k nějakýmu kódování vůbec nedostali, byl jsem rád, že mi vyměnil olej a kola - takovej nával na výměnu kol a přezutí gum jsem ještě neviděl. Jedno auto na heveru měněný celý kola, druhý vedle na dalším - a přezouvaly se gumy na stejný ráfky. Vyvažovačka a obouvačka v trvalý permanenci, v plným kvaltu ve dvou chlapech cca 8 aut za hodinu... Jsem s ním domluvenej na sobotu, kdy má neofiko "ordinační hodiny" pro kamarády a známý - snad to stihnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 já včera večer koupil novou 6R7 937 087P která to 100% umí, tu s Déčkem na konci pak když tak prodám....čili zájem o info jestli umí tempomat a corner stále platí.....a připomínám ještě i dotaz od FILIho ohledně stěračů...jakjsme to tak četl tak by mě to pěkně štvalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 30. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2014 Ahoj, tak to tu všechno čtu a nejsem z toho úplně moudrej tak se radši zeptám co vše je třeba udělat při změně BCM z 6R7937086M na 6R7 937 087P(ještě nepoužitá)... Přizpůsobení klíčů je víceméně jasný viz návod od azriela...čili: Paměť závad musí být prázdná. Postup přizpůsobenĺ. -Zapnout zapalovánĺ jednĺm z klíčů Číslo kanálu. 00-PŘIZPŮSOBENÍ, vymazat adaptačnĺ hodnoty 01-PŘIZPŮSOBENÍ, jako novou hodnotu zadat celkový počet přizpůsobovaných klíčů např. 3 ve tvaru 00003. -Uložit -Do 3 s po odsouhlasení uložení hodnoty postupně stisknout tlačítko ZAMKNI na dálkových ovladačích. ale co kódování? dost mě rozhodilo to co píše o stránku vzadu FILI ....prosím tedy o nějaký polopatický návod nebo případně kdyby jste věděli o někom v okolí Jablonec Liberec kdo by to udělal...díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 2. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2014 Už je to tu někde několikrát napsáno. Kódování zkopíruješ ze staré BCM a vložíš do nové BCM. Pokud máš ale novou,nepoužitou BCM nebude ti fungovat centrál a nepůjdou přizpůsobit klíče. To VAGem neuděláš. Musíš do servisu na VASila a tam je třeba odblokovat VÝROBNÍ MOD . Pak bude teprve BCM přístupná aby šlo centrální zamykání a mohl jsi přizpůsobit klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 ten výrobní mód jsem četl a je mi to tak všechno i jasný, jen jak píšu, trochu mě rozhodilo to co píše FILI s těma stěračema + že má uBCM 86K v kódu na konci o 8 nul víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Ahoj, jen se zeptám...tu BCM jednotku jenom dole vycvaknu a vyndám a odpojím nebo je tam někde nějakej šroube nebo jiná záludnost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.