Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zadny sroub tam neni. Mne se osvedcilo nejdriv odpojit kabel a potom vycvaknout jednotku. A byl jsem prekvapeny jakou silu jsem musel vynalozit na samotne vycvaknuti. Jeste jsem teda mel odpojenou baterku, jestli to je nutnost nebo ne, to nevim. A doporucuju pred vymenou si zkontrolovat PIN od radia a mit ho pak pri ruce.

Vloženo

Rádio naštěstí nemám origo, vycvaknout to šlo fakt blbě, teď už to ale dělat nebudu...tempomat zatim stejně ještě nemám a tak to neuspěchám..mám 3 jednotky...novou 087P...s tim ale musím na VAS což se mi moc nechce a pak použitý 087D a 087M tak snad jedna z nich půjde a tu novou pak tady  zkusím prodat ......nic víc než tempomat a corner neumí nebo jo?

Vloženo

Případně, pokud máš novější ročník, tak už tam vypínač nemáš, ale zapíná/vypíná se to zastrčením příslušné pojistky na dané místo.. Ale to je všechno v návodu.

Vloženo

2013 mam, ale MR2014 v Ambiente a nie je. Ale uz som to tu asi pisal. A denne by nemalo byt aktivovane od kupy? Teda poistka zasunuta. Lebo nie kazdy poistku musi mat doma/v aute. Teda pokial nema vypinac

--

Z mobilu

Vloženo

Mám na voze Škoda Fabia 2 RS mlhové světlomety s funkcí corner,ale chtěl bych na vůz namontovat denní ledkové svícení.Corner vyhodím dám originální RS ledky a pak se musí vše nakodovat.Nedokázal by to někdo rozchodit z okolí Mladé Boleslavi?

Vloženo

Zdravím páni,

dá sa nakódovať americké svietenie? Teda aby pri zapnutých stretávacích svetlách svietili trvalo aj smerovky?

Videl som to na dosť veľa O2 a celkom ma to zaujalo.

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

takže zatím asi toliko dodatečných funkcí

.

.

.

Změnit počet zablikání blinkrů

1. Zvolte řídící jednotku 09

2.Vyberte kanálu 43

3. Zvolte počet bliknutí 1 - 5

Více informací v adaptacích na předchozím příspěvku smile.gif

BTW: jednotka podporuje sensor deště 1K0 955 559 AH takže by to mělo jít dodělat

PS: postupně to budu doplňovat a pokud někdo na něco přijde (vystuduje jinde) ať to sem připíše a já to doplním smile.gif

Doplněno 13.1.2011

Jde taky u OC II zvýšit počet blikání? 

Editováno: , autor: Pawouk
Upravena citace.
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravím páni,

dá sa nakódovať americké svietenie? Teda aby pri zapnutých stretávacích svetlách svietili trvalo aj smerovky?

Videl som to na dosť veľa O2 a celkom ma to zaujalo.

Já to mám a chci to vypnout,poradí někdo postup? díky

• o 3 týdny později...
Vloženo

Byte 24

byt 4 - Přenosový protokol CAN sběrnice (0 = TP 1.6 / 1 = TP 2.0)

byt 5 - CAN Drive "vedení" je aktivní

Ví někdo co to provede, testoval to někdo?

Vloženo

Ten "bit 4" od sebe rozlišuje auta podle verze sběrnice CAN - konkrétně fábule/room do ročníku 2010 = do faceliftu mají CAN 1.6, po něm už CAN 2.0 - ve stejným autě musejí  mít všecky "krabičky" nastavený stejný rozhraní a stejnej protokol komunikace na něm, jinak "si nepokecaj" = nerozumějí si.

Co znamená "Drive vedení je aktivní" by musel vysvětlit někdo, kdo to překládal, možná by bylo i lepší napsat sem anglánský nebo dojčský znění, ty překlady do češtiny u těchhle věcí jsou jako od prasete...

• o 8 měsíců později...
Vloženo

Chlapy potrebujem pomoct. Je niekto z vas v okoli brna s diagnostikou? Potrebujem zistit ci je mozne dokodovat do komfortky MF volant. Jedine co viem ze tam nemam uz fabricku komfortku ale lepsiu lebo pred dvoma rokmi som domontovaval tempomat a to som musel k nemu kupit aj komfortku. Vyberat ju nechcem lebo sa bojim ze by sa jej nieco stalo. Diky za rady

• o 1 měsíc později...
Vloženo

kde a ako nakódujem/prekódujem diaľkové kľúče? po výmene jednotky na to nemôžem prísť. jednotka by mala byť kódovaná správne podľa pôvodnej. k autu mám štítok čo bol pri kľúčoch, kde je nejaké 7 miestne číslo, pred číslom je "E"...mám prístup k VAG vrátane kábla

Fabia II, 2013 (MR2014), facelift

Vloženo

V 09 BCM  To najdeš v Přizpůsobení (Adaptace) Zadáš počet klíčů a potvrdíš stiskem tlačítka na 1. a pak 2. klíči. Je to omezeno krátkým časovým intervalem. Předtím se podívej jestli máš vymazané všechny chyby na této jednotce.

Vloženo

Predtym som to prehliadol. Bol som teraz v aute, no neuspesne. Skusal som tlacidlo odomykania, zamykania, mazal som chyby. Velmi z toho mudry nie som...

edffa0c78314e6a4261f1d18735737d9.jpg092ca0dfa55df5683ca86469be794bd6.jpgb62ab2eb46259b3df06adc9fedd95090.jpgfddb36950d71635dd825b1911423d918.jpg

Najprv stlacit tlacidlo na kluci, potom test a save alebo naopak (test, stlacit, save)?

--

Z mobilu

• o 2 týdny později...
Vloženo

Caute potrebujem poradit. Mam kabel modry VAG KKL 409.1 auto je skoda fabia 2010 1.2 TSI po FL a problem mam ten ze ten kabel neviem nainstalovat na WIN 7 64 bit. ked sa mi to aj podarilo tak som sa cez ten soft nevedel spojit s autom lebo mi to vyhodi chybu nelze najit HEX. co mam robit pripadne mate niekto link alebo tie ovladace na ten kabel? a soft? 

dakujem 

kludne mi napiste ked tak na michal@mkproduction.sk 

Vloženo (editace)

čiže potrebujem nejaky HEX-CAN kabel viete mi aj nejaky prosim poradit aky kupit? ci to je jedno? kupim na ebayi? dakukujem vam. Popripade nieste niekto v okoli hodonina ? ze by som sa za vami zastavil ? dakujem

moze to byt napriklad tento: http://www.ebay.com/itm/VAG-K-CAN-Commander-1-4-obd2-Diagnostic-Scanner-tool-COM-cable-For-Audi-Skoda-GU-/371449138268?hash=item567c180c5c:g:yrkAAOSwFnFWBVa6&item=371449138268&vxp=mtr 

Editováno: , autor: twix2v1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...