fili Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Zadny sroub tam neni. Mne se osvedcilo nejdriv odpojit kabel a potom vycvaknout jednotku. A byl jsem prekvapeny jakou silu jsem musel vynalozit na samotne vycvaknuti. Jeste jsem teda mel odpojenou baterku, jestli to je nutnost nebo ne, to nevim. A doporucuju pred vymenou si zkontrolovat PIN od radia a mit ho pak pri ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 Rádio naštěstí nemám origo, vycvaknout to šlo fakt blbě, teď už to ale dělat nebudu...tempomat zatim stejně ještě nemám a tak to neuspěchám..mám 3 jednotky...novou 087P...s tim ale musím na VAS což se mi moc nechce a pak použitý 087D a 087M tak snad jedna z nich půjde a tu novou pak tady zkusím prodat ......nic víc než tempomat a corner neumí nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel Knothe Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 (editace) Chlapy víte jak aktivovat DRL? Editováno: 11. Listopad 2014, autor: Pavel Knothe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Zkus vypínač vedle pojistek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Případně, pokud máš novější ročník, tak už tam vypínač nemáš, ale zapíná/vypíná se to zastrčením příslušné pojistky na dané místo.. Ale to je všechno v návodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 já mám 2013 a vypínač tam ještě mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 2013 mam, ale MR2014 v Ambiente a nie je. Ale uz som to tu asi pisal. A denne by nemalo byt aktivovane od kupy? Teda poistka zasunuta. Lebo nie kazdy poistku musi mat doma/v aute. Teda pokial nema vypinac -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Mám na voze Škoda Fabia 2 RS mlhové světlomety s funkcí corner,ale chtěl bych na vůz namontovat denní ledkové svícení.Corner vyhodím dám originální RS ledky a pak se musí vše nakodovat.Nedokázal by to někdo rozchodit z okolí Mladé Boleslavi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Zdravím páni, dá sa nakódovať americké svietenie? Teda aby pri zapnutých stretávacích svetlách svietili trvalo aj smerovky? Videl som to na dosť veľa O2 a celkom ma to zaujalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek81 Vloženo 7. leden 2015 Sdílet Vloženo 7. leden 2015 (editace) takže zatím asi toliko dodatečných funkcí . . . Změnit počet zablikání blinkrů 1. Zvolte řídící jednotku 09 2.Vyberte kanálu 43 3. Zvolte počet bliknutí 1 - 5 Více informací v adaptacích na předchozím příspěvku BTW: jednotka podporuje sensor deště 1K0 955 559 AH takže by to mělo jít dodělat PS: postupně to budu doplňovat a pokud někdo na něco přijde (vystuduje jinde) ať to sem připíše a já to doplním Doplněno 13.1.2011 Jde taky u OC II zvýšit počet blikání? Editováno: 7. leden 2015, autor: Pawouk Upravena citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Zdravím páni, dá sa nakódovať americké svietenie? Teda aby pri zapnutých stretávacích svetlách svietili trvalo aj smerovky? Videl som to na dosť veľa O2 a celkom ma to zaujalo. Já to mám a chci to vypnout,poradí někdo postup? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schima Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Byte 24 byt 4 - Přenosový protokol CAN sběrnice (0 = TP 1.6 / 1 = TP 2.0) byt 5 - CAN Drive "vedení" je aktivní Ví někdo co to provede, testoval to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Únor 2015 Sdílet Vloženo 9. Únor 2015 Ten "bit 4" od sebe rozlišuje auta podle verze sběrnice CAN - konkrétně fábule/room do ročníku 2010 = do faceliftu mají CAN 1.6, po něm už CAN 2.0 - ve stejným autě musejí mít všecky "krabičky" nastavený stejný rozhraní a stejnej protokol komunikace na něm, jinak "si nepokecaj" = nerozumějí si. Co znamená "Drive vedení je aktivní" by musel vysvětlit někdo, kdo to překládal, možná by bylo i lepší napsat sem anglánský nebo dojčský znění, ty překlady do češtiny u těchhle věcí jsou jako od prasete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Chlapy potrebujem pomoct. Je niekto z vas v okoli brna s diagnostikou? Potrebujem zistit ci je mozne dokodovat do komfortky MF volant. Jedine co viem ze tam nemam uz fabricku komfortku ale lepsiu lebo pred dvoma rokmi som domontovaval tempomat a to som musel k nemu kupit aj komfortku. Vyberat ju nechcem lebo sa bojim ze by sa jej nieco stalo. Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix2v1 Vloženo 27. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2015 Caute nieje niekto z vas v okoli hodonina ? Breclavi ? Holica? ze by sme sa pohrali s mojou fabiou a ponastavovali zopar veciciek... dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2015 kde a ako nakódujem/prekódujem diaľkové kľúče? po výmene jednotky na to nemôžem prísť. jednotka by mala byť kódovaná správne podľa pôvodnej. k autu mám štítok čo bol pri kľúčoch, kde je nejaké 7 miestne číslo, pred číslom je "E"...mám prístup k VAG vrátane kábla Fabia II, 2013 (MR2014), facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 V 09 BCM To najdeš v Přizpůsobení (Adaptace) Zadáš počet klíčů a potvrdíš stiskem tlačítka na 1. a pak 2. klíči. Je to omezeno krátkým časovým intervalem. Předtím se podívej jestli máš vymazané všechny chyby na této jednotce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Predtym som to prehliadol. Bol som teraz v aute, no neuspesne. Skusal som tlacidlo odomykania, zamykania, mazal som chyby. Velmi z toho mudry nie som... Najprv stlacit tlacidlo na kluci, potom test a save alebo naopak (test, stlacit, save)? -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix2v1 Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Caute potrebujem poradit. Mam kabel modry VAG KKL 409.1 auto je skoda fabia 2010 1.2 TSI po FL a problem mam ten ze ten kabel neviem nainstalovat na WIN 7 64 bit. ked sa mi to aj podarilo tak som sa cez ten soft nevedel spojit s autom lebo mi to vyhodi chybu nelze najit HEX. co mam robit pripadne mate niekto link alebo tie ovladace na ten kabel? a soft? dakujem kludne mi napiste ked tak na michal@mkproduction.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Sežeň si někde starýho notebooka s Win XP 32bit a budeš mít po problémech - na W7 32b chodí jen některý verze KKL a na W7 64b nechodí pro jistotu žádný ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Modry KKL nie je pre modely do roku 2004? Cize vhodny pre F1? Na F2 potrebujes HEX-Can co ja viem -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 no záleží pro jaké účely ... pokud ti jde jen o diagnostiku, tak s KKL vydržíš i pro FII/Roomster do faceliftu, pokud však chceš nastavovat, tak už ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2015 Po FL je ti KKL kabel na nic, potřebuješ HEX-CAN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twix2v1 Vloženo 17. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2015 (editace) čiže potrebujem nejaky HEX-CAN kabel viete mi aj nejaky prosim poradit aky kupit? ci to je jedno? kupim na ebayi? dakukujem vam. Popripade nieste niekto v okoli hodonina ? ze by som sa za vami zastavil ? dakujem moze to byt napriklad tento: http://www.ebay.com/itm/VAG-K-CAN-Commander-1-4-obd2-Diagnostic-Scanner-tool-COM-cable-For-Audi-Skoda-GU-/371449138268?hash=item567c180c5c:g:yrkAAOSwFnFWBVa6&item=371449138268&vxp=mtr Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: twix2v1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 18. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2015 Asi ne. Musí tam být to HEX-CAN napsáno. Co toto: http://www.ebay.com/itm/VCDS-VAG-COM-15-7-DIAGNOSTIC-INTERFACE-HEX-CAN-VW-AUDI-SEAT-SKODA-2015-FULL-/321952383612?hash=item4af5db827c:g:y9gAAOSw1S9Wc7Yu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.