Publikováno Červenec 18, 201015 r Prosím poradíte mi co je to za řemen? V motoru su mi pravidelně ozívalo pískaní a přišel jsem na to že to vychazí od řemene viz na obrázku. Řemen je na krajích otrchný, jak se točí tak jsou tam vidět bílé provázky, prostě řemen je poskozený a nevím proč. Nevíte co je to za řemen a co to pohání? kolik stojí a jestli si ho dokažu sám vyměnit?? Díky za rady
Červenec 18, 201015 r Remen pohana alternator,servo,klimu. Vymenis si to aj sam. Cena cca 600kc. Poskodil sa opotrebovanim. Upraveno Červenec 18, 201015 r od PROCHY603
Červenec 19, 201015 r Autor Děkuji, zítra bych to měl vést ke znamému. Dnes jsem s ním mluvil a říkal jsem mu co mám za problém a říkal že to mám dovest. Bude to mít přece rychleji udělané než já. Upraveno Červenec 19, 201015 r od STANA81
Srpen 30, 201114 r Zdravím, jelikož mám podobný problém, chtěl bych poprosit znalé, zda by sem mohli dát nějaký návod, jak tento řemen vyměnit. Věřím, že by to bylo k užitku nejen mě, ale i dalším, co nechtějí vyhazovat peníze za něco, co by zvládli sami doma. Díky předem
Srpen 30, 201114 r zhoď spodný+pravý kryt motora (myslené v smere jazdy),zober si 16-ku očkový klúč a nasaď ho na napinák ako je zobrazená tá šipka na tej prílohe čo som vložil...potiahni v smere hod.ručičiek,zadrž a remeň zosadíš dolu..montáž v opačnom poradí... Upraveno Srpen 30, 201114 r od libero1071
Srpen 31, 201114 r Díky za návod a rychlou reakci , nejspíš po víkendu se do toho pustíme:) tak možná přihodím fotos:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.