snuky Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Dneska mi na cestě zpět domů začal docházet benzin, zastavil jsem u benzinky v nejaky vesnici natankoval plnou a pokračoval. Na dálnici cca po ujetí tak 30km jsem zacal predjizdet par kamionu cca ve 140km/h a zjistil ze auto nemá takovej výkon na který jsem v takový situaci zvykej. Nedalo mi to , trochu jsem zpomalil a mam vyzkoušeno že pokud mam natankovano palivo od Shellky na 3ku to jede cca 163Km/h , zkusil jsem a s timto benzinem to jede na 3 maximalne 150 a vic ani tuk. Nemáte někdo podobnou zkušenost s nekvalitnim benzinem ? Ted mam strach o motor po natankovani tohodle hnusu.Navic cenove nastejno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Ako mozes porovnavat kvalitu benzinu natankovany niekde na dedine s kvalitou benzinu zo SHELL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 18. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 jde o to jestli ten rozdíl je tak znatelnej jestli máte podobnou zkušenost? mám za to že benzin kterej veze cisterna je stejnej pro všechny a každá benzinka si přidá svoje aditiva dle značky.Co vim tak jediné palivo které se dováží je Shell V-power racing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 18. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 jde o to jestli ten rozdíl je tak znatelnej jestli máte podobnou zkušenost? mám za to že benzin kterej veze cisterna je stejnej pro všechny a každá benzinka si přidá svoje aditiva dle značky.Co vim tak jediné palivo které se dováží je Shell V-power racing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 (editace) Shell zasobuje palivom len svoje benzinove pumpy a nie niake benzinove pumpy na dedine neznamej znacky-oilcompany. LINK: http://mystery-riders-team.717.cz/menu/radce/oktanove-cislo-benzinu Editováno: 18. Červenec 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Brat robil chvilku na Shellke, tak vyzistim ako to je. Ale urcite je rozdiel aj v nadrziach, darmo donesu benzin/naftu v rovnakej cisterne, ked to nasledne vyleju do sto-ročnej hrdzavej nadrze. PS: nemal si pustenu klimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 hned jak to vyjedu natankuju V-power racing ,fakt clovek jednou natankuje u neznackovy benzinky a problem dik za link , ona V6 2,8 má teda doporucen 98oktanovy benzin ,a 95 za cenu mirneho snizeni vykonu ale bral jsem u shellky vzdy 95 a rozhodne to jelo lip nez tento benzin z noname benzinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 random : klima byla vypnuta uz jsem vyjezdil 30L a moje poznatky jsou ze motor je ve vyších otáčkách hlučnější a táhne to tak do 4tis pak uz nic moc, doufam ze se neco nepose*e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 hned jak to vyjedu natankuju V-power racing ,fakt clovek jednou natankuje u neznackovy benzinky a problem dik za link , ona V6 2,8 má teda doporucen 98oktanovy benzin ,a 95 za cenu mirneho snizeni vykonu ale bral jsem u shellky vzdy 95 a rozhodne to jelo lip nez tento benzin z noname benzinky Necakaj az vyjazdis celu nadrz. Chod a natankuj tam hned V-power. Nikdy netankujem na neznamych noname pumpach. Ak nutne musim natankovat na noname pumpe tak MAX 10 Litrou paliva na dojazd k znackovej pumpe. Napr: Shell, OMV, Agip,Esso atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 jo ma to docela dobrej vliv, nejlip je to poznat na slabem motoru, kdyz jsem do 1.3 MPIcka feliny lil BlueOctans99 od Benziny litala jak drak a na 95ku nic moc. jinak podle me by to zadnej vliv mit nemelo, jedna nova nadrz a srovna se to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 (editace) Tak pre doplnenie, na Slovensku, prevazne v zapadnej casti sa zo zahranicia dovazaju len specialne druhy benzinu ako napr. V-Power Racing, Nat98 a ine 99-100 oktanove benziny. Shell V-Power (tzv Nat95 s aditivami) sa tiez vozi napr. z Rakuska, popripade zevraj v urcitych pripadoch ho vedia doniest aj z bratislavskeho Slovnafu. Klasicky Nat95 sa podla moznosti dovaza zo Slovnaftu, alebo z okolitych krajin podla potreby. Stale plati co som povedal o nadrziach, su nove udrziavane a pak stare. Zevraj este zazil pripad, ze pumpa odcerpavala zvysky z nadrze, kvoli cisteniu a predala ich inej pumpe. Samozrejme sa nejednalo o stanice so zvucnym menom Editováno: 19. Červenec 2010, autor: random Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 ja prave myslel ze benzin v CR vozi do vsech benzinek Čepro i pro Shell a ten si tam jen pridá svoje aditiva včetně V-power? a k nám se dováží pouze V-power racing z rakouska nebo DE. Zkusim to vyjet do mrte co to pude a natankuju plnou Vpower racing sem zvedavej o kolik se zvedne výkon, jako asi je fakt lepsi pokud dochazi natankovat trochu na dojeti a pak brat u značkovejch benzin , podle tyhle zkušenosti určite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 19. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 v pátek jedu do chorvatska tak kazdou nadrz vemu u odlišnejch kvalitnich benzinek s N95, a zkusim porovnat jestli bude znat neco na výkonu. Myslim si ze bych ve meste treba ani nejaky ubytek vykonu moc nepocitoval ale na ty dalnici je to znatelny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Myslím si že dost ti ovlivní benzín i to jak je naředěný.Já bych se vůbec nedivil kdyby to někde na vesnici měli hodně zředěno vodou.Toto se už stalo i u nás tady.Jinak ikdyž jsem bral palivo u shell tak vždy jsem si tam fláknul své aditivum VIF a hotovo.Teď mám nafťáka a dělám to stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSv Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Vicku nemáš absolutně pravdu benzín vodou nezředíš Vem si motorku a dole v karbecu máš vodu zvlášť.A vim to aji od chlapa co měl benzinku a říkal že to nejde a předtím spravoval stíhačky v armadě a říkal že museli odpouštět z nádrží benzín a dělat vzorky a voda byla vidět. A zrovna schell bych nějak nebral za špičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 Vicku nemáš absolutně pravdu benzín vodou nezředíš Vem si motorku a dole v karbecu máš vodu zvlášť.A vim to aji od chlapa co měl benzinku a říkal že to nejde a předtím spravoval stíhačky v armadě a říkal že museli odpouštět z nádrží benzín a dělat vzorky a voda byla vidět. A zrovna schell bych nějak nebral za špičku Aha tak to je pro mě nová informace.Nikdy jsem to neověřoval.jen se u nás nedávno řešila kauza že lili do tanku s palivem vodu.Já si to automaticky spojil s benzínem.Tak to se omlouvám za mistifikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Snuky: na Shellu neberu vůbec. Tankuju klasiku Natural 98, většinou LukOil, ONO nebo Vervu od Benziny. Mezi těmito není pocitový rozdíl. 95ku jsem tam dal párkrát a poznat to bylo hodně. Odezva na plyn, ochota zrychlovat i hlučnost a vyšší spotřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Zdravím, najezdím toho dost a mé poznatky jsou takto ( bohužel u obou mých vozů je předepsán N98 a není vždy po ruce, tak tam narvu 95) OMV 95 - nechutná ani supu ani bmw - bmw dokonce hlásilo poruchu motoru (po dotaknování verva benzin se závada po 30 km odstranila sama) ONO jak kde a jak vlastní zkušenost dovolí. 98 je relativně dobrá, 95 je na nejnižší hranici oktanů podle normy. Lukoil solidní a maj dobrý kafe :-)))) Shell - když je nejhůř V95 (prý čistí) jinak V-power, ale nejsem zastáncem. Jejich produkty maj super reklamu a to bude 90% úspěchu. Agip - když můžu jejich 98 a výš, tak beru všema 10-ti :-) Benzina - miluji jejich 100 vervu --- to snad zvedá čumák všeho už po natankování :-) Robin Oil - standard Pap Oil - srandard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.