slavek79 Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Dobry den mám takový problemek mám octávii první řady 1.6 74kw a dneska jedu a zničeho nic chcipla a už nejde nastartovat motá ale nechytne benzín do motoru jde čerpadlo vrčí a z hadice po zapnutí klíčku zapalování benzín stříka i jiskru háže svíčka ale auto nechytá napíchl jsem to na vag a napsalo mě to tyto závady PALUBNÍ NAPĚTÍ SV 30 00668 36-00 PŘERUŠENÍ 17978 ŘÍDÍCÍ JEDNOTKA ZABLOKOVANÁ P1570-35-10 Nemáte někdo zkušenost kde začít prvně hledat?Předem děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 (editace) koukni na relatka, rele 100 edit: ted me napada, ze by to asi nehazelo jiskru , kdyz by to bylo relatkem co napaji RJ Editováno: 19. Červenec 2010, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.