Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Z

Upraveno od Trinky

Vzadu to nikomu vůbec nevadí. Tm můžeš sklo klidně zrušit.

U předku jde o to jak mohutný bude. Nemělo by bejt v zorným poli řidiče a taky blbě uvidíš na semafory.

v predu jsem si zmeril cca 7 cm bez omezeni vyhledu jsem sice trochu vyssi ale da se to odskouset kdyz se posadim tak je tam tapecirunk a podle toho se zmeri kolik pres nej vidim predpokladam ze se nikdo nenaklani nad palubku a necumi nahoru jedna se o normalni vyhled pri sezeni

Vzadu cokoliv. Ale na čelním skle kromě zpětného zrcátka a platné dálniční známky nesmí být ze zákona nic nalepené! Když pojedeš na STK a budeš tam mít jen přísavku na navigaci tak by tě taky neměli pustit!

Tak tady nepiště kraviny, že když to nevadí v zorném poli řidiče tak to tam může být!

Přesně tak na čelním skle může být jedině originál zatmavovací pruh z výroby jinak nic.Pokud i přesto chceš mít pruh nech si nalepit rozumný pruh z folie na skla s nízkým zatmavení je pruhledná takže účel splní vypadá jako origo pruh a nebudeš zbytečně provokovat.Ale je to na tobě. :palec2:

predpokladam ze se nikdo nenaklani nad palubku a necumi nahoru jedna se o normalni vyhled pri sezeni

Nám dycky policajti v Autoškole říkali, že zorný pole řidiče je plocha, kterou stíraj stěrače. Tam že nic nesmí bejt.

Policajti poučují o něčem co sami ani neznají. Zorné pole řidiče je úplně něco jiného!

• Autor

D

Upraveno od Trinky

Policajti poučují o něčem co sami ani neznají. Zorné pole řidiče je úplně něco jiného!

Tak řekni jak to teda je.

Já to bral dycky takle a procházelo mi to i u náklaďáku.

Určitě zorný pole není celý čelní sklo.

Skrátka a dobře, plochu (celou) čelního skla nelze svévolně zmenšovat něčím, co neprošlo homologací. Krtek0001 radí dobře.

Nám dycky policajti v Autoškole říkali, že zorný pole řidiče je plocha, kterou stíraj stěrače. Tam že nic nesmí bejt.

Plocha stíraná stěrači je plocha,která je brána podle vyhlášky 341/02Sb.jako rozhodná pro poškození skla.

Za závadu se podle §36 považuje poškození větší 20mm ve stírané ploše.

Určitě to není zorná plocha,ta je asi větší.

policajti v autoškole a kdy to bylo ? plácáte tady páté přes deváté kromě mikl, já jsem si nechal dát protisluneční pruh na čelní sklo s tím že je mi jasné že bude asi problém na stk ale až za 3 roky

Autoškola byla 1997 a 98. Takže 10 let pryč. To eště platila 60ka ve vsi.

Ps.: myslím policajty při závěrečkách.

já přes pruh vidím na semafory dost dobře i s barevným rozlišením není problém

p.s. policajta jsem taky u závěreček neviděl roky a vím o čem mluvím

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.