Jaraa Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Chtěl se touto formou zeptat zdali by mě mohl někdo poradit jaká by to mohla být závada. V rodině máme FI. s motorem 1,2 HTP 40kw. Za studena motor chytne okamžitě, ale jak je motor ohřátý tak startování trvá tak kolem 5 sekund než to chytne.Moc díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Treba to dať na VAG či maš uložene zavady. Može byť klapka zanesena či vadne čidlo tepla atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaraa Vloženo 20. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2010 Tak až dnes jsem se dostal k VAGu a ten žádnou závadu nepíše????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaraa Vloženo 15. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Tak mi nikdo neporadí co by to mohlo být???? Nikdo z Vás se nesetkal s tímto problémem????? :kuk: Nebo mám nějakou čínskou repliku Fábie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.