MLN Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 když vytáčim a normálně řadim tak vše v pohodě,ale když kdekoliv jedu a ustalim otáčky na cca třeba 2tis tak motor cuká mam felicii rv96 1.3 jednobodové střikování ,jsou fungl nové svíčky,zap. kabely,pal.filtr,měnil jsem palec(né za nový),očistil snímač otáček,už jsem měl venku a čistil i škrtící klapku,ale furt to same. Ještě mě napadá vyměnit zapalovací trafo a jinak nwm jo a má na to ňákej vliv počasí spíše v zimě to nedělá vůbec takže jestli čidlo teploty, nebo čerpadlo kuli tlaku že je....prostě nwm děkuji za jakoukoli radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 nekvalitní benzín... zkus ho vyjezdit a natankuj někde jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MLN Vloženo 8. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 myslím že to mám zatím ani cuk byl to palec koupil jsem novej orig né žádnej ..... a zatím cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2010 Špatný benzín nebo ucaný palivový filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.