H4nIS Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 sundas sterace, potom z te listy vytahnes to gumove tesneni a zacnes opatrne tahat ten plast pod oknem, bacha na prostředek tam jsou spojene tak at se ti to neurve potom to totiz odstava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenyk Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 To jsem všechno udělal. Ale ten plast je ke sklu snad přilepenej. No nic. Budu to zkoušet dál, snad to nějak vyviklám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Čím víc opatrně to budeš dělat tím hůř. Tyhle plasty potřebujou "vytrhnout" jinak se s tím budeš dlouho trápit bez úspěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Já ty plasty dával nové, gumička pod sklem byla v háji a plast na straně filtru prasklý. Páčil jsem to myslím zespodu - nadzvihnul poblíž místa co se překrývají, narval něco jako plochý šroubovák až nahoru a otočil ho, až plast kousek povyskočil... a taky jsem to nadzvihoval i z druhé strany uplně od kraje, ale už nevím, která strategie byla úspěšnějsí . V každém případě tu drážku pak vyčisti a namatlej vazelínou, příště to půjde ven o dost lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lashard Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Zdravím,měl jsem problém také se zatuhlými stěrači.ale byl jsem nucen koupit celý nový mechanismus.Když jsem to dal celé do kupy a dal tam stěrače tak mi vždycky po dojezdu sjedou o kus dolů na ten černý plast a když je dám o něco víš tak je mám zase moc vysoko na skle.Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 Ahoj, měl jsem podobný problém na babičce Octě a bylo to tím, že to byla Čína z Kelly! Reklamoval jsem to a doplatil jsem za origo a byl klid! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.