Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

sundas sterace, potom z te listy vytahnes to gumove tesneni a zacnes opatrne tahat ten plast pod oknem, bacha na prostředek tam jsou spojene tak at se ti to neurve potom to totiz odstava

Vloženo

Já ty plasty dával nové, gumička pod sklem byla v háji a plast na straně filtru prasklý. Páčil jsem to myslím zespodu - nadzvihnul poblíž místa co se překrývají, narval něco jako plochý šroubovák až nahoru a otočil ho, až plast kousek povyskočil... a taky jsem to nadzvihoval i z druhé strany uplně od kraje, ale už nevím, která strategie byla úspěšnějsí :kol-140:.

V každém případě tu drážku pak vyčisti a namatlej vazelínou, příště to půjde ven o dost lépe.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravím,měl jsem problém také se zatuhlými stěrači.ale byl jsem nucen koupit celý nový mechanismus.Když jsem to dal celé do kupy a dal tam stěrače tak mi vždycky po dojezdu sjedou o kus dolů na ten černý plast  a když je dám o něco víš tak je mám zase moc vysoko na skle.Nevíte někdo co s tím?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...