juraj79m Vloženo 14. Srpen 2010 Vloženo 14. Srpen 2010 Od posledneho tankovania, ked som natankoval plnu nadrz, som presiel uz cez 300km, a ukazovatel stavu paliva stale ukazuje plnu nadrz. Rucicka sa ani nepohla, a aj palubny pocitac mi stale ukazuje dojazd okolo 700km... Doteraz bolo vsetko v poriadku. Neviete kde by mohla byt chyba, alebo co mam skontrolovat? Mam Fabiu combi 1.4MPi, 50KW. Je neprijemne, ked vobec neviem kolko paliva mam v nadrzi... Dakujem za kazdu radu... Citovat
Luďa Vloženo 14. Srpen 2010 Vloženo 14. Srpen 2010 Nikde chyba není. Jen si narval nádrž co to šlo. Možná i do nádobky s aktivním uhlím - má objem 13 litrů. Záleží jakou máš průměrnou spotřebu, ale já takle ujedu cca 280-320 km než se ručička pohne. Citovat
cartmanko Vloženo 14. Srpen 2010 Vloženo 14. Srpen 2010 presne tak aj ja. najskor 300km ani tuk a potom sa pohne. je to markantne najma vteda ak mam rychle jazdenie po meste a potom natankujem plnu a idem pekne kludne tempomatik dialnica... to prejdem fakt aj 300km kym sa pohne a to mi este takych 150km narasta dojazd... Citovat
juraj79m Vloženo 15. Srpen 2010 Autor Vloženo 15. Srpen 2010 (editace) Naozaj som tankoval co to slo. A co je to ta nadobka s aktivnim uhlim? Je to zle ked tam vosiel benzin? Lebo pri tom tankovani mi bolo podozrive, ze som natankoval 46,13 litra, a to som mal v nadrzi este takych 10 litrov urcite. A nadrz ma len 45 litrov... No pozrel som presne na pocitadlo, od tankovania som presiel 281km. Ten benzin z tej nadobky s aktivnim uhlim sa spotrebuje tiez, alebo tam ostane? Budem musiet s tym ist do servisu? sorry za mozno hlupe otazky, ale som v tomto uplny laik, a dost ma teraz vysrasila ta odpoved... Editováno: 15. Srpen 2010, autor: juraj79m Citovat
Luďa Vloženo 15. Srpen 2010 Vloženo 15. Srpen 2010 Není to úplně dobře, že tam je benzín,ale ven vyteče. To uhlí zachtává benzínový výpary a pokud bys tankoval pokaždy i do něj, tak ho zničíš a bude ti na palubce svítit kontrolka. Nafťák ho nemá a proto tam narveš i 60 litrů. Když se podiváš do hrdla nádrže, tak tam je "čuplík" kterej když zmáčkneš, tak tankuješ i tam. Jednou za čas se nic nestane. Tankuj jen do vycvaknutí pistole a máš to v pohodě. Navíc nádrž má ve skutečnosti víc než 45 litrů. Někde se udává 48 nebo 52 + těch 13. Citovat
juraj79m Vloženo 15. Srpen 2010 Autor Vloženo 15. Srpen 2010 Ďakujem Ti velmi pekne za vyčerpávajúcu odpoveď, velmi si mi pomohol. Zatiaľ mi žiadna kontrolka nesvieti, snáď to bude dobre. Ešte raz diky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.