Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Psal jsem to jinam a tam mě nikdo neodpověděl, tak se ptám znovu.

V mém autě byla origi navigace, tu bohužel ukradli a tak jsem si tam dal symphony s CD, ale maxidot na to nereaguje, dá se s tím něco dělat. Za odpovědi děkuji.

Vloženo
:smich::smich::smich::smich: .Octávácky maxidot umí jakékoli symphony.Takže záleží,jakou navi jsi tam dal a jaké máš Symphony.Evidentně něco jelo po třídrátu,něco po Canu.stav se a vyřešíme to.Štramberk
Vloženo

Chlapci, na mě je to pořád moc složité. Co proto musím udělat. Zbyly tam po navigačce nějaké dráty, tak jsem je fouknul do symphony - ta hraje, ale na maxidotu zůstává horní část prázdná.

Vloženo
:smich::smich::smich::smich: .Octávácky maxidot umí jakékoli symphony.Takže záleží,jakou navi jsi tam dal a jaké máš Symphony.Evidentně něco jelo po třídrátu,něco po Canu.stav se a vyřešíme to.Štramberk

Já jsem bohužel až z Trutnova :(

Vloženo
Takže by to nic složitýho být nemělo?

Podívej se na zelený konektor ve svazku pro rádio jestli tam vůbec je, co tam máš za dráty, pokud tam je budou v něm buď dva twistované a nebo tři samotné. Pak opiš číslo dílu rádia. Podle toho se ti dá pak dále radit.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...