Listopad 28, 201014 r Mám Fabii 1.2 47 KW najeto 83 000 km. Najednou mi začal blbnout volnoběh, někdy drží, nebo kolísa od 300-1000 ot, nebo auto zhasne. taky se mi zdá, že auto stratilo mírně na výkonu a taky mi naskočila závada elektroniky. Ihned jsem navštívil nejbližší servis a tam , po diagnostice konstatovali závadu na některé ze zapalovacích cívek, resetli závadu, obědnali mne na konec týdne a poslali domů. s tím, že auto mohu používat. Nedalo mi to spát a doma jsem pozval kamaráda, který taky pracuje v autoopravně a ten po sejmutí nějakých krytů konstatoval, že se jedná o přeskočení rozvodového řetězu. Najel jsem pouze několik kilometrů a jestli se skutečně jedná o přeskočení řetězu mohu s tím dojet bez problému do servisu ca. 15 km? Přikládám foto. img-Y28193757-0001.pdf
Listopad 28, 201014 r Cievka a preskočene rozvody to sa mi zda dosť protichodne zistenia. Daj si to prekontrovať v dalšej opravovni lebo ked tomu nerozumie človek tak lahko obtiahnu človeka o peniaze.(len dobra rada) To foto je len unik chladiace zmess.
Březen 21, 201213 r Motor 1.2 HTP 47 kW 2003/11 MR 04 po preskočení rozvodu a rozobraní pozerám že tam mám DLHÚ NAPINACIU LIŠTU !!!! zaujimave ze v roku 2003 davali dlhe a este zaujimavejsie je ze PRESKOCIL ROZVOD
Březen 22, 201213 r Mám nabehané 160.000 Km ... pretočil som to v momente keď som mal auto na zdviháku (lavé predné) a len zlahka som utiahol sroby na kolese !!! fakt miernou silou.... a pocas tlacenia som zacul 2x po sebe cvaknutie ! a jemne pretočenie kolesom . Zaradená rýchlosť bola 1. čiže som na vyfukovom potruby skočil o dva zuby naspäť.... a ja blby som to naštartoval a išiel von z garaže a až potom mi došlo že čo som urobil... Auto si pekne rachotilo.Ale nebol problem naštartovať. Ventily su zjavne OK, Takze riesenie : napinaci mechanizmus dostane silnejsiu spruzinu aku tam je ( v skode som kupil novu sadu) ale tu spruzinu dam este silnejsiu..)
Březen 22, 201213 r uf, to by mě nenapadlo že při výměně kol, bych mohl skočit rozvody ... a to už jsem je prohazoval tolikrát ... no budu se teď na to dávat majzla
Březen 22, 201213 r aa aktualna info z opravy : dve vlace maju tlaky 14 bar ...čo je viac než výborné a 3 valec má 0 ! sací ventil to neprežil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.