schimmer Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 http://www.autobild.de/artikel/auto-bild-35-2010_1246309.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeshinoda Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Chtělo by to scan toho časopisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 2. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2010 (editace) Zítra si ho jdu koupit, ale nevím, jestli se někdo dostanu ke scanneru, pokusím se. Každopádně to vyjde určitě i v českém AutoTipu. Editováno: 4. Září 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikeshinoda Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Přídávám sken ze předu chce to sken ještě vnitřku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 (editace) Tak to som zvedavy Editováno: 3. Září 2010, autor: OJO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leos Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Přispěji také novou tváří- která by se měla objevit za rok nebo dva- více na www.autoplenum.de. Tak zdar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 (editace) Volkswagen chce pristrihnúť Škode krídla, je príliš úspešná Editováno: 5. Září 2010, autor: Sranki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Volkswagen chce pristrihnúť Škode krídla, je príliš úspešná No co, kdo bude chtít lowend, ten si vezme Škodovku, kdo bude chtít vejš, vezme si VW. Období, kdy se Škodě cpaly technologie jako první, to už je dávno pryč. Minimálně od roku 2003, kdy se odkládalo představení OII kvůli Golfu. Byl by nesmysl kazit si při současný konkurenci ceny a pojídat sám sebe. Docela by mě zajímalo, kam se bude tlačit Seat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Září 2010 Sdílet Vloženo 6. Září 2010 promázáno a držte se tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Winterkorn udajne potvrdil pokracovani a naslednika SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 (editace) Jen aby to nebylo na rozšířeném a prodlouženém podvozku PQ25, aby to moc nekonkurovalo Passatu Editováno: 9. Září 2010, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 http://www.autobild.de/artikel/skoda-vorschau-1248937.html?bild=1&now=51#mmg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 (editace) Musíme Škodě utáhnout opratě prohlásil nečekaně ostře šéf koncernu VW. Jenom doufejme, že to nebude tak hrozný jak píšou. Čtěte z prava doleva Editováno: 18. Září 2010, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pragovka Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 (editace) Vy máte souhlas Světa motorů sem ty oskenované stránky dávat? Pokud ne, nezlobte se na mě, tohle je slušná prasárna. 3 pětky snad nezabijou nikoho, ale je div, že na Vás redakce nepodá žalobu. Jen bych chtěl upozornit, že se tak již několikrát stalo (nejen v případě SM). Editováno: 19. Září 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Kdysi davno jsem si chtel Svet motoru i predplatit. Tak jsem dokonce vyplnil i udaje pro predplatne na webove strance Sveta motoru. Objednavku dokonce potvrdili, ale do dnesniho dne mi jeste neodeslali platebni instrukce k uhrade predplatneho. Tak at se pak Svet motoru nestezuje, ze to ma oskenovany na nejekem webu. Rad bych si to precetl v papirove podobe, ale kdyz nemaji zajem o budouci predplatitele...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Pragovko hlavně se z toho nepodělej,od tvé registrace v únoru první příspěvek-jsi až podezřelý, nebo nasazený !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 (editace) Vy máte souhlas Světa motorů sem ty oskenované stránky dávat? Pokud ne, nezlobte se na mě, tohle je slušná prasárna. 3 pětky snad nezabijou nikoho, ale je div, že na Vás redakce nepodá žalobu. Jen bych chtěl upozornit, že se tak již několikrát stalo (nejen v případě SM). A já myslel, že Svět motorů a Auto Tip jsou dva rozdílné časopisy od společného vydavatelství... Jinak třeba pro informaci, tak Svět motorů vydal fotku prototypu Fábie fl. s tím, že byla uveřejněna jedním uživatelem fóra Škodahome - to samé idnes Editováno: 17. Září 2010, autor: NNN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Souhlasím s Pragovkou. Různé odkazy na nelegální soft se tu mažou a tohle nikomu nevadí... Minimálně by to mělo být na nahlášení příspěvku. Vemte si, že máte třeba pekárnu a lidi, co chodí kolem zadního vchodu, si berou rohlíky zadarmo, protože je nikdo nehlídá. Asi by vás to jako majitele pekárny taky sralo, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Ale musíš vzít v potaz to, že toto je "pouze" překlad toho co už uveřejnil Auto Bild na svých www. S tím, že je to svinstvo - to je pravda. Jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimmer Vloženo 18. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2010 (editace) Kdy tedy bude mít ta nová Octavia premiéru? Editováno: 18. Září 2010, autor: schimmer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 (editace) Vy máte souhlas Světa motorů sem ty oskenované stránky dávat? Pokud ne, nezlobte se na mě, tohle je slušná prasárna. 3 pětky snad nezabijou nikoho, ale je div, že na Vás redakce nepodá žalobu. Jen bych chtěl upozornit, že se tak již několikrát stalo (nejen v případě SM). Doufám, že jste to nečetl, protože to by byla pěkná prasárna . Jinak gratuluji k prvnímu příspěvku v tom to fóru a doufám, že takových inspirujicích příspěvků tu od Vás bude víc. Editováno: 18. Září 2010, autor: martikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Kdy tedy bude mít ta nová Octavia premiéru? Údajně někdy kolem roku 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pragovka Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Pragovko hlavně se z toho nepodělej,od tvé registrace v únoru první příspěvek-jsi až podezřelý, nebo nasazený !! Čím jsem podezřelý? Jenom mi prostě vadí, že tu někdo bez souhlasu redakce zveřejní aktuální číslo časopisu, aniž by na to měl souhlas. Přijde mi úplně normální jít do obchodu a koupit si za 30 korun časopis. Jsem rád, že Svět motorů existuje, čtu ho již několik let a tohle mi prostě vadí. Je takový problém sem prostě ten oskenovaný časopis nedát a napsat, že v novém čísle SM je tenhle článek? Kdybyste podnikal, nebo byl v redakci SM, vadilo by Vám to taky. Prostě nedokážu pochopit lidskou drzost. Říká Vám něco zákon o ochraně autorských práv? Jinak byste na mě tak stupidně neragoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pragovka Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Doufám, že jste to nečetl, protože to by byla pěkná prasárna . Jinak gratuluji k prvnímu příspěvku v tom to fóru a doufám, že takových inspirujicích příspěvků tu od Vás bude víc. Četl, koupil jsem si ho v pondělí v Bille. Zdejší forum čtu nějaký pátek, ale na tohle jsem prostě nereagovat nemohl. Jinak se omlouvám za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Září 2010 Sdílet Vloženo 18. Září 2010 Zrovna svět motorů a většina ostatních periodik krade jako straky. V případě zájmu můžu začít dohledávat jednotlivé případy. Typicky pak nabubřele napíšou "náš čtenář nás upozornil", čímž plivnou okradenému do ciferníku. Ale souhlasím, zpět k tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.