joker Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Ahojte... Jelikož mam na Oll černe folie tak v noci při couvání ...nic moc,natož když prší a nemám v zadu stěrač Prosim o radu jestli lze dat do couvaček něco silnějšího než je origo?? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Můžeš tam dát žárovky 35W z pracovních světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joker Vloženo 3. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Pardon ....toje vtip??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joker Vloženo 4. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Tak koukam, že jsem se trefil zrovna né do moc zajímavého temata. Mne by se to docela hodilo ponevadž nemam park. system. Koukal jsem na ledky ale jsou dost drahé a těm levnějším se mi nechce věřit že by mněli větší svítivost. A ještě jednou zopaknu muj problem abych nebyl za blbce co si vymejslí ptakoviny Jelikož parkuju u baraku v řadě a mam černe folie, tak večer to zacouvávání do řady je docela nepříjemný! Navíc nemám v zádu stěrač tak o nepříznivejch podmínkách ani nemluvě Tak zkuste neco poradit dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 (editace) Namontuj si parkovacie senzory. Alebo v noci zaparkuj predkom medzi autami. Necuvaj!!! Cez den lahko vycuvas von. vid foto hnede auto je teraz tvoje. Ked parkujes auto do rady kde stoja auta za sebou: Tak pri cuvani pozeraj do vonkajsich spetnych zrkadiel-spetaky na pravej aj lavej strane. Editováno: 4. Září 2010, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joker Vloženo 4. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2010 No zapomnel jsem totiž jeste dodat, že mam totiž na te octe na predkach nepovolene folie(zdedil jsem po švárovi). Takze v tech zrcatkach to take neni zadna slava! Přemyslel jsem o stržení ale když ono je to na te cerne octe takova bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Tak ked budes cuvat tak si stiahni-otvor OKNA s foliami. Alebo rady co som pisal vyssie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joker Vloženo 4. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2010 Ja jsem totiž zvyklí se otačet při couvaní a nepoužívat zrcatek. Je pravda, že se ted snažim, si zvykat na ty zrcatka. A ted jsi mne dostal, protože mne nenapadlo si stahnout okno No zkusim to a ..... Dik za pokec,je s tebou dobrá komunikace :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Září 2010 Sdílet Vloženo 5. Září 2010 Pardon ....toje vtip??? Ne není to vtip. Jako máš žárovku 5W (koncový) a 21W (blikač-brzda)dělá se žárovka 35W. Má stejnou patici i velikost, jen při dlouhodobým svícení v řádu několika hodin by ti utavila skla v koncákách, ale do zpátečky kde svítí max minuty to nevadí. I v brzdovejch by přežila, ale tam sou pro svou svítivost zakázaný. Koukal jsem na ledky ale jsou dost drahé a těm levnějším se mi nechce věřit že by mněli větší svítivost. Mám LED a ne jen obyč za 50 kč, ale svítivost větší nemaj. Jen bílý světlo a to ti na fólie moc nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joker Vloženo 6. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2010 Tak ta 35Watova ma možna stejnou patici BA ale je rozhodne o dost větší ! Aspon co jsem našel. Tak se mi to nějak nezda?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Tak koukam, že jsem se trefil zrovna né do moc zajímavého temata. Mne by se to docela hodilo ponevadž nemam park. system. Koukal jsem na ledky ale jsou dost drahé a těm levnějším se mi nechce věřit že by mněli větší svítivost. A ještě jednou zopaknu muj problem abych nebyl za blbce co si vymejslí ptakoviny Jelikož parkuju u baraku v řadě a mam černe folie, tak večer to zacouvávání do řady je docela nepříjemný! Navíc nemám v zádu stěrač tak o nepříznivejch podmínkách ani nemluvě Tak zkuste neco poradit dik Aj tie najlepsie LED ziarovky maju max. 85% svetelneho toku beznej ziarovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riky rakeťák Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Zdar Jokere, možná by stálo za zvážení namontovat si zadní kameru, která se aktivuje zařazením zpátečky, ale většinou se to kombinuje s promítáním ve vnitřním zpětném zrcátku nebo v kombinaci s navigací. Na Okině jsem to teda ještě neviděl, ale udělat se dá všechno. A nemusiš řešit fólie. Mám je taky a rozhodně bych je nesundával. To couvání je fakt přes fólie nepříjemný. Nic jiného mě nenapadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 (editace) Tiez som frflal ze nevidim v noci cez folie. LEDky su zbytocna investicia a tak som si kupil trosku silnejsie. Namiesto obycajnych 21W bombuliek som tam dal halogenove 50W a teraz uz vidim skvele Editováno: 31. leden 2012, autor: Kademar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Zdar Jokere, možná by stálo za zvážení namontovat si zadní kameru, která se aktivuje zařazením zpátečky, ale většinou se to kombinuje s promítáním ve vnitřním zpětném zrcátku Ty bláho tak tohle by mě zajímalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Namiesto obycajnych 21W bombuliek som tam dal halogenove 50W a teraz uz vidim skvele Taky vo nich uvažuju. Řešili se v podobným tématu v jiný sekci. Můžeš hodit odkaz kdes je koupil a kolik stáli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 31. leden 2012 Sdílet Vloženo 31. leden 2012 Doniesol som si ich z USA a dal som 10 dolarov za kus. Tieto konkretne asi tazko zozenies ale videl som podobne 50W na ebay.de ked si das vyhladat ba15s halogen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Ty bláho tak tohle by mě zajímalo.. Rámeček na RZ s bezdrátovou kamerou + monitor ve zpět. zrcátku mají teď v Makru za 3.000 vč. DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smrczech Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 ja to mam podobne, s tim jeste ze predchozi majitel striknul ten plast u couvacek cernym sprejem nicmene zadni parkovacky (jeste napojene na radio) to resi naprosto skvele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kademar Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 kamera s nocnym videnim je super riesenie ale otazka je ze ako dlho vam tam vydrzi?? ked kradnu svetlomety, navigacie a dokonca kryty ventilov na kolesach by som ja osobne neriskoval davat zvonku kameru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.