Pajk85 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 jaká barva je nejlepší na budíky pro jízdu v noci? Popř. jakou máte a jak se s tím v noci jezdí? Bílá, netahá oči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Bílá, netahá oči. chcem tiez dat bila 1206 na budik a vsade okolo,nemam tak regulator osvetlenia fakt to netaha oci?mas aj foto ako to vypada.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 chcem tiez dat bila 1206 na budik a vsade okolo,nemam tak regulator osvetlenia fakt to netaha oci?mas aj foto ako to vypada.dik Klikni třeba pár stránek dozadu. Je tu toho hafo v tomto tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 (editace) Bílá, netahá oči. No to si nemyslím. Bílá právě podle mě tahá za oči a ruší. Ale fakt to pěkně vypadá. Z psychologie je známo, že uklidňuje zelená. Pár lidí na silnicích by potřebovalo celý interiér i exteriér mít v barvě zelené Naopak třeba křiklavě červená dráždí.... Editováno: 23. Červen 2009, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 No to si nemyslím. Bílá právě podle mě tahá za oči a ruší. Ale fakt to pěkně vypadá.Z psychologie je známo, že uklidňuje zelená. Pár lidí na silnicích by potřebovalo celý interiér i exteriér mít v barvě zelené Naopak třeba křiklavě červená dráždí.... Tak pokud si tam dáš nějaký silný, tak asi ano. Jinak ty, co používá Audi, oči netahají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 24. Červen 2009 Sdílet Vloženo 24. Červen 2009 mě se špatně jezdí s modrou zelená je taková nijaká bílá mi nijak nevadila a origo audi je úplně bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 čím jste lakovali ručičky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 Lihovkou, ale v noci je nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcsolle Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 nepoznate niekoho okolo BA, kto by mi prerobil podsvietenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 9. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2009 tak takhle to dopadlo u mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 12. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2009 JardaJ No vidis dopadlo to dobre a vypada to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Witec Vloženo 10. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 No kdyby se nemusely sundávat ty ručičky, tak bych do toho určitě šel, ale fakt vidím dost problém je dát potom přesně tak jak to bylo zpátky.... ale jinak to vypadá super, kam se hrabe zelená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Ja jsem rucicky sundal naprosto bez problemu a nasadis je jen na kousinek aby se s nema dalo pripadne lehce pohnout a jen zapinas klicek a vypinas. Sami se to pokazde srovna a jen doladis rucicky do pozadovane pozice a pak zase parkrat kntrola prez spinacku. Neotacet klickem v zapalovani a ani ho tam pro jistotu nedavat kdyz je od budiku odpojenej konektor. Nejlepe pri demontazi odpojit baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaJ Vloženo 19. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2009 (editace) přesně tak. Taky jsem to doladil přímo v autě. Ten průhledný plast jsem nechal dole a v autě ryčičky doladil a plast tam naklapnul jako poslední Editováno: 16. Září 2009, autor: JardaJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 11. Září 2009 Sdílet Vloženo 11. Září 2009 (editace) Nenasel by se tady nekdo z okoli Děčína,České Lípy,Rumburka nebo i Liberec kdo by predelal podsviceni? Procetl jsem vsech 31 stran a nejblizsi kontakt co jsem objevil je Ml.Boleslav.Tak se ptam zda by se nenasel nekdo bliz Šluknovskému výběžku.Mam MR98 slx cervene podsviceni. Editováno: 11. Září 2009, autor: Romario Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 15. Září 2009 Sdílet Vloženo 15. Září 2009 (editace) Čau! Mam takový dotaz,nepřemýšlel jste někdo nebo nezkusil udělat podsvícení prostoru u nohou(řidič a spolujezdec)? Rád bych to zrealizoval,ale pořád přemýšlím jak vzít signál aby se rozsvítila jen jedna strana,but u řidiče nebo spolujezdce. Za každý příspěvek budu moc rád! Editováno: 15. Září 2009, autor: kjubas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 A za akych podmienok chces, aby sa to rozsvietilo? Chces aj stale svietenie, alebo dosvit/zhasanie? Ak len pri otvorenych dverach, tak sa zaves na svetielko v tapeci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kjubas Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Jo přesně tak jak píšeš,při otevření těch dveří tak na té straně aby se to rozsvítílo. Když jsem to sem psal,napadlo mě to světýlko dole v tapecu,ale...bohužel mam výbavu klasik(student no a první auto)takže světýlka se tam nedočkam. Takže by mězajímalo,pokud někdo víte,jak a odkud se bere signál do tohoto světýlka,musí to být nějak přes mikrospínače,aspon si to myslím,jak jinak... každopádně dík za snahu a reakci,budu moc rád za pokračování!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 16. Září 2009 Sdílet Vloženo 16. Září 2009 Tak zrovna dorobenie svetielok do tapecov tu bolo preberane, tusim v sekcii elektrika. Inak sa mrkni na schemu do DP a mas to, su to len dva kabliky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 (editace) nevie niekto ake su toto diody? a kde ich mozem kupit v bol som v GME a tam ich nemaju a este ich ani nevideli. Su na dysplay climatronicu a je ich tam 6. Tlacitak uz mam na bielo Dik Editováno: 9. Říjen 2009, autor: danone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 nevie niekto ake su toto diody? a kde ich mozem kupit v bol som v GME a tam ich nemaju a este ich ani nevideli. Su na dysplay climatronicu a je ich tam 6. Tlacitak uz mam na bielo Dik Takéto isté sú myslím v ovládaní spätných zrkadiel. Keď zoberieš SMD diody PLCC2 a dáš ich kantom malo by to fungovať. Pozri tu http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...iSerialDil4.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Tak se teda taky ucim,ale potreboval bych poradit jak rozebrat ovladani vyhrevu sedacek.A hlavne jestli tam neni nejaka zaludnost,kdyz ho budu otvirat jako vyhrev okna,nadrz abych neco neposkodil nevim jak jsou tam umistena ta kolecka a tak se radeji zeptam protoze nahradni nemam a nerad bych aby mi tam neco vyletlo a ja to pak hledal.U vsech ostatnich jsem mel vic kusu na pokusy ale tohle ne.Je ceho se obavat?Kdyby byla nejaka fotecka rozebraneho ovladace bylo by to super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo78 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Tak se teda taky ucim,ale potreboval bych poradit jak rozebrat ovladani vyhrevu sedacek.A hlavne jestli tam neni nejaka zaludnost,kdyz ho budu otvirat jako vyhrev okna,nadrz abych neco neposkodil nevim jak jsou tam umistena ta kolecka a tak se radeji zeptam protoze nahradni nemam a nerad bych aby mi tam neco vyletlo a ja to pak hledal.U vsech ostatnich jsem mel vic kusu na pokusy ale tohle ne.Je ceho se obavat?Kdyby byla nejaka fotecka rozebraneho ovladace bylo by to super. Nie je to nič hrozné, keď to vycvakneš ide to von aj s kolečkami, s tými nič nerobíš. Ja som robil viac pokusov, pretože je tam originál jedna žiarovka v strede, ja som pospájal 3 smd ledky tak aby jedna svietila dopredu a dve do strán na kolečko. Nenapadlo ma, že som mohol aj fotky spraviť ale ide to celkom ľahko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turanec Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 kdo by předělal podsvícení manual klimy do modra. Ostatní už mám, no do tohoto se nepustím. Díky. Nejlépe vysočina +- 100km nebo okolí UH. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2009 Taky sháním někoho, kdo by mi opravil a změnil podsvit budíků, někoho kolem Olomouce, Přerova, Prostějova atd. zatím vím jenom o Vašovi je někdo další? Klidne napis, jsem z Karvine, vice o moji praci zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.