hopa26 Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Já mám také velký poradní hlas v manželce,opravdu je nejlepší vidět několik aut hned vedle sebe a nevybírat pouze z katalogu barev. Že by se bílá na Yetim blbě prodávala si opravdu nemyslím-auto vypadá reprezentativně,sluší mu to,líbí se mi i na Octávkách nebo Suberbu-taková honosná. A ještě k tomu špinění,schválně jsem se díval na ty moje kola-jsou s blatníkem zároveň-pokud by tam byly zástěky,tak se to určitě zlepší. Jsem zvědavý,až přezuju na zimní 205ky,tak to kolo bude utopené v podběhu a pak to asi tolik cákat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 21. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Pro ty, co vybírají barvu svého budoucího Yetiho. Musím se pochlubit, jak mou volbu rozebrala sousedka. Šel jsem za sousedem na kus řeči a ona se tam najednou objevila. Zeptala se, jestli mám už objednáno a jakou barvu. Má odpověď byla 1.4 Ambition červená. V tom okamžiku spustila jako kulomet že ta barva je hrozná, že dělá Yetiho menším než je, že je to barva pro sociálně slabší, že budu parkovat na konci ulice, že semnou nebude kamarádit apod. Bylo toho ještě víc, ani si to nepamatuji, vše stihla říci snad za deset vteřin a pak odešla. Soused se smál a já jen koukal, co to bylo. Na dnešek jsem skoro nespal, před půlnocí volal dceři na koleje do Prahy jestli neuděláme nějakou změnu barvy… Ženská jedna, ta mi hnula žlučí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Pro ty, co vybírají barvu svého budoucího Yetiho. Musím se pochlubit, jak mou volbu rozebrala sousedka. Šel jsem za sousedem na kus řeči a ona se tam najednou objevila. Zeptala se, jestli mám už objednáno a jakou barvu. Má odpověď byla 1.4 Ambition červená. V tom okamžiku spustila jako kulomet že ta barva je hrozná, že dělá Yetiho menším než je, že je to barva pro sociálně slabší, že budu parkovat na konci ulice, že semnou nebude kamarádit apod. Bylo toho ještě víc, ani si to nepamatuji, vše stihla říci snad za deset vteřin a pak odešla. Soused se smál a já jen koukal, co to bylo. Na dnešek jsem skoro nespal, před půlnocí volal dceři na koleje do Prahy jestli neuděláme nějakou změnu barvy… Ženská jedna, ta mi hnula žlučí. Dej si modrou, modrá je dobrá a trochu zas . . . á neláká nenechavce s klíči a podobnými nástroji na rytí do laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Na to kašli, vybrali jste si barvu, která se vám líbí ne ? Ona s ním jezdit nebude a když chce, ať si pořídí žehličku v barvě, která se líbí jí Je pravda, že mně červená k Yetimu taky nějak moc nepasuje, ale tak ani naše povinná firemní stříbrná metla není pro mě úplně TOP barva. To hold změnit nemůžu, ale ty se ještě můžeš rozhodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 (editace) Já bych to také nehrotil,co se líbí jednomu,nelíbí se druhému.Jezdit s tím budeš ty,navíc jsem těch červených moc neviděl.Převládá "mato",je to prý nejprodávanější barva. Objel jsem s manželkou asi 5 prodejců,všude měli 1-2 kusy vystavené,všímal jsem si i toho,jak mi k tomu"ladí" stříbrná kola,černé plasty nárazníků a zrcátek-aby to bylo vyvážené....... Editováno: 21. Říjen 2010, autor: hopa26 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 Hmm.. povedz susedke, že nemá peknú blúzku Ale je pravda, že ja by som tiež radšej volil bielu/čiernu/platin ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 A už jste někdo viděl Bílého Yetiho s šedými pruhy na přední kapotě a po stranách???????Koukal jsem na to na netu a vypadalo to celkem slušne. A v pruzích po stranách,byl ještě nápis Yeti. Pokusím se najít a přidat odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 A už jste někdo viděl Bílého Yetiho s šedými pruhy na přední kapotě a po stranách???????Koukal jsem na to na netu a vypadalo to celkem slušne. A v pruzích po stranách,byl ještě nápis Yeti. Pokusím se najít a přidat odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 A ještě jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 S tema pruhama to urcite pojede minimalne o 10 km/hod rychleji . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Distephano Vloženo 21. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2010 S tema pruhama to urcite pojede minimalne o 10 km/hod rychleji . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubinj1 Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Artigasi, at vezmes kteroukoli barvu, stejne se Ti casem okouka, stejne bude casem otlucena od kaminku a odrena od vetvi, klicu, nehtu... Tak se s tim zase tak netrap a vem tu, ktera se Vam libi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikas Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 proč řešit barvu u tak super auta jako je Yeti? Barva přeci nejezdí !!!!!!!! Taky bych rád bílou ,ale z praktického hlediska mám šedou protože vím, že barva nic neřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 Ja som to mal s farbou pomerne jednoduche, kedze kupujem jazdeneho Yetiho. Nedavno som na nete nasiel krasneho Yetiho v modrej aqua vo vybave Experience s motorom 1.8TSI (8/2009). Vcera som ho bol omrknut a v decembri by mal byt uz moj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JosefP Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 proč řešit barvu u tak super auta jako je Yeti? Barva přeci nejezdí !!!!!!!! Taky bych rád bílou ,ale z praktického hlediska mám šedou protože vím, že barva nic neřeší. Ale musel jsi za ni vykulit peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YetiMan Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Kašli na sousedku. Červená je pěkná, snad jen trochu nápadná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 29. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Kašli na sousedku. Červená je pěkná, snad jen trochu nápadná. To, že Yeti v té červené je tak nějak více nápadný byl jeden z důvodů volby barvy. Moc se mi nelíbí, když třeba na parkovišti musím hledat auto, kterým jsem přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 No, tak keby sa ti to páčilo, tak ti isto poradím striebornú Octaviu, bielu Fabiu alebo čiernu Octaviu Combi. Keďže sa ti to nepáči, skús Toyotu FJ Cruiser v Žltej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 (editace) Videl som tohto Yetiho, porozmýšľaj aj nad oranžovou! Odkaz Je to podľa mňa krásna farba na yetíka, nie ako na fabiu. Napíš farby, ktoré pripadajú do úvahy a my ti vyberieme Editováno: 29. Říjen 2010, autor: Tomino Men. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 29. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Videl som tohto Yetiho, porozmýšľaj aj nad oranžovou! Odkaz Je to podľa mňa krásna farba na yetíka, nie ako na fabiu. Napíš farby, ktoré pripadajú do úvahy a my ti vyberieme Oranžová Tangerine - to je barva o kterou tu asi jde, tak ta je dostupná v ČR pouze pro nejvyšší výbavu Champion. Musel bych šáhnout do polštáře pro dalších asi 50 000Kč. Jinak tu barvu mám na současné Fabii combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 29. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Napíš farby, ktoré pripadajú do úvahy a my ti vyberieme Bílá uni, červená uni, modra uni, hnědá mato, stříbrná, cappuccino, modrá storm, brunello rosso, modra aqua, šedá platin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Chtěl jsem taky Yetíka jediná barva ve který se mi líbil je červená základní.Ale finance na nejsilnější naftovou verzi Yetiho nebyly tak jsem si místo toho pořídil starší červenou audi A4 avant s-line 3.Otdi 171Kw Qattro. Ale stejně si jednou Yetíka pořídím.A červenýho. Ta červená je dráždivá a dost lidí se za ní otáčí jak si tak všímám včetně mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artigas Vloženo 29. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 Chtěl jsem taky Yetíka jediná barva ve který se mi líbil je červená základní.Ale finance na nejsilnější naftovou verzi Yetiho nebyly tak jsem si místo toho pořídil starší červenou audi A4 avant s-line 3.Otdi 171Kw Qattro. Ale stejně si jednou Yetíka pořídím.A červenýho. Ta červená je dráždivá a dost lidí se za ní otáčí jak si tak všímám včetně mě. Člověče, to je škoda, že jsi koupil audinu. Mohlo tu být o červeného Yeti více. Až bych ho měl, možná bych za tebou zajel, udělal společnou fotku a pak jí poslal své sousedce. Ta je z mé volby barvy pomalu na prášky a dva červené Yeti by jí tuším dorazily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 (editace) On jí bude stačit i ten jeden červenej.Má závist a červenej je nejlepší a nejhezčí a odrovná ji taky. Jak říkám jednou si ho taky pořídím. A jestli si tu červenou nevybojuješ,tak jsi u mě mrtvej Artigas. Editováno: 29. Říjen 2010, autor: acek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YetiMan Vloženo 30. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2010 Artigasi, zeptej se sousedky jakou barvu na ni má ona. Tipoval bych že růůůžovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.