Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak to víčko nádrže bude spíš designovej prvek - něco podobnýho měl Peugeot 306 .. pouze jedno víčko bylo pravé :)

co se týká těch výfuků, nevím kde sis toho všimnul, ale je pořád nalevo..

Ne, jen jsou některý fotky zrcadlově obrácený

:palec2: nádhera, doufám, že cena za tenhle skvost není moc vysoká :p

... co se týká těch výfuků, nevím kde sis toho všimnul, ale je pořád nalevo.

V skutocnosti ano, ale mrkni sa na 2. a 5. fotku sprava. Je to tak ako pise MichalJ - je to ta ista fotka len je zrkadlovo obratena...

To ma akoze 2 nadrze? Zda sa mi to, alebo to ma naozaj kryty nadrze z oboch stran? ;)

EDIT: vyfuk je raz vpravo a potom vlavo :smich:

Tohle se stává často v mnoha periodikách, že autor pro zajímavější výsledek některé fotky obrátí, aby to vypadalo jako fota auta z mnoha úhlů. Skutečnost je taková, že ležel v pangejtu a vůz kolem něj profičel. potom si tedy pomůže photoshopem a podobnými. Stačí juknout do interiéru, na některých fotkách je zřejmé, že kaplička přístrojů před řidičem je na pravé straně... A jsou to ty, kde má yeti víčko nádrže nalevo ;-)

Moc pěkný Yeti, líbi se mi :palec2:

Jsem zvědav, asi jako všichni, na ceny a motory.

Sice na tech obrazcich toho je hodne dodelavano v PC, ale zacina se to odobat realu ;)

myslíš ty zaretušovaný řidiče? :D

Nee myslim jine casti ;)

Jsou vidět retušovaný/maskovaný rámy oken, zadní světla (jsou rozšířený do stran), přední maska....

Těmi retušemi si nejsem jist. Díly tvarově odpovídají skutečnosti a pochybuji, že by to fotograf správně vyretušoval. Pokud neviděl odmaskované auto.

Jinak nevím, jestli jste si všimli, ale má otevřené velké střešní okno. Což asi odpovídá tomu dělenému a otvíracímu Glasdachu. Něco podobného jako má Tiguan.

Mě se to moc nelíbí, ale uvidíme v reálu.

Nezlobte se, ale mě se tento Yeti nelíbí, vypadá jako ošklivé káčátko.

Ani Tiguan se mi moc nelíbil, ale oproti tomuto je to Miss Universe :D

Ale jo - vypada to zajimavě - jsem zvědavy v realu na velikost kufru

Mě to spíš připadá jak nějaka dodávka. Připomíná mi to starší berlingo

Mne sa paci. Dokonca si zacinam potichu brusit zuby, ale najskor si pockam na to ako si na neho siahnem na showroome u predajcu ;)

BTW: Kazdy caka od noveho modelu nieco unikatne - nieco co tu este nebolo a pritom na kazdom aute mozno najst nejake podobnosti (minimalne v detailoch).

Mne to pripada ako nejaky photoshop...hlavne si vsimnite to pozadie - ako rozmazana fototapeta...

BTW:pokial vidim dobre, tak bude mat nazov modelu v smerovke ako S2 a OFL?

post-10844-1235647832_thumb.jpg

post-10844-1235647838_thumb.jpg

Tak photoshop tam je pouzitej urcite ;) Mne se treba zas nezdapredni lem blatniku ... HOOOODNE veliky kolo bys tam mohl dat ;)

Ten přední lem může být vykrojený, aby mělo kolo kam propružitv rejdu, ať už při těch testech jen, nebo i pak, ne?

Takhle moc ? Tak to by byl opravdu velmi kvalitni offroadak ;)

nebo jen malý kola na tom na fotce :)

Alebo pneumatické pruženie... lol O ňom môžeme asi len snívať... Inak to rozmazanie fotky by mohlo byť zavinené tým, že to bolo fotene z diaľky cez digitálny zoom a možno aj s nejakým mobilom k tomu ešte. ;)

BTW: nie su to tie zimne 17" co sa davaju aj na S2?

Alebo pneumatické pruženie... lol O ňom môžeme asi len snívať... Inak to rozmazanie fotky by mohlo byť zavinené tým, že to bolo fotene z diaľky cez digitálny zoom a možno aj s nejakým mobilom k tomu ešte. ;)

Spis nez digitalni zoom se zrcadlovkou bych to videl na foceni pohybujiciho se predmetu vuci statickymu pozadi :)

mne ten snezny zavej (foto boku) pripada ako v malovani sprejom:)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.