David C3 Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Chci koupit Yetiho 2.0 TDI 4x2 ambiente (doufám, že už se dá objednat v konfigurátoru ještě není) ceníkova 509tis + metla. Uvidíme jaká bude sleva a ještě -19%. Na protiúčet Fabia TDI 74 sedan.. hmmm pak napíšu jaka je sleva atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 20. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2009 Mě se líbí, ale jak psali i na netu, lidi většinou očumujou a prý se zatím moc neobjednává......no když vidím ty cenofky, ani se nedivím..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 22. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2009 Tak nakonec to bude 2.0 TDI 4x2 Experience, světle modrá.. doba dodání asi konec Listopadu. Přesně jako na FOTCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OJO Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Vraj sa YETI nepredava: http://automix.centrum.sk/revue/586786/pre...ka-sa-nepredava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 a jaaa bohuzel na nej nemam, asi budu brecet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
photonature.cz Vloženo 24. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2009 Tak uz je doma na dvorku, cerveny drak. Obul jsem ho do poradnejch kol a trochu chipnul motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 photonature.cz gratulujem k novemu autu a mohol by si pridat aj nejake foto interieru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 (editace) Tak uz je doma na dvorku, cerveny drak. Obul jsem ho do poradnejch kol a trochu chipnul motor. Krasavec Perfektne sa mu hodia tie 18" kolesa! Editováno: 26. Srpen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 fakt pěký.Více fotek hoď i vnitřku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2009 uz ma svoje vlakno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 Tak dnes jsem objednal jako náhradu za Octavii 1,6MPI Yeti Experience 1.8 118 kW 6-stup. mech. 4x4. Barva červená Corrida, tmavý interiér, HF sada s BT, tažné zařízení, tříramenný multifunkční volant, lapače nečistot, rezervní kolo. Na nové auto se pochopitelně mooc těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 6. Září 2009 Sdílet Vloženo 6. Září 2009 Nedávno jsem byl Yetiho projet. Výbava Ambiente s prosklenou střechou, motor 1.8 TSI. Zde jsou mé postřehy: Auto se mi jako celek velice líbí, velká kola, příjemné nastupování a vystupování, člověk sedí vysoko, pěkný interiér a hlavně ta prosklená střecha je naprosto úžasná. Nicméně se mi zdá, že má poměrně malej kufr, asi tam překáží ta rezerva, je dost mělkej. Pak jsem si všiml, že vzadu také není nějak hodně místa pro spolujezdce, dokonce se mi zdá, že octavia je na tom o chlup lépe. Co mi vadilo za jízdy, asi ty široké středové sloupky, ale jde o zvyk. Motor je tichounkej, krásně jde do otáček, ale schází mu ten zátah dieslu. Jeli jsme čtyři, tedy celkem plně naloženi a motor mě nijak významně nepřekvapil (asi jsem už zvyklej na svůj 1.9TDI 130k). O to horší byla pak spotřeba, která lítala kolem 9ti litrů. Je fakt, že na to člověk občas přišlápnul. Šestý rychl. stupen je bezesporu výhoda a na dálnici by mohl trochu benzínu ušetřit. Když jsem jel prve octavií s 1.4 TSI 120k a teď mohu srovnávat, zdá se mi, že tak velkej pocitově výkonovej rozdíl tu není. Samozřejmě se mnou nemusíte souhlasit. Co si ještě tak vybavuji, zdálo se mi až moc citlivé řízení, neustále jsem musel dělat jemné zásahy do řízení. Kdybych se teď měl rozhodnout, zda Yetiho koupit i s nabízenou slevou skoro 100tis, asi bych ho koupil, ale s 2.0 TDI , pač je jen o 35tis dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 První skladovka s 1.2 TSI 77 KW: http://www.skoda-auto.com/moss-cze/service...l.htm?id=182305 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 První skladovka s 1.2 TSI 77 KW: http://www.skoda-auto.com/moss-cze/service...l.htm?id=182305 To je hezké, ale já bych spíš potřeboval 2.0 TDI 81KW 4x4. Ty ještě nejsou že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 Zatím ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2009 První skladovka s 1.2 TSI 77 KW: http://www.skoda-auto.com/moss-cze/service...l.htm?id=182305 V pátek se s ňou snad svezu.. su docela zvědavej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 moc mě zajíma ta 1.2 TSI tak pak prosím napiš dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Tak sem šel dneska kolem něho, ale stojí to bez polepů, asi je to jenom skladový. Neměl sem navíc moc času, abych se vyptával. Jinak dojmy - s poklicema nevypadá až tak příšerně jako třeba FII, OIIFL a nebo R. Je to vzhledově bez litejch kol mínus, ale mně se i tak docela líbil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2009 Ja som z Yetiho dosť sklamaný. Vnútri je málo miesta, neviem si nájsť tú správnu polohu za volantom. Dozadu sa nastupuje dosť zle, kufor je malý... Neviem, možno som čakal viac. Na fotkách to ale všetko vyzeralo super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 pridavam sa k Igorovi ... bol som sa pozriet u dealera na Yetiho a fakt som nechapal, malicke auto ... v predu mi to tak nevadi, ale vzadu je to dost male ... a kufor je doslova katastrofa .. celkovy dojem .. male auticko .....skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 Mě třeba velikost Yetiho maximalně vyhovuje ve všem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 10. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2009 no mne napriklad momentalne lepsie vyhovuje velkost Roomstra voci Yeti .. (myslene interier a kufor) .. len skoda ze v tom Roome nemam 1,2 TSI 7 DSG :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas86 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Tak jaka byla zkusenost s Yetim 1.2TSI?by me to docela zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Tak jsem si odpoledne prolezl v saloně pořádně Yetiho. Auto je pro mě hodně sympatické, podélně je místa o něco míň jak v R, ale není to žádná katastrofa. Na šířku mně přijde taky hodně podobnej, zvlášť vzadu jsem si skoušel dovřít dveře a dat ruku na opěru. Výplň má nepravidelný tvarování, takže bych se nedivil, kdyby v místě, kde je opřenej loket bylo stejně místa jako v R. Ale šířka není až tak důležitá. Materiály jsou na pohled lepší než v R, celkově působí i se standardním interiérem hodnotněji. Nastupování a vystupování je pohodlný, na to už sou FII/R uživatelé částečně zvyklí. Posez příjemnej, jako na židli. Kufr - v jednom z aut byla mezipodlaha a to je podle mě ta nejnesmyslnější výbava, kterou jsem u Škody zatím viděl. S ňou je opravdu kufr zabitej. Jinak ale ke kufru nemám výhrady, je o něco menší než v R a navíc jsou taky posuvný sedadla vzadu. Rozhodně to nepovažuju za slabinu. Celkově je mně auto sympatický svojema rozměrama, nevypadá to jako pseudoterénní kráva, je to v podstatě kompakt se všema jeho přednostma. Suma sumárum - asi sem našel náhradu za R. Bral jsem ho za přestupní stanici na cestě ke SII nebo Passatu CC, který mě dostaly. Poslední dobou mě ale R přirostl k srdci a navíc to vypadá, že Yeti nasadil laťku hodně vysoko. Počkám a uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 11. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2009 Jinak sem se dnes díval na parametry té 1.2 TSI a 2.0TDI a jsou skoro stejné. U benzinu je o litr větši spotřeba a je asi o 100 kilo lehší. HMMM myslím jako zakladní motorizace dobrá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.