Přejít na obsah

Yeti


Leftfield

Doporučené příspěvky

tak nízkej zase tak není....výška je 1691mm....to je skoro metr sedmdsát....takže vyší jak room...takže něco vysokého jako tuscon?délka byla řečena a šířka je 1793mm....romstr má jen 1695mm....rozvor je 2578 a romstr má 2617.....

jinak základní cena by měla být od 330 000kč po 350 000kč za 1.2tsi....

Editováno: , autor: mira
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak za takovej ranec bych do toho nesel, jako yeti neprinasi dle me nic novyho, interier standard, exterier se mi celkem libi, resp bych ho misto OII prekousnul ale zase nejak prevratny to taky neni, to radsi pockam na SII Combi a priplatim a nebo pokud to tak pujde s cenama skodovky dal, tak radsi koupim FORD KUGA, ten je aspon dle me libivej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si myslím, že ty ceny na úrovni OII by byly adekvátní. Dyť je to teda prakticky okta s menším kufrem, ale zase vyšší, víc teréní, teoreticky technologicky o něco mladši...já bych do toho šel radši než do okty. A připadá mi to i stylovější, nevidím důvod se cenově podbízet.

Ono když se to tak vezme, tak v kombinaci s 2.0TDI 125kW to je jako OII RS TDI s 4x4, čili "to nejlepší" z RSky a Scouta v jednom ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...