Přejít na obsah

sok co se deje v cer a jeste legalne


vwberni

Doporučené příspěvky

No a cemu se divis trestny to neni dokud auto neprodavas a nereknes jim ze bylo stoceny... Cin stoceni tachometru neni zlocin ale uvedeni kupujiciho v omyl "umyslne" ano.... takovych firem existuje co ti to udelaj a ani nemrknou viz odkaz atd atd... to ti dneska stoci kazdej gdo ma vag-tacho a podobne :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nás by se k tomuto mělo přistupovat jaku v DE.

Stočený=trestný čin!

no stoceni me moc neprakvapuje spis prevtete ten text co umime jak tam popisujou jak to nafoti retusuji na inzerat a pripadne vysvetli nekomu kdo by to koupil aby to nereklamoval .

pr :

Stejně tak můžeme „zamaskovat“ stopy po lehčích či těžších haváriích. Naši odborníci používají nejnovější technologie v oboru. Naše „zamaskování“ by samozřejmě podrobná expertíza odhalila, ale pro běžného zákazníka není odhalitelné bez speciálních přístrojů

....Umíme zabrat vůz z takových úhlů, abychom skryli například defekty laku, případně rezavé díly nebo stopy po haváriích. A co nedokáže fotograf, o to se postará naše grafické studio.

...

U nás vám poradíme, jak vést prodejní proces tak, aby nový majitel měl pocit, že právě udělal obchod svého života

sme pak následně schopni v případě problémů poskytnout konzultaci, která nového majitele odradí od snahy vůz například vrátit či požadovat slevu.

Umíme zabrat vůz z takových úhlů, abychom skryli například defekty laku, případně rezavé díly nebo stopy po haváriích. A co nedokáže fotograf, o to se postará naše grafické studio.

NEUMIM SI PREDSTAVIT ZE BY TAKOVE ZNENI MELA NEJAKA FIRMA V NEMECKU APOD . nemyslim jen to co je tam trestne tedy staceni km ale jako tady vylozene inzeruji co vsechno umi za podvody . maskovat foceni retusovat inzerat no fuj

Editováno: , autor: vwberni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak toto je už opravdu na pováženou... Každopádně by se dle mě mělo v budoucnu změnit uzákonění těchto " trestných činů " ... Ať se na mě nikdo nezlobí, ale omlazovat vozidla a uvádět takto budoucího majitele v omyl je minimálně neetické.. Připravit někoho o pár tisíc ( v tom lepším případě ) je věc, která by v dnešní době dokázala rozpálit doběla asi úplně každého...

Z tohoto důvodu jsem se při rozhodování mezi nákupem staršího vozu s vyšším výbavovým stupněm a zcela novým vozem s nižší výbavou rozhodl právě pro variantu nového vozu. :) Velice by mě mrzelo ( nedokážu ani popsat jaké pocity bych měl ) , kdybych našetřené a vydělané peníze proinvestoval kvůli podvodnému jednání některých jedinců.

Osobně stojím za tím, že takovéto zásahy do vozidel by měli býti posuzovány jako trestný čin.

Editováno: , autor: Sabaton
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne tak ten text jak to jeste uvadeji me uplne rozciluje do bela :( ja jsem si pro auto zatim vzdy dojel do nemecka . tam pokud to neprodava zase polak apod a je k tomu serviska tak se tomu da verit a presne takove auto jsem nasel a jsem s nim moc spokojeny . Vylepsil jsem co se dalo delam mu vsechnu udrzbu a servis ten kdo ho po me koupi bude mile prekvapen a bude mu jezdit bez investic :) na aute je videt laska kterou dostava

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj strach by mě nedovoli vzít si ojeté vozidlo asi nikde. :D

Kamarád mi taky říkal : " Ty vole, vybereš si Octávku za 350k a nemáš tam autoklimu, liťáky apod. Já bych si vzal jetou v TDi ... " Ano, netvrdím, že by se mě nelíbil chrom paket, litá kola, automatická klimatizace apod. Ovšem vezmu - li v potaz kolik vozidel Škoda jezdí ve vozovém parku firem a dá - li se aj zfalšovat SK, je pro mě velice rizikové kupovat ojeté auto. Sám vidím, jak se lidé dokáží k autům chovat ( není - li jejich ) a po nich bych si auto v žádném případě nekoupil.

Rozčilujeme mě, že někdo opomene něco zaplatit ( nemluvím z vlastní zkušenosti ) a okamžitě má problémy se státnimi institucemi. Naopak někdo stočí tachometr, opraví např. i následky vážné nehody, zaplavení apod., čímž se škoda pro kupujícího může pohybovat v řádu desítek tisíc a je vytlemený jako lečo.. Humus velebnosti....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No teda to je hnus! To je sand nějaká recese, takto veřejně to nabízet na netu?

Nerad to říkám, ale je to tak, ČR je absurdistán! Kde útvar pro odhalování organizovanáho zločinu a jiní "činitelé v trestném řízení"? Že by v tom jeli taky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A využil někdo z vás jejich "služeb"? Nebo víte o někom, kdo to udělal? Zkoušeli jste aspoň napsat na ten e-mail a něco o tom zjistit?

Pro mě je to zatím jen "srandaweb" na freehostingu, kde se někdo náramně baví, jak se toho chytají snad na všech fórech o autech a možná i tím, kdo mu tam co píše za dotazy...

Nedá se všemu věřit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Fascinuji me ruzne analyzy "pravnich" odborniku, tvrdicich, ze "pretoceni" tachometru neni zadny problem. Dle meho selskeho rozumu by ve vetsina pripadu dostacoval stavajici pravni stav, a to podvod, ci pokus o podvod. Vzdyt ve vetsine pripadu o podvod jde. Tak proc by to mela resit nejaka extra pravni uprava ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jediná možnost jak se vyhnout stočenýmu autu je.......KUPOVAT NOVÝ :p :p

no ne kazdej ma mega na skodovku - v mym pripade s tou vybavou co mam by stala :( a kupovat radsi nevybaveny a 1,6 nejakou tak to radsi dojedu do reichu a koupim si ,, cisty ,, auto ktery sedi jde proverit apod .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně...to bylo jen na odlehčení tohodle tématu.... ;)

jo jo ale pravda to je novy je novy ... nebo je dobry znama dela v o2 auto ma od nova zajede si ho a pak si ho za pakatel odkoupi jezdi s nim celou dobu jen ona to taky neni spatny ... jenze teda vybavove je to celkem sracka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...