Publikováno Červen 6, 200619 r móóc pěkný, práce prý zabrala cca 2 měsíce - hlavně vymyslet a provést úpravu úchytů tak, aby to sedlo do Fobie
Červen 6, 200619 r Tak to je vlastně dost blbá otázka, když má volant vpravo. Nějak mě to netrklo, od té doby co jsem se vrátil z Anglie mi to nepřijde divný.
Červen 6, 200619 r Origo FRS popr. sportpaketovy sedacky se mi libi mnohem vic, ale tohle je alespon originalni...
Červen 6, 200619 r Připadá mě to hrozně studené. Jen neboj, stačí na chvíli zaparkovat na sluníčku a uvidíš, jak ta kůže bude najednou horká.
Červen 7, 200619 r Jak by řekl Pavel Pelán z Hrotovic-----to je grandiozně svěží interiér a majitel bude hrubě na pohodu
Červen 7, 200619 r No po zkusenostech s kuzi ve felicii uz nikdy vice...jedine odvetravani jinak to je v lete jako opalovac chlubu na stehnech kdyz ma clovek kratasy .....ale vypada to krasne..
Červen 8, 200619 r Mě se to moc nelíbí. Jako nápad skvělé! Ale origo sedačky v kůži jsou hezčí. Už jen pro to vybrání předních sedaček na zadní straně ve výši kolen. Ti co se budu mačkat v této fabce si vzadu asi moc nepohoví . Navíc lesklá kůže není ono.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.