Publikováno Říjen 16, 201014 r Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu, koupila jsem si přes inzerát dělící mříž do fabie combi, ale je tu problém, je to mříž přes celou výšku auta a je umístěna na takových kolejničkách, po kterých se dá posunovat a sklopit, vůbec nevím, jak se přidělá a jestli to vůbec do naší fabie jde. Díky za rady
Listopad 17, 201014 r Dobrý den. Tu mříž jsem tam měl taky ale ze by tam byly kolejnice to ne. Cela ta mříž je upevněná na opěrách zadních sedadel a je to napevno přišroubovaný. Nahoře to je upevněný na hliníkové přechodky šroubama. Jestli mate zajem mužu udělat nějaké fotky. Demontované případně bych to namontoval a nafotil. Podle výrobce má být přepážka ale schválená a zapsaná v TP, s tím se mění i kategorie vozidla na N1.
Duben 6, 201411 r Ahoj, mám Fabii I combika, chtěl bych do jí přepážku (ale v tomhle autě už byla) viz foto. Chtěl bych kouit tu stejnou abych nemusel nic vrtat. Nepoznáte někdo který typ přepážky tam byl (podle uchycení). díky za odpovědi
Duben 7, 201411 r Ahoj je to MTX přepážka, přestavma N1 nebo M1, Měla by být zapsaná ve velkém techničáku. Ještě by jsi měl mít jedny závitový matky někde u madla k zadním sedačkám nahoře. Pokud byla jako posuvná. Tahle přepážka je docela neohrabaná a zabere místo. Mám přesně takovou. Je jich všude hodně. Upraveno Duben 7, 201411 r od Combi2002
Duben 7, 201411 r Kamarádka má takovou co tam jen nasadíš a dělí to od zadních sedaček do kufru origo příslušenství škoda. Zeptám se jestli ještě má. Upraveno Duben 7, 201411 r od Combi2002
Duben 7, 201411 r Kamarádka má takovou co tam jen nasadíš a dělí to od zadních sedaček do kufru origo příslušenství škoda. Zeptám se jestli ještě má. Jo to by bylo lepsí :-).
Duben 7, 201411 r MTX přestavbu mám já, ale těch matic v sedačce máš víc než já a matice ve střeše třeba nemám vůbec, mám jen nad madlama vzadu a 4 v sedačkách. Ale mříž nemám, byla spíš na obtíž, než k užitku. A jestli vozíš psa (jiný důvod, proč chtít mříž mně nenapadá) tak stačí i nějaká textilní.
Duben 8, 201411 r Ahoj, tak se omlouvám, prodala ji s autem. Před chvilkou mi napsala. nemáš nějaký obrázek té přepážky nebo fotku?
Duben 8, 201411 r Ahoj, tady jsou fotky. K té origo patří ještě dva takové háky z kulatiny co drží za úchyt zadních sedaček. Do SZ ti pošlu odkaz na prodejce. Origo Mříž škoda příslušenství.
Duben 8, 201411 r Tady jsou mříže MTX. JSou dva druhy. Jedna posuvná až za přední sedačky. První foto neposuvná. Druhé foto posuvná. Upraveno Duben 8, 201411 r od Combi2002
Duben 8, 201411 r Dekuji všem za odkazy a obrázky, mám to kůli psovy, tak zvolím asi tu jednoducho mříž originál od škodovky. Ještě nevýte kde by se dali sehnat takové ty kapsy na levou a pravou stravu kufru (výpln za podběhem).
Duben 18, 201411 r 2Combi2002: Ta první je rozhodně posuvná. Tu mám v autě. Ta druhá netuším, nikdy jsem ji nikde neviděl. To IMHO není snad ani do fábie. Nesedí vůbec tvar.
Duben 18, 201411 r 2Combi2002: Ta první je rozhodně posuvná. Tu mám v autě. Ta druhá netuším, nikdy jsem ji nikde neviděl. To IMHO není snad ani do fábie. Nesedí vůbec tvar. Tu druhou mám doma, míval jsem ji v autě a je posuvná (možná to foto není z fábiacké přepážky, ale vizuálně je to stejné) Ten střed se překlopí a boky rozevřou na větří šířku za sedadlem řidiče a spolujezdce. Byla pevně přidělaná na zadních sedačkách. Jak posouváš tu velkou? Jen mě to zajímá. Díky za odpověď. Tak jsem doheldal toto: Přepážky se vyrábějí v modifikacích: N1 pevná, N1 posuvná a M1 posuvná Homologace upravuje vozidlo N1 na nákladní či dodávkové. A M1 na vozidlo montážní. Upraveno Duben 18, 201411 r od Combi2002
Duben 18, 201411 r No ta velká se posouvá takto: - Částečně sklopím sedačku - Odšroubuji dva pojistný šrouby, co drží přepážku k sedačkám - pak jdou sedačky sklopit do roviny. - Následně celou tu přepážku posunu po drážce dopředu. (ty čepy které v té drážce jezdí jsou vidět i na té fotce dole) - No a jako poslední část přišroubuju ty horní úchyty do děr, co tam mám místo horních madel. - Když mám náladu a čas, tak "rozprostřu" i ty boční desky, co mají lépe vyplnit mezeru mezi přepážkou a dveřma Mě u té druhé přepážky nesedí moc tvar té horní mříže a taky ty boční "plechy", který relativně dost trčí bych řekl. Proto mě to přišlo takový divný.
Duben 18, 201411 r Jinak teda jen odbočím, vůbec nechápu, proč se lidi těch přepážek tak houfně zbavují, mě to naopak přijde jako dost praktická věc. Jen teď budu měnit sedačky z OII, tak asi bude muset přepážka taky jít pryč..
Duben 18, 201411 r Hele pokud to máš na psa: http://forum.skodahome.cz/topic/127562-roomster-a-klec-pro-psa-aneb-jak-voz%C3%ADte-ps%C3%AD-mil%C3%A1%C4%8Dky/ Taky jsem i uvažoval o origo přepážce, ale nová je cena obrovská a jetá tak ty jsou zase v dost bídném stavu a taky dost drahé. Navíc je to dost těžké. Takže jsem to udělal tak, a mám to odzkoušené a je to i celkem hezké. Těch "mříží" pro psy existuje celá řada. Já preferoval kvalitu.
Duben 18, 201411 r Hele pokud to máš na psa: http://forum.skodahome.cz/topic/127562-roomster-a-klec-pro-psa-aneb-jak-voz%C3%ADte-ps%C3%AD-mil%C3%A1%C4%8Dky/ Taky jsem i uvažoval o origo přepážce, ale nová je cena obrovská a jetá tak ty jsou zase v dost bídném stavu a taky dost drahé. Navíc je to dost těžké. Takže jsem to udělal tak, a mám to odzkoušené a je to i celkem hezké. Těch "mříží" pro psy existuje celá řada. Já preferoval kvalitu. Koupil jsem nakonec takovou tu origo mríž od škodovky co tu ukazoval Combi2002.
Květen 4, 201411 r No. Chtěl bych to do dvojkový. Což bude asi něco podobnýho. Je nutnost si to kupovat? Šlo by to i stvořit doma? Nebo na to musí bejt nějaká homologace? Sou na to v autě schovaný pod tapecígungem nějaký přípravy pro šrouby?
Srpen 2, 201411 r Ahoj, pokud by ti stačilo oddělit kufr od prostoru pro cestující, a neposouvat za přední sedadla. Tak se můžeš dočíst víc věcí tady :http://forum.skodahome.cz/topic/128043-p%C5%99ep%C3%A1%C5%BEka-do-fabia-i-combi/
Květen 15, 20205 r Dobrý den, nemá prosím někdo zkušenost s montáží mříže do kufru Fabia I Combi r.v. 2002, která původně nebyla s odpočtem DPH a tudíž nemá uvnitř kufru provedenou přípravu pro montáž mříže???? Dá se mříž nějak namontovat dodatečně nebo je to sci-fi??? Děkuji moc za postřehy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.