cosby Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Další škodovák :-) pro ně nejde spousta věcí dodělat :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Dodatečně nelze dodělat, pouze z výroby Tak chlapci, nevím jestl imám být rád nebo naštvanej, že jsem si koupil něco, co v autě je a znovu jsem zaplatil aby to fungovalo. Nicméně jsem fakt nedšenej. Mám yetisko Active 4x4 1,8 TSI - původně bez palubního počátače, bez asistenta rozjezdu do kopce či fce corner. Jenže všechno tam je, jenže není aktivní. Palubní počátač jsem oživil za cenu páčky /cca 1400 + SW probuzení cca 400,-/ funkci corner a asistenta rozjezdu do kopce jsem zvládl za poplatek 500,- za aktivaci SW. Hlavně jsem byl užaslý, že počítač tam proszě je, včetně podvolantové jednotky, možností displaye zobrazovat vše potřřebné a na té blbé páčce prostě zvýroby není jen kolíbka. Takže všem: počítač + corner + rozjezd do kopce se dá zvládnou cca za 2400. Když uvážím, že PC u škodovky stojí v příplatku 3500, tak jsem fakt na rozpacích, jak to s námi vlastně myslí. Zájemcům dám kontakt na šikovného mechanika, který to umí - a za pár minut. Hekii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tentacle Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 (editace) Tak chlapci, nevím jestl imám být rád nebo naštvanej, že jsem si koupil něco, co v autě je a znovu jsem zaplatil aby to fungovalo. Nicméně jsem fakt nedšenej. Mám yetisko Active 4x4 1,8 TSI - původně bez palubního počátače, bez asistenta rozjezdu do kopce či fce corner. Jenže všechno tam je, jenže není aktivní. Palubní počátač jsem oživil za cenu páčky /cca 1400 + SW probuzení cca 400,-/ funkci corner a asistenta rozjezdu do kopce jsem zvládl za poplatek 500,- za aktivaci SW. Hlavně jsem byl užaslý, že počítač tam proszě je, včetně podvolantové jednotky, možností displaye zobrazovat vše potřřebné a na té blbé páčce prostě zvýroby není jen kolíbka. Takže všem: počítač + corner + rozjezd do kopce se dá zvládnou cca za 2400. Když uvážím, že PC u škodovky stojí v příplatku 3500, tak jsem fakt na rozpacích, jak to s námi vlastně myslí. Zájemcům dám kontakt na šikovného mechanika, který to umí - a za pár minut. Hekii No Maxidot i asistent rozjezdu jsem tam už měl, tak by mě zajímala asi jen funkce corner. Ale na tu tam zase potřebuješ už mít osazený mlhovky ne ? Editováno: 2. Prosinec 2010, autor: tentacle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Tak chlapci, nevím jestl imám být rád nebo naštvanej, že jsem si koupil něco, co v autě je a znovu jsem zaplatil aby to fungovalo. Nicméně jsem fakt nedšenej. Mám yetisko Active 4x4 1,8 TSI - původně bez palubního počátače, bez asistenta rozjezdu do kopce či fce corner. Jenže všechno tam je, jenže není aktivní. Palubní počátač jsem oživil za cenu páčky /cca 1400 + SW probuzení cca 400,-/ funkci corner a asistenta rozjezdu do kopce jsem zvládl za poplatek 500,- za aktivaci SW. Hlavně jsem byl užaslý, že počítač tam proszě je, včetně podvolantové jednotky, možností displaye zobrazovat vše potřřebné a na té blbé páčce prostě zvýroby není jen kolíbka. Takže všem: počítač + corner + rozjezd do kopce se dá zvládnou cca za 2400. Když uvážím, že PC u škodovky stojí v příplatku 3500, tak jsem fakt na rozpacích, jak to s námi vlastně myslí. Zájemcům dám kontakt na šikovného mechanika, který to umí - a za pár minut. Hekii Ta corner funkce by mě zajímala, kdo Ti to dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 (editace) . Editováno: 3. Prosinec 2010, autor: raca01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 corner není problém nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Pokud ma nekdo originalni kabel a VCDS 10.6.1 tak podle tohoto navodu to zvladne i cvicena opice - http://briskoda.net/forums/topic/167070-vcds-and-yeti-5l/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Ta corner funkce by mě zajímala, kdo Ti to dělal? Corner se dá použít, pokud máš mlhovky. Přisvěcuje na základě natočení kol a je to pak ryze SW záležitost. Stálo to 200,-, trvalo to cca 10 minut a udělal mi to mechanik v Prostějově. Už jsem mu dohodil i kolegu, se kterým se zase dohodli na aktivaci HHC. Tu umí taky. Kontakt najdeš v naší konverzaci ohledně HHC u Rolbaře. Tam si rozklikni pobočku Prostějov a máš tam i tel.číslo. Pokud to máš blíž do Phy, Rolbař to prý umí taky Za Prostějov ale ručím, mám to vyzkoušené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Tak chlapci, nevím jestl imám být rád nebo naštvanej, že jsem si koupil něco, co v autě je a znovu jsem zaplatil aby to fungovalo. Nicméně jsem fakt nedšenej. Mám yetisko Active 4x4 1,8 TSI - původně bez palubního počátače, bez asistenta rozjezdu do kopce či fce corner. Jenže všechno tam je, jenže není aktivní. Palubní počátač jsem oživil za cenu páčky /cca 1400 + SW probuzení cca 400,-/ funkci corner a asistenta rozjezdu do kopce jsem zvládl za poplatek 500,- za aktivaci SW. Hlavně jsem byl užaslý, že počítač tam proszě je, včetně podvolantové jednotky, možností displaye zobrazovat vše potřřebné a na té blbé páčce prostě zvýroby není jen kolíbka. Takže všem: počítač + corner + rozjezd do kopce se dá zvládnou cca za 2400. Když uvážím, že PC u škodovky stojí v příplatku 3500, tak jsem fakt na rozpacích, jak to s námi vlastně myslí. Zájemcům dám kontakt na šikovného mechanika, který to umí - a za pár minut. Hekii Ahoj, můžete mi někdo objasnit, jak to s tím MFA je? Mám ten nejzákladnější display (výbava Active). Dá s tímto displayem zobrazovat spotřeba a další podpůrné informace, když si dokoupím páčku a nechám překódovat? Nebo musím mít MFA (což stále nevím co přesně je). Je to jiný display mechanicky nebo ten samý, co mám já, jen jinak nakódovaný? Díky za info. Jz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 stačí páčka a nakodovat.. není problém dodělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 (editace) stačí páčka a nakodovat.. není problém dodělat.. ... opravdu, žádné další kabely někam k řídícím jednotkám, atd. Jen prohodit páčky a zacvaknout do stejného konektoru a následně překódovat? Tak do toho bych šel! Editováno: 3. Prosinec 2010, autor: Jz73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 ... opravdu, žádné další kabely někam k řídícím jednotkám, atd. Jen prohodit páčky a zacvaknout do stejného konektoru a následně překódovat? Tak do toho bych šel! Jo, je to přesně tak. Mam Yeti Active 4x4 1,8 TSI. Dispej a podvolantová jednotka spolupracují s počítačem, který tam samozřejmě je. Je opravdu třeba jen vyměnit páčku /musíš tam mít tu s kolíbkou - origo stojí do 1400 a je ji třeba většinou objednat, nebývá skladem, bo se nekazí/ a překódovat. Záležitost tak na 20 minut. Zaplatil jsem necelé dva tisíce. Zobrazuje se vše, co běžný palubní počítač dává: průměrná, okamžitá spotřeba, doba jízdy, dojezd, průměrná, okamžitá rychlost, venkovní teplota, atd. v režimu 2 pak dlouhodobá paměť auta. Určitě do toho běž! Když jsem jel Olomouc - Prostějov /kde mi to ten šikula dělal/ zobrazila se po oživení PC průměrná spotřeba 8,3. Zpátky - s počítačem k dispozici - jsem to dal za stejný čas za 7,6. Tak počítám, že se ta investice vrátí. Kromě toho by mě štvalo, že mám v yetisku PC a nevidím ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Sice to sem uplne nepatri ale s MaxiDotem to souvisi. Nevi nekdo jak premluvit MaxiDot aby ukazoval teplotu oleje a pripadne i doporuceni prerazeni rychlostniho stupne? Auto mam z nemecka a tyhle dve funkce neukazuje, sice to asi moc uzitecne neni ale rad bych to tam mel. Mam 2.0TDi 103kW, vyroben 12/2009 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Jo, je to přesně tak. Mam Yeti Active 4x4 1,8 TSI. Dispej a podvolantová jednotka spolupracují s počítačem, který tam samozřejmě je. Je opravdu třeba jen vyměnit páčku /musíš tam mít tu s kolíbkou - origo stojí do 1400 a je ji třeba většinou objednat, nebývá skladem, bo se nekazí/ a překódovat. Záležitost tak na 20 minut. Zaplatil jsem necelé dva tisíce. Zobrazuje se vše, co běžný palubní počítač dává: průměrná, okamžitá spotřeba, doba jízdy, dojezd, průměrná, okamžitá rychlost, venkovní teplota, atd. v režimu 2 pak dlouhodobá paměť auta. Určitě do toho běž! Když jsem jel Olomouc - Prostějov /kde mi to ten šikula dělal/ zobrazila se po oživení PC průměrná spotřeba 8,3. Zpátky - s počítačem k dispozici - jsem to dal za stejný čas za 7,6. Tak počítám, že se ta investice vrátí. Kromě toho by mě štvalo, že mám v yetisku PC a nevidím ho. Super, díky za vyčerpávající informace! V pondělí objednávám Jz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heki Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Super, díky za vyčerpávající informace! V pondělí objednávám Jz dej vědět jak jsi dopadl - a hezky si to užij! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Sice to sem uplne nepatri ale s MaxiDotem to souvisi. Nevi nekdo jak premluvit MaxiDot aby ukazoval teplotu oleje a pripadne i doporuceni prerazeni rychlostniho stupne? Auto mam z nemecka a tyhle dve funkce neukazuje, sice to asi moc uzitecne neni ale rad bych to tam mel. Mam 2.0TDi 103kW, vyroben 12/2009 Diky Myslím, že starší modely to neměly. Možná by to šlo doplnit přehráním SW, ale nevím to jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Na Briskoda jsem se docetl ze to funguje od 45tydne 2009, ja mam vyrobeny auto driv:-( Schvalne se zeptam v servisu az tam pojedu resit reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Na Briskoda jsem se docetl ze to funguje od 45tydne 2009, ja mam vyrobeny auto driv:-( Schvalne se zeptam v servisu az tam pojedu resit reklamace Já také, ve 43 týdnu! Dej prosím vědět, jak pochodíš. Díky! Jz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 Maxík a MFA mají jiné displeje, maxík pak navíc ještě i jiné funkce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Já také, ve 43 týdnu! Dej prosím vědět, jak pochodíš. Díky! Jz Tak na teplotu oleje servis odpovedel ze to nema kazdy auto a ze tam pry chybi cidlo teploty. Nektery lidi to pry umeji dodelat ale servis to neumi ze na to nema vybaveni. Na radce razeni neodpovedeli:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 17. leden 2011 Sdílet Vloženo 17. leden 2011 Radce razeni bych si nechal nejradeji vypnout - je to funkce na ho*no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 21. leden 2011 Sdílet Vloženo 21. leden 2011 Mylys má pravdu. Blinká mi to ako šialené a keď urobím to, čo to chce (kvôli spotrebe), tak mi otáčky ohromne klesnú a musím podradiť, lebo sa bojím, že by sa yetík udusil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaolin Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Ten MaxiDOT by teda předělat z MFA nešel? Nedopátral jsem se relevantní odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitt Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Maxíka získáš jen výměnou celých budíků, které mají maxidot. Budíky s MFA předělat na maxíka nejdou. Ale to už tu je napsané, 2 stránky tohoto topicu bys přečíst mohl. Počkej až budeš hledat info třeba o columbusu, to je panečku topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 pokud nemáš maxidot, ale obyč. budíky - můžeš dodělat pal.pc pouze přidáním páčky a nakodováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.