danikd Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 U me je spis problem se svetelnym, takze jak to chapu, ta staci vymenit konektor - nevi nekdo dil ? ... nebo tam dam jakykoli jiny ... nevite kolikati polovy to je? JO a konektory tam jsou dva nebo ma svetlo a desto spolecny? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Byl jsem to teď načíst a jak jsem očekával, bylo to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 14. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Hoši soucítím s vámi. Já se s tím pekloval 2roky,ale ted když to funguje jak má tak je to super věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 (editace) Měl bych dotaz - jak souvisí samostmívací zrcátko se senzorem deště? znamená to ,že když zrcátko vypnu tím čudlem na zrcátku tak vyřadím i senzor deště? Editováno: 2. Září 2011, autor: zdenusoun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 To určitě nesouvisí a nevypneš tím nic krom stmívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 To určitě nesouvisí a nevypneš tím nic krom stmívání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 No píšu to proto, že na straně jedna se někdo ptal co potřebuje k dodělání senzoru deště a v odpovědi zaznělo krom jiného i stmívací zrcátko tak mě to zarazilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 14. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2011 Je to totiš jedna výbava, buď máš obyčejné nebo se senzorem a autom. stmíváním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 kluci,jak se koduje to dovirani oken kdyz prsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Od MR2007 je to v maxidotu ... Kdyz ne, tak : Kódování: 46-Komfortní systém, kódování-07 kód vložit do LCode, v bytu 9 zaškrtnout bit 2 a melo by se to tam objevit ... DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 A zase jsem tu s lamadotazem to kodování můžu já sám na maxidotu nějak vyvolat nebo jen v servisu? díky OII 11/06 r.v. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Jelikoz by jsi mel mit MR2007, tak by to tam melo byt ... jinak nekdo s VAGem ... je to otazka 2 minut, v servise to samozrejme take umi, ale je to zbytecne drahe ... Ale urco to budes mit v maxidotu, jdi se kouknout ... DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Jenže já nevím jak tohle nastavení v maxidotu vyvolat mám tam třeba coming leaving home , automatické zavírání dveří atd ale nabídku senzoru jsem tam nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 Ted z hlavy take nevim, zitra se ti kouknu ... ale tusim ze by to melo byt prave u toho CH/LH ... DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 21. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2011 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifler Vloženo 24. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2011 Ahoj, můžete mi poradit... Mám Octavii II rok 2007 a mám problém s dešťovým senzorem. Stírání funguje, ale po výměně předního okna nefunguje automatické zavírání oken při dešti. Ve Škodovce zkoušeli přehrát nový software a výměnu dešťového senzoru, ale na počítači nehlásí žádnou chybu, takže nic neodstranili ani nenašli. Do výměny okna bylo vše OK. Nevíte někdo co s tím??? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 udělal jsem pokus zavřel dveře , pomocí dálkového ovladače otevřel okna vzal kelímek s vodou a polil senzor a ono nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 25. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 Promin, ale druhy den jsem nemel cas a pak jsem na to zapomnel ... dnes snad kolem poledne pojedu nekam autem, tak snad nezapomenu se kouknout ... Jinak to zavreni oken pri desti jde az 2 minuty po zamknuti auta ... tusim ...DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Cau, tak jsem se k tomu dostal az dnes odpoledne ... v maxiku to je v nastaveni-komfort- a hned prvni polozky zavreni pri desti ... jestli to tam nemas, tak nakodovat a pak by se to tam melo objevit ... DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenusoun Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Díky mrknul jsem na to - je to tam - mám to zaplé - ale když senzor poliju kelímkem s vodou tak se nic neděje a to víš zkoušet to naostro se mi moc nechce chápeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Aha ... mas spinac svetel v poloze Auto (tunel) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifler Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Nevíte o někom kdo by mi s tím pomohl??? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifler Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Nevíte o někom kdo by mi s tím pomohl??? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GinBook Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 (editace) Aha ... mas spinac svetel v poloze Auto (tunel) ? Sice mám nakodované, ale taky mi to moc nefunguje. Chceš říci, že musím mít přepínač světel s tunelem a mít to nastavené na tunel? Tento přepínač totiž nemám. A o těch 2 minutách od zamčení taky nevím.To musim vyzkoušet znova. Editováno: 26. Srpen 2011, autor: GinBook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubasta Vloženo 26. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Čau. Auto zamknutý být nemusí a jeden kelímek vody stačit taky nemusí. Otevři okno vem hadici a lehce krop přední okno. Je možný že je tam nějaká časová spojitost od otevření okna aby se při dešti zavřely,ale to ti neřeknu. Je pravda že když meju auto a nechám pootevřený okno tak je tam nějaká doba od vyjetí z garáže a začátku mytí. Vždycky se zavřou. A taky jsem si všim že když jedu za deště a z nějakýho duvodu pootevřu okno tak za chvilku se samo zavře vypínač s tím nemá nic společnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.