rolbař Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 to je ta gelovka, kterou se to lepí na sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 No jen nevím jaké to má označení, abych to mohl koupit Google zatím nic :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 K mem problemum se pridal dalsi spojeny s destakem. Frcim si to pres DE,.. V kuse zhruba 150-160Km/h a koukam, ze i presto, ze mam vypinac svetel na AUTO,.. Tak mam denni,..zvlastni je, ze po prujezdu tunely se rozsvitil jak ma a po vyjezdu zhasnul. A opet rychla jizda. Vypozoroval jsem, ze destak ovlivnuje climatronic,.. Co se tyka teploty, kterou mam nastavenou. Diky za rady, co by to mohlo byt,.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 No jen nevím jaké to má označení, abych to mohl koupit Google zatím nic :-/ Ten gel je soucasti senzoru, nejde koupit zvlast pokud vim ... kdyz je spinavy, pomoci lepici pasky z nej odlepit prach ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 (editace) K mem problemum se pridal dalsi spojeny s destakem. Frcim si to pres DE,.. V kuse zhruba 150-160Km/h a koukam, ze i presto, ze mam vypinac svetel na AUTO,.. Tak mam denni,..zvlastni je, ze po prujezdu tunely se rozsvitil jak ma a po vyjezdu zhasnul. A opet rychla jizda. Vypozoroval jsem, ze destak ovlivnuje climatronic,.. Co se tyka teploty, kterou mam nastavenou. Diky za rady, co by to mohlo byt,.. Highway light musi byt nakodovano, mas? Byte 0, bit 0 Editováno: 5. Březen 2016, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 Jindy to fungovalo,... Pri jizde pres 140km/h,.. Proto se ptam,.. Co to muze byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfy8 Vloženo 8. Březen 2016 Sdílet Vloženo 8. Březen 2016 Ten gel je soucasti senzoru, nejde koupit zvlast pokud vim ... kdyz je spinavy, pomoci lepici pasky z nej odlepit prach ... Díky... FL senzor jsem tam teda dal a funguje dobře. Má lepší reakce než ten předfacelift ale zatím pořádně nepršelo, tak se uvidí při pořádném testu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada920 Vloženo 25. Duben 2017 Sdílet Vloženo 25. Duben 2017 Ahoj všem.Jsem také nový majitel octávky Elegance 2013.Zatím se seznamuji a jsem velice mile překvapen jak s jízdou tak s výbavou.Zeptám se:zatahují se sami okénka při dešti když bude zamčené auto někde na place? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 26. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2017 Ahoj, pokazde kdyz zaskrtnu v nabidce Maxi-dotu u fl. Octavie r.v. 5/2009, (zavirani oken pri desti) tak kdyz prijdu po par dnech do auta, tak se mi po nastartovani zvysi otacky, kdyz to nezaskrtnu, tak se nezvysi otacky. Baterie nekolikrat menena, takze to vylucuji. Nejaky napad?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Ahoj, mam Octavii 2 po Fl, zaskrtnute comming/leaving home. Kdyz vsak jeste v Menu-Nastaveni-Komfort zaskrtnu zavirani za deste, tak mi to napoprve nefunguje. Kdyz to vsak vypnu tuto funkci, tak vse funguje bez problemu. Diagnostika cista. Destak jednou menen. Problém trval, nasledne bylo vymeneno po pul roce i sklo, takze spatne prilepeni vylucuji. Viz. Video 9FDD9D3F-1741-491B-A81E-1D2AC4F1E8B8.MP4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Koleduješ si o napomenutí - pravidla fora nedovolují psát stejné příspěvky do vícero témat! Duplicity jsem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Vim Pawouku, jenze chtel rozsirit okruh lidi co mi dokazou pomoci. Uz se to nebude opakovat:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Tusim ze na nejakou chybu chovani destaku pri nastavenem zavirani pri desti bylo nejake TPI ... stacilo prekodovat stejnym kodem, doslo k uprave parametrizace destaku ... samo pres VCDS to nepujde, musis pres VAS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Diky za info. Helpne mi s ti autorizak?? Ferda mi nepomohl!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 V autorizaku by meli, ale opravdu nevim presne co to resilo ... jen v minulosti jsem resil problem se svym destakem a kamarad v servise toto nekde vyhrabal ... zkusim zjistit vice, napisu mu ... jaky mas presne rocnik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Mam hrozny rocnik: vyroba 24.4.2009, prodej 5/2009,... kdy se v MB zacaly vyrabet facelifty, kdy nasledne hned nabehl novy model. rocnik. Jsem nekde dokonce nasel, ze mam rocnik co byl vyroben v kratkem mezidobi,...tj. Stary model, fl model (moje) a hned pote hned prisel na radu novy modelovy rocnik Fl. Byl bych moc vdecen:-) Martin z Melnicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Uz jsem mu psal, zitra mu zavolam ... ale bojim ze drive jak v pondeli vedet nebude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Uz s tim ziju rok, tak tyden to vydrzim:-) hlavne aby se to vyresilo,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Tak to asi nebude ono ... jednalo se o chybu ze se v BCM objevovala zniceho nic chyba destaku ... Reseni : Opatření V případě diagnostikování výše uvedených závad snímače neměňte, díly jsou v pořádku. Proveďte pouze překódování ŘJ BCM stejným kódem: - Octavia II - překódování je možné už od verze Marken CD 15.36; - Superb II - překódování bude možné až od CD Marken 15.38. Zkus to, teoreticky staci enkdo s VASem, kdo ma data novjesi nez uvedena ... D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 A ty o nekom nevis?? Ja bych byl pripadne schopen nekam prijet,... kdyz se to vyresi, dal bych mu neco. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Cece nevim, poptej ... v okoli, nebo autorizak, ale pocitej 500 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 500,-kc za vyreseni problemu bych dal:-) a autorizak? Vzdyt vis, ze je to o lidech a bud umi nebo neumi a reknou, ze nevi, nejde. Ty nikoho neznas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 18. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2017 Poptam kamose, jaky ma data ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sv Vloženo 27. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2018 Tak provedena vymena BCM 1K0 937 087 a za BCM 1K0 937 087 J, problem stale nevyresen. Po zaskrtnuti zavirani za deste se ve tme na poprve neaktivuje Comming home, i kdyz je zaskrtnute v Maxiku. Aktivuje se az pri druhem zmacknuti dalkoveho ovladace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 27. Březen 2021 Sdílet Vloženo 27. Březen 2021 Ahoj. Existuje taka varianta, ze by BSG po Lin-e dostavala informaciu nie od dažďového senzora, ale od snimaca slnecneho svitu, ktory je v strede palubovky pod čelnym sklom? Wirer to dokazal zapojit na FIII, ale tam to BCM podporuje ako easy light. Bolo by mozne prepojit tento snimac s AUTO tunel? Ďakujem za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.