Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak vazeni dneska jsem potkal svou vysnenou srnku ktera me rozbila milacka!Ku*vy jedny nemuzou nosit reflexni vesty?: ))))))

Tak to je letos nějak na prdel. :o V rozmezí deseti dnů jeden kanec dvě srnky a třikrát rozbitý superb. Hezký účet. Koukám, že to bereš s humorem. :kol-128:

a to pritom rikali ze nejrizikovejsi je konec srpna a cele zari.A máme tu listopad a ty mrdky furt lezou ven z tech lesů

Vyhlašuji soutěž "KDO BUDE DALŠÍ !!!"

Doufám, že se nikdo nebude chtít zúčastnit! Takového blázna bych chtěl vidět!

:p

• Autor

mno taky doufam pac je to smutny zaprve mrtva srnka kterou jeste do protivky rozmazlo po ceste projizdejici auto a za druhy zniceny auto! mno jdu zkouknout skody ale uz ted vim ze jsou v haji svetla, maska, klakson a uvidime az sundam naraznik co dal:(

já nevím,a co zkusit tohle.

post-36104-035555100 1289738823_thumb.jp

Ty vole tohle bych si na Superba nedal! lol To si dávají důchodci na auta. :smich:

no ten plasic je pouzitelny jen v mistech kde neni provoz, ja treba ho pouzival v jiznich cechach, kdyz jsem jezdil na chalupu, ale jak jsem se priblizil k praze tak jsem prisel na to ze to nema vyznam. akusticky odpad je tu tak silny, ze zver je z toho zblla a ani se toho ani neboji aklidne ti vbehne pod kola... :( ale jak rikam nekde v odlehlejsich mistech kde neni takovy provoz atd. tak je to pouzitelne - ale taky to nefunguje na 100% jen tak na 80 bych rekl

2zralok: no to schovas dovnitr pod masku nebo k mlhovkam to staci ;)

Upraveno od Ozi Toretto

No moc bych tomu nevěřil, že to funguje. A dal bych to na kapotu. Krásně do rohu nad světla. Když to zvěř neuslyší tak to uvidí. :smich:

přesně tuhle reakci sem čekal od našeho plyšového člena!!!

Já zklamu málokdy!

no jak jsem psal, kde neni provoz tak to funguje, je to ultrazvuk a kdyz jsem mel v aute psa tak jsem to musel prekryvat protoze jinak strasne vyvadel. takze asi to zviratum fakt vadi... ;)

Díky. :palec2: a vidíš plyšáku funguje to !!:p :p :p

• 4 týdny později...

Vyhlašuji soutěž "KDO BUDE DALŠÍ !!!"

Doufám, že se nikdo nebude chtít zúčastnit! Takového blázna bych chtěl vidět!

:p

tak jsem jednu taky potkal, nastesti to odnesly jen plastovy drzacky svetel a mlhovky a mrizka :)

post-48459-0-90076600-1292186662_thumb.j

• Autor

a byl gulasek?

srnku si odnesli myslivci, ja bych to asi nevykuchal, ale rikam si ze priste uz ji vemu (tohle byla uz asi moje ctvrta, treti byla se sluzebni fabkou na dalnici ve 140 km/h- skoda 75000,-)... Jinak celkova skoda se vysplhala na 271,- :))), serizeni svetla v autorizovanym servisu zdarma.. :)

• 1 rok později...

nazdar borci... fúú... minulý týždeň som si vravel - ešte cca 7 tis km a mám za sebou prvých 100 000 bez jediného škrabanca na mojej superbečke :)

čo čert nechcel... trafil som srnu pred dvoma dňami... chválabohu bolo to len malé srnča ... lenže výsledok - predný nárazník na šrot, ľavý blatník zahnutý, svetlám a chladiču akoby zázrakom sa nič nestalo...

prosím o rady kde sa dajú nakúpiť čo najlacnejšie tieto náhradné diely, prípadne sa podeliť o vaše skúsenosti s výmenou / opravou, lebo v servise to je na mašľu ...

dík...

• 9 měsíců později...
  • Autor

mno tak to mas pravdu moc z nej nezbylo, ale prvne jsem myslel ze to je tvuj ale pak jsem si vsim ze neni tak pekne objetej klickem :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.