specnas Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Dík bronikovi za info. Omlouvám se ale to provrzávání skutečně patří do jiného vlákna které jsem mimochodem před půl rokem zakládal. Takže i Tobě namazali těsnění, no mě mažou pořád ale prý je problém jinde. Jsou to podložky u zámků dveří. Moc tomu osobně nevěřím ale jdu na výměnu. Bohužel musím čekat prý nejsou v současné době na skladě ani v MB ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw-futy Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 (editace) Nazdar, kedže mám v Audi 1,8TFSi 2008, tak dám postreh aj ja. Bol som v 04/2011 na čistenie klímy a bum vyhodilo zvolávaciu akciu Audi a menil sa stavač vačky (LAGERBOCK), podľa ETKY som to nenašiel ani podľa čísla, vyhodilo to že diel nenájdený, tak neviem či sa jedná o napinak reťaze Stálo to cca 300,-€ platilo to Audi. Menili sa 2x tesnenia, jedno pod plastovým deklom hlavy a 1x pod magnetom a nejaké šróbky. Foto v prílohe kde sa menil ten stavač vačky. Ked som zháňal auto tak som bol v tom, že reťazové rozvody sú symbolom bezúdržbovosti a vôbec by som si nemyslel že by mohli preskočiť, aspoň u BMW som o tom nepočul. Inak jeden kus čo predávali ked som kupoval túto audinu tak mal vymenenú napínaciu kladku pri 60t tak asi na tom niečo bude. Inak auto jazdí super najazdil som za 5M cca 9500km so spotrebou 8,2l inak okresky sa dajú bez problému 6,5- 7L a nejazdím ako deda do kostola. Inak tie intervaly bezplatného servisu s výmenou vzduch filtra po 90t tak to turbo musí inak vyzerať. Menil som ho radšej po kúpe pri 74t a bol zasratý jak fras. Sory za dlhý text a že "možno" Audi nepatrí do tejto sekcie:) Editováno: 31. Květen 2011, autor: vw-futy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Já myslím že to nikomu nevadí, já mám také octávii (nepatřím sem), ale máme stejný motor a řešíme stejný problém že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca01 Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Mě to teda nevadí, ale doufám že motor stejný nemáme doufám že od roku 2008 do 2010 už ty mouchy vychytali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw-futy Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Dúfam že už vychytali nielen mouchy ale riadne mäsiarky aj keď pri autách z prvých sériíí sa určité problémy môžu stať, najlepšie sú už po facelifte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 3. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Tak v úterý jdu na opravu napínací kladky......plus asi také vyreklamuji to povrzávání dveří. Stačí když se malinko karoserie kroutí a uvnitř je dost nepříjemný zvuk. Zvenku jsem zkusil mačkat na dveře a je to stejný zvuk, jako uvnitř auta.....takže předpokládám těsnění kolem dveří. No uvidíme, jak si chlapci poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Jak jsem psal, žádné těsnění, ale západky zámků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 To vrzání v B sloupkách u Yetiho prej je údajně špatný materiál (nevhodný) západky zámku u dveří. Prej je teď vyměňujou za jiné a je po vrzání Ptal jsem se na to známého ze škodovky dneska. Řešili to prej každou chvíli. Clinte, tzn. se musí vyměnit celý mechanismus zámku ve dveřích (tedy tapecírung dolů, výměna, ...)? Nebo jaký úkon v servisu provedou? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 meni se ta kovova oka na karoserii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jz73 Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Supr, tak to je menší zlo. V mezi čase se objevila i odpověď od libera1071 - Promáznu to a když to zabere, tak zkusím přesvědčit servis, aby západky v záruce vyměnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 7. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 Tak motor opraven, napínací ústrojí nové.....tak snad je to touto prevencí zažehnáno :-) Zámky byly promazány a vrzaní se tím výrazně zmenšilo. Snad už bude tedy vše O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 No to bude jen na chvilku, ty oka jsou ze špatného materiálu, zjistili to v MB, čili pomůže až jejich výměna (nové jsou z jiného materiálu). Je mi jasné, že se jim do toho nechtělo a tak to jen promázli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 7. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 Na to se chystám, máme měřák v práci, takže s nervozitou očekávám, co zjistím :-/ Fotku přikládám....... ... zdravim volam sa Martin, pouzil som tvoje foto na jednom fore v Spanielsku (http://clubskodayeti.foroactivo.com/ ja tu byvam a mam tiez Yetiho) , ak ti to vadi tak to stiahnem zatial diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 8. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 (editace) Ahoj, nevadí....také se někdo potýká s korozí? Editováno: 8. Prosinec 2011, autor: Sranki necituj predchadzajuci prispevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 21. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Nechce se mi zakládat nové vlákno, tak to píši sem. Poslední týden se mi pravidelně stává, že při zmačknutí tlačítka na otevření kufru se kufr odemkne, ale při zabouchnutí se už automaticky (dle návodu po 2 sekundách) nezamkne. To asi bude nějaká závada, ne? Protože ať projíždím Maxidot, tak tam žádné nastavení pro 5.dveře nevidím. A v návodu jsem se také nedohledal :-( Ani nemám už náladu to reklamovat, auto je po záruce :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Když otevřeš kufr rozsvítí se ti na maxidotu auticko s otevřeným kufrem a lampička v kufru? Měl jsem stejnej problém a lampička v kufru se mi nerozsvicovala ale na maxidotu se autičko ukázalo. V záruce vyměněnej zámek na 5tejch dveřích. Jinak stojí kolem 500,- ale jsou dva typy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 23. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2012 Když otevřu kufr, tak světlo nesvítí. Na Maxidotu je otevřený kufr vidět. Zkusil jsem odpojit žárovičku a vyměnit za jinou....to nepomohlo. Ale pokud odpojím žárovičku, nebo odpojím kompletně to sklíčko od konektoru, ve kterém je umístěná žárovka, tak se kufr z 90% zamkne. Ale jak píši, z 90%...někdy se nezamkne a třeba až při druhém, třetím pokusu to vyjde. Tak nevím....je to blbost, ale štve mě to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Podobnej problém jako jsem měl já. Mě se světlo v kufru většinou rozsvítilo do 30s po otevření. Já měl vadnej zámek na víku kufru...Tenkrát mi auto v servisu stálo týden a pak mi ho vrátili neopravené protože ze skladu škodovky chodil stále novější zámek ale v balení starýho zámku(3x jim přišel špatnej typ). Měli nějakej bordel ve skladu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promato Vloženo 25. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2012 Včera jsem v práci na to vzal elektrikáře....všude jde šťáva, ale vypadalo to na špatný kontakt v 5.dveřích. Protože když jsme bouchli do té plastové výplně, tak se najednou žárovka rozsvítila. Pak to zase přestalo fungovat. Odpoledne jsem to chtěl rozebrat, ale může se k tomu asi jako k penězům. Ty plasty drží jako sv***! No a jak jsem se tam pokoušel dostat, možná jsem tam trošku pohnul s drátama, nebo s nějakým kontaktem a od té doby to vše funguje. I tak jsem ale zajel do servisu a v úterý se na to podívá elektrikář. Prý tam dost často odchází mikrospínače, nebo i zámek. Podle mě je to jen špatný kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubosgls Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) Vždycky mě zajímalo kde se berou nebo kdo prodává auta s taka "malým" nájezdem, http://1url.cz/i8eo , nevíte někdo o tom něco ?? neberu v úvahu auta co mají najeto pár desítek, ale 10t, 20t ?? .. Editováno: 30. Říjen 2015, autor: lubosgls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pette-KH Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 (editace) že by zabavené leasingové vozy? Editováno: 30. Říjen 2015, autor: Pette-KH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Po bouračkách? Ehm pojistných událostech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubosgls Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Snad ve 100% jsou to nebourané vozy, nejspíš to budou opravdu zabavené leasingy .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pette-KH Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Nebourané? Ty jim to věříš? Třeba spadla z návěsu při přepravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Normální referenčky, předváděčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.