majbo Vloženo 21. Listopad 2010 Vloženo 21. Listopad 2010 ahoj, před týdnem jsem převzal nového R SCOUT TSI. V příručce jsem nenašel řešení tohoto problému: -při denním svícení svítí i zadní světla, což by nemělo. Vím že R Scout má řešeno daylight trošku jinak, ale je to normální? Případně jak se dají zadní světla při daylight vypnout? -je možné vypnout osvětelní zavazadelníku při jízdě? Při sklopení zadního stolku ve středové opěře totiž světlo svítí do interieru. Citovat
michal9 Vloženo 21. Listopad 2010 Vloženo 21. Listopad 2010 Po zavření 5 dveří světlo v kufru nesvítí a během jízdy teprv ne . Nějaká chybička se vloudila do spínače Citovat
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Listopad 2010 Vloženo 21. Listopad 2010 A při svícení továrně montovanými denními světly MAJÍ svítit i zadní obrysovky - zákaz svícení zadních obrysovek se týká pouze "dodatečných vestaveb" day-lights sad, koupených jako univerzální a domontovávaných na běžná vozidla homologovaná bez speciálních denních světel. Citovat
Maverick Vloženo 21. Listopad 2010 Vloženo 21. Listopad 2010 Neni pravda - u aut s TFL (tedy vsechny Fabie po FL s mlhovkama a RS s LED TFL) nemají svitit zadni obrysova svetla. Zadni obrysova svetla sviti pouze v pripade, ze je denni sviceni reseno hlavnimi svetlomety. U Skodovky aktualne u vozu bez mlhovek, u FRS s doobjednanyma mlhovkama a u modelu Scout. Cili pro majbo: Je to ok, ze ti sviti zadni obrysovky pri dennim sviceni. Citovat
Palmal01 Vloženo 21. Listopad 2010 Vloženo 21. Listopad 2010 A při svícení továrně montovanými denními světly MAJÍ svítit i zadní obrysovky - zákaz svícení zadních obrysovek se týká pouze "dodatečných vestaveb" day-lights sad, koupených jako univerzální a domontovávaných na běžná vozidla homologovaná bez speciálních denních světel. Při svícení denními světly která jsou montována sériově, zadní svítit NEMAJÍ, mám od čtvrtka nového Roomstra a prodejce mne na to upozorňoval, že zadní nesvítí, takže když se začne šeřit pozor na to. pro: Majbo - a máš ty 5. dveře dostatečně zavřené, přibouchlé? Citovat
Maverick Vloženo 21. Listopad 2010 Vloženo 21. Listopad 2010 Palmal01: Taky nemas tak docela pravdu. Plati to u tveho auta, ale u nekterych viz. muj predchozi prispevek to tak neni. Citovat
majbo Vloženo 21. Listopad 2010 Autor Vloženo 21. Listopad 2010 celé denní svícení u R Scout spočívá v tom, že po nastartování se automaticky zapnou přední potkávačky a zadní světla. Když tedy poté při snížené viditelnosti otočím knoflíkem světel , rozsvítí se jen osvětlení paluby. Nic víc. Vnější osvětlení svítí pořád stejně. Stejně by mě ale zajímalo, jak je to s tím osvětlením zavazadelníku během jízdy. Když vypnu motor a zavřu dveře zavazadelníku, tak se světlo vypne. Citovat
Maverick Vloženo 21. Listopad 2010 Vloženo 21. Listopad 2010 Svetlo v zavazadlovem prostoru ma svitit pouze kdyz otevres 5. dvere. Jinak ne. Citovat
majbo Vloženo 30. Srpen 2011 Autor Vloženo 30. Srpen 2011 Je zde někdo, kdo na R SCOUT upravil denní svícení tak, jako to mají scouty 2012?? T.j. svítí pouze přední LED mlhovky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.