Přejít na obsah

EGR ventil


honzaa.16

Doporučené příspěvky

Ja dával obdobu powerpipe, ale teda za pulku ceny i s záslepkou (Nemá přírubu pro snímač tlaku). S tim, že neni třeba upravovat ŘJ. No a teď při výpisu před chipem vyběhlo z VAGu, že je chyba na EGR. Takže i když mám 2002 tak sice žadnou chybu na palubce neukazoval, ale do ŘJ ji zapsal. No jednoduchá pomoc při chipu, že ten EGR odpojil i v softu. Před tím než začnete říkat, že stačilo jen zaslepit a nedávat power pipe, tak řeknu že mi zhášecí klapka nešla už dýl. Měl jsem ulomenej přívod podtlaku ke kotvě zhášecí klapky. Tak než schánět jinej EGR nebo opravovat tenhle, jsem to vyřešil takhle. Beztak nezkušené ucho ani nepozná, že tam není. A jestli je to pro motor horší netuším, dal jsem na zkušenosti lidí co jí nemají už dýl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdarec skupino , před nějakou dobou se mě rozsvítila kontrolka motoru a po připojení diagnostiky jsem zjistil že je špatný EGR ventil, tak jsem ho vyměnil a chybu vymazal ale co se nestalo cca po 300km se kontrolka motoru rozsvítila znovu s chybou vadný EGR ventil, netušíte někdo co s tím ? Jedná se o motorizaci 1,9 TDI 66kw motor má najeto cca 300 000km.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...