wc40 Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 (editace) Ahoj všem, svítí mi kontrolka emisí. Dnes jsem byl na stk (auto prošlo ok), technik na emisích vymazal závady s paměti takže již kontrolka nesvítí. Motor 1,4 MPI Byly to tyto závady: 17987 - Řídící jednotka motoru zablokovaná - přechodná závada 17526 - Řada válců 1 - sonda 2, topný okruh - přerušení, trvalá závada 16524 - Řada válců 1 - sonda 2 - Bez aktivity - přechodná závada 16500 - Snímač teploty chladicí kapaliny - G62 - nesmyslný signál, přechodná závada Tak po ujetí cca 25 km, kontrolka zase svítí, Zdá se mi, že auto hůř topí, teplota motoru se vůbec nevyšplhá kam má. Když se motor ohřeje, po vypnutí a zapnutí zapalování. to teplotu ukazuje ok. ale při jízdě postupně klesne ukazatel, až k nule. Máte někdo odhad co to způsobuje, a co by stálo cca. odstranění těchto závad v servisu. Dík za odpověď. Editováno: 1. Prosinec 2010, autor: wc40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 vyměnit termostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 jo a tady máš ještě k těm dvěma chybám na lambdě (viděl bych lambdu za katem že je K.O.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wc40 Vloženo 1. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 (editace) Díky za odpověď Máte někdo odhad kolik by stála oprava?? Editováno: 6. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 rok výroby? kod motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wc40 Vloženo 1. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 (editace) R.V. 2002 kod nevim zda je to dobře opíšu toho víc nevím kde to TP najdu. Typ AQW SEAAQWX01FM5 Editováno: 6. Prosinec 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Díky za odpověď Máte někdo odhad kolik by stála oprava?? já koupil sondu za katem za cca 1600 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Napiš uživateli s nickem SEBO. Ten prodává origo díly pro členy fora za zajmavý ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavka Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 Dá se otestovat přes vag řídící jednotka motoru? Když se dává nové těsnení, třeba pod svody nebo za katalyzátor, dáváte tam nějaký tmel nebo jen pořádně dotáhnete šrouby? Už si nevím s tou kontrolkou rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavka Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Konečně vyřešený problém s tou kontrolkou check.Psalo mi to 16 804 a nic jiného než vyměnit katalyzátor nepomůže, i když mi nenaměřily ani zhoršené emise!!! Kat vyměněný a kontrolka je jak má být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.