Baddy Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Zdravím,mám Oktávii 16, 75 kw ročnik 2001 combi,a mám takový dotaz,jak je zima startne to někdy na podruhé někdy na potřetí,ono to chytne i na poprvá ,ale to nechce jit do otaček vynechává a zdechne to udělá někdy i na podruhé a pak už to nastartuje normálně.svičky jsem vymněnil.Nevíte cím to?děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Napíchnout na diagnostiku a zkontrolovat teploty, jestli ti souhlasí ta v motoru s tou v přístrojovce. Případně můžeš taky kouknout na klapku a při tý příležitosti jí vyčistit, tím ničemu neublížíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baddy Vloženo 1. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 děkuji vyzkouším to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kastelán Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Já bych to typoval na klapku. Nedávno jsem to řešil u Feldy. Ale diagnostiku udělej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Jinak samozřejmě až jí vyčistíš, tak nezapomeň vymazat adaptační hodnoty a nastavit klapku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.