Přejít na obsah

Svítí kontrolka airbagu + zapojení kamery


voki6

Doporučené příspěvky

Dobreej, jsem technik samouk, mám sice zkušenosti s kabeláží motorek a skutrů. Dostal jsem do vlastnictví dřív pracovní pickup a tak se ho snažím dostat aspoň trochu do kurzu. Také jsem dostal kameru na záznam jízdy, je na zapojení do 12v ždířky, ale funguje furt, ikdyž je motor vyplý a nechce se mi pokaždé vytahovat ze zásuvky. Tak jsem chtěl napájení napojit na kabeláž od rádia, aby kamerka šlapala po zapnutí klíčku. Jenže! Taky jsem se "podíval" pod volant na kabeláž, jestli by to tam nebylo jednodušší, ale chvíli na to sem kryt zase vrátil zpět. Tak jsem odpojil konektory rádia a proměřil, kterými dráty proud teče a ne a tak. Mám rádio Symphony, co se dávalo do Octy I. no a to se zablokovalo, snad se mi podaří vypátrat kód. Taky sem tam prostě něco pošodal s kabeláží uprostřed pod palubovkou u toho rádia a od té doby mi svítí kontrolka airbagu. Jsem ňouma, já vím, ale nevíte, co jsem náhodou mohl potentovat, bez diagnostiky a sakra drahého servisu? Nějaké triky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U airbagu si bez diagnostiky nijak nepomůžeš. Pravděpodobně jsi odpojil nějaký konektor v systému airbagu a ten si pamatuje chybu a svítí kontrolka. Zrušení kontrolky se dá výmazem chyb z paměti - pokud jsi si nevyrobil jinou závadu - ale bez diagnostiky to nezjistíš. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...