Přejít na obsah

Zvuk motoru


K1ller

Doporučené příspěvky

Just now, Václav Blažek said:

Zatím ne, v servisu si myslí že jsou to rozvody, takže jsme minulý týden shodili drážkový řemen pro potvrzení rušivých zvuků.....prý to opravdu vypadá na rozvody, takže tento, max. další týden je budu zřejmě měnit, takže uvidíme jak to dopadne. 

Ok, budem rád, keď sa potom podelíš o výsledok. Mne osobne sa to na rozvody nepozdáva, keďže motor ma nabehaných len nejakých 40-tisíc km. Ale mám pocit, že tento zvuk začalo robiť po výmene spojky (áno, menili mi ju už pri 28-tisíc km - vraj sa to môže stať - chybný kus alebo niečo). Sám som zvedavý, čo mi povedia na to v servise, lebo osobne som dosť citlivý na ten zvuk a prekáža mi. Určite sa potom ozvem ako to dopadlo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mám zřejmě vyřešeno. Jednalo se o rozvody. Jelikož v 60t Km byla reklamována vodní pumpa a následně v aurizovaným servise měněná - bez rozvodů, tak se to podepsalo i na ostatním ... no nevím proč to nevyměnili rovnou celé, bohužel auto jsem v té době ještě neměl...Nyní při výměně v 111000km zjištěny zarezlé a drhnoucí vodící kladky, popraskaný a navlhlý řemen. Jediné co nebylo v takovém stavu byla napínací kladka. Nyní je motor tichý a chod pravidelný a ustálený. Nikde žádné klepání a pazvuky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...