drncak Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Nenašel by se někdo z okolí Vsetína kdo by mi zapojil zmiňované denní svícení a xenonová světla s AFS ? Jedná se o OII RS předface r.v. 2006. Kabeláže, AFS a schémata mám, potřebuji to zapojit a nakódovat. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Nenašel by se někdo z okolí Vsetína kdo by mi zapojil zmiňované denní svícení a xenonová světla s AFS ? Jedná se o OII RS předface r.v. 2006. Kabeláže, AFS a schémata mám, potřebuji to zapojit a nakódovat. Předem děkuji A nepodělil by ses o to schema? miloslavsetka@seznam.cz Díky za odpověď. Milda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 tiez sa pripajam...v Skoda servise by to aj urobili, len chcu schemy zapojenia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Pokud to někomu pomůže, tady jsou schemata. Přepinovat konektory světel, natahnout k nim CanBus, a vyměnit jednotku naklápění za jednitku naklápění s natáčením do stran. http://forum.skodahome.cz/topic/94692-el-schema-o-ii-facelift/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 este raz dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Zdravim tak tady uz je to kompletni hodne stesti pri prestavbach a kdyztak sem dejte fota jen pro inspiraci.... :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crossway565 Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 Zdravim tak tady uz je to kompletni hodne stesti pri prestavbach a kdyztak sem dejte fota jen pro inspiraci.... :-) Paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 jj, je to luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 4. Září 2010 Sdílet Vloženo 4. Září 2010 dik dik snazil sem se.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Nemohl bys to nafotit z trochu větší dálky a z různých úhlů?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 pekna prace, jsem rad ze jsi sel i jinou cestou nez ja a diky tomu mam porad original, koukam Brnenska SPZ nechces prijet nekdy za nama na Brneskej sraz ze bysme ti to prosli live ? Mame ho kazdej mesic, druha streda po 18-te hodine stresni parkoviste Olympia, pristi tedy 13.10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 3. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2010 jj jsem ze Znojma skusim tam dojed uvidim jeste sem pisnu ale na 99% po 18h sem tam... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2010 OII RS supr výsledek člověče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Potřebuji radu , chtěl bych vyměnit zrcátka před fc za facelift, a prý tam jsou jiné konektory, už jste to někdo dělal? popř jak zapijit, a jak se vůbec ty zrcátka sundavají díky moc za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 (editace) Skutočne pekná práca, musím pochváliť. Ale aj mne prídu tie predface svetlá také smutné a unavené. FL zrkadlá majú kabeláž riešenú inak. Staré zrkadlá mali konektor hneď na vnútornej strane dverí a napájali sa na zväzok vedúci od RJ v dverách. U FL zrkadiel je kábel v celku a vedie až k RJ dverí. Takže som zväzok od zrkadla vyplietol a odobral z kabeláže dverí a pripáskoval som do kabeláže ten nový zväzok. Ale stačí uložiť zväzok od nových zrkadiel, a ten starý len odpojiť a nechať v dverách. Editováno: 17. Říjen 2010, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 OII RS: Ten menný zoznam firiem na dverách má aký význam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Tak tohle se fakt nepovedlo!!!!!! Tak jsem lehce upravil nárazník RS II Face -dělal mi to kámoš , co lepí plasty-a výsledek je na fotkách. Takže se to bude ještě jednou komplet předělávat, aby to lícovalo se světly. Ta hrana na face nárazníku je krásně dokulata a světla z předface jsou lomená. Nevím, nevím jak se to někomu povedlo dohnat kitem. Ten rozdíl je ve zlomu 2 cm-to se nedá kitem udělat. Tak to nechám převařit a ty vršky nárazníku pod světly nechám udělat z původního nárazníku.Potom dám foto. Trošičku se to podraží, ale nechci riskovat, že mi to praskne, pokud tam bude taková vrstva kitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Samozrejme obycejnym kitem to neudelas ta velka vrstva je udelana skelnym kitem ten je prave na takovy vrstvy stavenej a pak sem ho jen prejel lehce obycejnym kitem aby to bylo hladky pod plnicem a lakem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Řešil jsem to dnes s lakošem, ten mi řekl, že ani kitem se skelnýmí vlákny do toho nepůjde a odmítl mi to udělat-teda takovou vrstvu. Maximum prý do 0,5 cm tak aby na to dal záruku-víc prý ani skelný kit na pružném povrchu není schopen vydržet. Tak se jen modli aby ti to neprasklo. P.S.Ale vypadá to super-každopádně do toho jdu-nechám to ale převařit-teda ten nrazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 no az to odpadne tak dam vedet :-) uz si nevzpominam ale dvoucentimetrovou vrstvu sem tam urcite nedaval... ja sem si to kitoval a lakoval sam takze me to nemel kdo rozmluvit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 .....až to dodělám, tak přijedu taky k olympii-dělám v Brně. Pak můžem srovnat pracovní postupy a výsledek. |A nemyslím to soutěživě. Mě se ta tvoje bílá líbí, proto sem do toho šel-ale skončím asi napůl mezi tebou a Olafem-takže další originál. Nafotím i postup a pak to sem dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 (editace) Drzim palce S tvojou farbou to moze byt zaujimave. Editováno: 29. Říjen 2010, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 jj rad se mrknu... tet trosku neco jinyho predelal sem xenony na kolecko to vse funguje ale zapnu klicek xenony sviti ale az nastartuju motor tak zhasnou muzete mi poradit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 A nakódoval si v BSG, že auto má xenóny? Nehlási ti vypálenú žiarovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O II RS Vloženo 29. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2010 jj hlasi to chybu praskle zarovky... a jak se to nakoduje jak to mam udelat a co je to bsg mozna vypadam jak mentos ale neviznam se v tomle tak prosim porad diky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.