Interiér
Dotazy a zkušenosti s interiérem
Podfóra
-
Vše k Roomsteru od B sloupku dozadu
- 732 příspěvků
-
Vše týkající se Fabie II od B sloupku dozadu
- 285 příspěvků
180 témat v tomto fóru
-
Ahoj všichni, nevím jestli jsem špatně hledal nebo jsem diskusi na tohle téma nenašel, ale zajímalo by mě jestli jste si někdo všimnul, že když se u Roomsteru 1,4 TDI zařadí zpátečka tak se zintenzivní chod větráku a začne se linout takovej divnej zápach. Kontrolka na vnitřní okruh se sice nerozsvítí, ale jediné možné vysvětlení které mne napadlo je to, že při zařazení zpátečky se zapne vnitřní okruh aby nebyly v kabině cítit zplodiny z výfuku. Díky za odpověď. Zdravím všechny Dufíno.
-
- 7 odpovědí
- 5tis zobrazení
-
-
Chci se informovat zda má někdo podobné zkušenosti.Když prší a auto nechám venku tak při otevření dveří(předních)mi začne kapat voda ze střechy po gumě přímo na sedačku.Nevím zda je to u ruma normál či ne.Je to nepříjemné,když vám při nasedání kápne za krk.Prosím podělte se o zkušenost
-
- 9 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, zaujímalo by ma, ako sa vám, dlhodobejšim užívateľom modelov Fabia/Roomster osvedčili/sklamali tie pre mňa otrasné plastové kľučky v interiéri. Mám Fabiu 1 Ambiente r.v. 2005, a tam tie chrómové kľučky dodávajú interiéru úplne iný náboj a nádych luxusu. Ani po 100 000 Km na nich a ovládacom mechanizme nie je cítiť vôľa, všetko krásne lícuje a kladie odpor ako keby automobil zošiel z výrobnej linky len včera. Bohužiaľ, v showroome na mňa tie nové imitácie neurobili vôbec dobrý dojem a osobne ich považujem za jeden z najväčších estetických nedostatkov interiéru. Mám v pláne do pol roka prejsť na Fabiu II, no práve tie kľučky vo mne vzbudzujú obavu. Podarilo sa už ni…
-
- 13 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Naco upravena? Vyhody/nevyhody tej upravenej? Teraz sa o nu nezachytavas? Kde si ju zohnal a co stala? Edit: Doplnil som fotografiu páčky, aby po oddelení diskusie bolo jasné, o čom to tu je. Igor
-
-
- 48 odpovědí
- 10,6tis zobrazení
-
-
Ahoj chlopi jedni.......jak se vede?.......vcera mi prisel DVD prehravac do auta a dcerka ho chtela hned vyzkouset, tak vam posilam par foto. Je to skutecne zapojeno jen tak narychlo. Umyslem bylo prave koupe DVD s dvema monitory, at se muzu take koukat a nejen dcerka ....Premyslel jsem nez to prislo, jak vyresim upnuti monitoru vpredu. Nakonec to nebylo az tak tezke rozjimani. Super to slo upevnit na predni, vrchni prihradku. Jinak jsem z kvalitou obrazu a i celkem zatim spokojen. Uvidime pozdeji. Musim, lepe receno chci jeste vyresit propojovaci kabely, aby nebyli az tak volne v prostoru. Jinak se jedna o DVD prehravac znacky SIGMATEK PDX-1300BN. Ma to a uz jsem to i…
-
- 21 odpovědí
- 8,5tis zobrazení
-