Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Podvozek

Vše o podvozku - kola, nápravy, tlumiče...

1. Zahájeno uživatelem rudko25,

Tak tu by som privítal Vaše postrehy, kedy je najlepší čas prezúvať auto na zimu, či si to robíte samy, prípadne v servise, za koľko a podobné veci s tým spojené. do témy pneumatiky som to nechcel dávať, tam sa preberajú momentálne moc erudované postrehy s ABS ASR ESP atď.

• 19 odpovědí
    • 3,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem petoL,

Zdravim, mam FII, 1.4 16V 8/2008 nabehane 7000, a zistujem ze pri prejazde hrbolu al. nerovnosti na ceste mi neprijemne bucha od napravy, al. od tlmicov, neviem ci to tak ma byt , ako sa prejavuje vadny stabilizator prip. tycky??

• 15 odpovědí
    • 5,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem martyx,

Ahoj, poradte nekdo, jak se chova roomster na 17 hlinikovych kolech. Nevim, jestli si za 17 oproti 16 priplatit, nedokazu posoudit, zda bude jizda lepsi, tvrdsi, lip to sedet nebo tak. Akorat vim, ze na tech 17 to vypada dobre. Pujdu do automatu a za 17 se priplaci pouze 3.000,- takze to neni zadna palka. Takze si je tam asi dam, ale nevim, co od nich cekat za jizdni vlastnosti...

• 36 odpovědí
    • 11,3tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Turista,

Zdravím motoristy. Jelikož jsem si pořídil novou Fabii/2007/ a jsem nováček, nemám skušenosti, chtěl bych přezout na zimní pneu ale nevím jak se k tomu postavit. Je několik možností: 1. Objednat si na netu kompletní kola /zimní gumy již na disku/ cca.1700,- kus /Polaris/ a pak si je montovat na zimu sám. 2. Nechat přehodit v servisu původní letní gumy na zimní /které bych tam koupil/ na pův.disky a na jaře opakovat. 3. Nechat celou transakci na servisu - koupit tam gumy i ráfky a nechat si to přehazovat. Snad je ještě nějaká možnost tak bych rád podiskutoval o možnostech. Dík za rady.

5. Zahájeno uživatelem athlon,

Zaráží mě ceny příplatků ALU kol na nového Roomstera. Např. za 15" Aviory se připlácí 12000,- a za 16" Atria 15000,-. Přitom když se podívám přímo na stránky Škodovky do originálního příslušenství tak Avior stojí 2563,40 kč (což za 4 kola dělá celkem 10253,60 kč) a Atria stojí 2699,80 kč (4 kola 10799,20 kč). Ceny nejsou uváděny jako akční a jsou i s DPH. Takže když si je koupím samostatně později tak mě to vyjde levněji a ještě mi zbydou plecháče z nového auta, na které pak můžu koupit pneu na zimu. Díval jsem se i na ostatní příslušenství a tam už je to vždy dražší než když si to připlatím u nového auta. U těch kol je to ale naopak, nechápu.

• 19 odpovědí
    • 5,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem bojler,

Zbydou nam po Octavii 99 zimni kola s pneumatikama 195/65 R15 s Kleberama Krisalp 3, disky jsou stary, pneumatiky po jedne sezone. Na Ruma se dava skoro to stejny, jenom s jinym profilovym cislem. Chapu, ze se obvod prodlouzi o cca 6% a z toho bude plynout vetsi potreba kontroly rychlomeru, ktery ale standardne premeruje. Jde mne spis o to, jestli pujdou na auto namontovat ty disky (roztec?) a jestli s tim ma nekdo zkusenosti co se tyce chovani a jizdnich vlastnosti auta. Jakej bude rozdil mezi 195/65 a 195/55?

• 22 odpovědí
    • 6tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem martin 1_2 HTP,

Zdar, mám možnost koupit Barum Bravuris 195/55 R15 - 1700,- za kus. Máte někdo s těmito pneu (pokud možno v tomto rozměru) zkušenosti? Přikládám obr. mých nových ALU - CMS C4 6,5J 15 ET 43.

• 55 odpovědí
    • 13,1tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Misubaro,

Ahoj chlopi.. ....at take neco delam, tak jsem zalozil nove tema. Pro nekoho mozna poucne a pro nekoho nudne. Urcite mnoho ridicu nema az takove zkusenosti z hustenim pneumatik dusikem. Ja za sebe mozu rici, ze jsem se s timto setkal pri mem dlouhodobem pobytu v USA. Chtel jsem byt IN a tak jsem to take zacal pouzivat. Muzu vam rict, ze s tim mam velmi dobre zkusenosti. Mam na takto hustenych pneumatikach najeto vice nez 100.000 mil. Na ruznych cestach a hlavne v extremnich podminkach, hlavne v lete. Pri navratu do CR jsem si nasel Barumku, ktera to dela. Poprve jsem je nechal nahustit presne pred dvema mesici a vzhledem zkusenostem, jsem je vubec nekontroloval. Dnes pr…

• 74 odpovědí
    • 27,1tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.