Hospoda u SUPA
Pokec pro superbaky
42 témat v tomto fóru
-
Ahoj , mám takový specifický dotaz. Dostal jsem nabídku z od strýce , více méně od jeho kamaráda na BMW 320d Touring rok výroby 2010 , výkonem myslím 130kw , 6q manuál. Auto stojí cca 4-5let to nevím , přesně...má najeto uplný prd , prý se s tím skoro nejezdilo, důvod teda neznám,zatím jsem se po tom nepídil. Podle mě asi pozůstalost. Auto bylo prý garážované až na poslední 4 měsíce , před půl rokem museli uvolnit stání a tak auto zřejmě odvezli odtahovkou ke strýci známému na nějaké parkoviště , co vím. Mám se na to jet teprve podívat... Jde mi o to , chápu , že komponenty jako baterie, brzdy , oleje , řemeny případně asi hadice…
-
- 11 odpovědí
- 39tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
-
Kam jste se až odvážili zajet se Superbéčkem od domova a kolik to bylo kilometrů?
-
-
- 20 odpovědí
- 64tis zobrazení
-
-
Zdravím, najde se zde někdo kdo by mě mohl poslat konfiguraci auta podle winka. MB mě odkázala na servis, jenže v prvním mě to nechtěli vytisknout a ve druhém po 1/4 hodině hledání nebyli schopni s jistotou říct jestli má auto virtuální pedál, další 1/4 hodinku hledali jestli ma DCC tak jsem poděkoval a utikal pryč.
-
- 2 odpovědi
- 25,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám trochu nestandardní dotaz týkající se zapůjčení Supa III. Už nějakou dobu hledám firmu v ČR, která půjčuje auta a která by ve své flotile měla i kousek s nejsilnějším motorem 2.0 TSI 206kW, ale zatím bez úspěchu. Auto bych si chtěl půjčit na několik dní, což tak nějak vylučuje půjčení auta přímo u prodejce. Tak kdybyste někdo o něčem věděli, budu rád za jakékoli rady
-
- 6 odpovědí
- 26tis zobrazení
-
-
Ahoj všem, pojal jsem takovou myšlenku, uspořádat pokus o český rekord. Vzhledem k mému konání a spolupráce přímo s agenturou, která v ČR rekordy registruje, bych to zkusil. Šlo by o uspořádání setkání všech majitelů SI i SII všech motorizací na zajímavém místě s doprovodným programem, kde bychom nakonec byli spočítáni a dostali bychom každý certifikát o rekordu. Myslím, že k nejlepší výrobní modelové řadě značky Škoda, by se takový rekord mohl šiknout ) Šel by někdo do takové akce? Dopředu se ptám pouze, zda by někdo chtěl taky podpořit tento pokus. Detaily, jako kde a kdy bych řešil až poté, kdy bude jasno, zda bude dostatek předběžně přihlášených úč…
-
-
- 50 odpovědí
- 107,2tis zobrazení
-
-
Njn, je VW foru, tak co čekat.... přece Škodovku nepochválí :-D http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=131&t=285942
-
- 1 odpověď
- 13,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, právě jsem zažádal o testovací jízdu v novém superbu http://skoda.tukas.cz/nove-vozy/novy-superb a už se nemůžu dočkat. Jeli jste s nimi už někdo? Jak dlouho jste na jízdu čekali? Zatím to vypadá, že všude mají docela plno...
-
- 6 odpovědí
- 19,3tis zobrazení
-
-
Ahoj lidi, jsem hrdým majitelem Supa 2003 2,5TDI a potřeboval bych poradit. Postupně jsem měnil všechny možné pohyblivé,nepohyblivé části a přichází doba,aby se na to mrkl nějakej odborník,co tomu rozumí(elektro,motor) Hledám někoho v okolí Brna ( ale klidně Morava),s kterým bych mohl probrat problémy a popřípadě je vyřešit.Jsem ochoten kdykoliv dojet. Prostě nějakýho "machra" na superby.Budu vděčnej za jakoukoliv radu.Mám to auto fakt rád. Luboš Brno
-
- 2 odpovědi
- 11,8tis zobrazení
-
-
Mám nějak potřebu si postěžovat. SII je opravdu, podle mě, krásný auto. Z venku i zevnitř. Mám bohatou výbavu, nic bych neměnil. Jen ty sedačky. Jsem v autě denně. Mám asi 14. auto, doma máme Pašíka 99 (sedačky alcantara-kůže), firemní OII tři roky, předtím FI i II. Takže jsem už nějakém autě jezdil. Jezdím denně jako obchoďák. Auto mám z bazaru a jsou v něm příplatkové sedačky alcantara. Já v tom prostě neumím sedět. Jsou tvrdý jak lavice, mají podle mě krátký sedák (vyloženě to považuju za konstrukční chybu), pokud potřebuji prudčeji vybočit třeba při předjíždění a mám kabát, tak v nich plavu a přitom mě paradoxně neustále tlačí do stehna vlevo boční vedení sedáku. Ne…
-
- 16 odpovědí
- 17,2tis zobrazení
-
-
Zdravím a dotazuji se - nemá někdo poslední informace příp.foto nového modelu superba,který má být koncem roku 2014 či počátkem 2015 - nikde není možné něco zjistit - díky
-
-
- 20 odpovědí
- 26,5tis zobrazení
-
-
-
Ahoj všichni, rád bych udělal svého superba luxusnějším a rád bych dodělal pár věcí tipu: Xenony Nezávislé topení Vyhřívání zadních sedadel Elektrická sedačka spolujezdce Tažné zařízení Parkovací asistent 2. gen TV tuner Kessy Zadní LED světla rád bych se podělil o informacích z přestavby + co je k tomu všemu potřeba atd. atd. (možná by to někoho mohlo zajímat), jen nevím kde tady na foru založit tato témata. Poradíte?
-
-
- 6 odpovědí
- 9,9tis zobrazení
-
-
NECH NOVÝ ROK SPLNÍ VAŠE PRIANIA, ANJELI NECH VAŠE CESTY CHRÁNIA A PROBLÉMY NECH SA VÁS STRANIA. Zapchajte komíny nepuste Santu, použi cement alebo maltu. Otvorte okno, stačí aj máličko, darčeky prinesie jedine Ježiško.
-
- 0 odpovědí
- 5,3tis zobrazení
-
-
Znáte někoho známého, kdo má Supa? Já začnu Supem Mr.Beana, hodně mě to překvapilo, páč Rowan Atkinson je známý sběratel luxusních aut. No možná má supa jen na takové to venkovské ježdění do města : http://m.podkapotou.zoznam.sk/cl/1000611/1366614/Prekvapenie--Milionar-Mr--Bean-presedlal-na-Skodu-Superb-len-za-18-000-libier-
-
-
- 24 odpovědí
- 8,4tis zobrazení
-
-
Pěkný den všem, rád bych Vám nabídnul možnost vyzkoušet si nový on-line konfigurátor automobilů prestižní německé značky a dát k němu své návrhy a připomínky ještě před jeho zveřejněním. Za váš názor a komentáře dostanete odměnu 800 Kč, a pokud doporučíte vašeho známého nebo známou, kteří také přijdou, dostanete 200 Kč navíc. Testování konfigurátoru bude probíhat ve dnech 3. až 12. prosince v Praze, přímo u stanice metra Hradčanská. Pokud máte o vyzkoušení zájem, prosím, vyplňte následující krátký dotazník a vaše kontaktní údaje, abychom se s vámi mohli domluvit na přesném termínu a hodině. Jedno testování trvá 60 minut. Dotazník: http://goo.gl/forms/A2Uz0KPNxs
-
-
- 5 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
-
Právě jsem koukal na tento pořad a ten polda, že prý jednou někoho stíhali a jeli tachometrových 290 km/h, tak to jsem se fakt zasmál :-D http://www.stream.cz/temna-zona/10003699-dalnicni-policie
-
- 2 odpovědi
- 4,7tis zobrazení
-
-
DVAJA idioti pravdepodobne bez mozgu: http://www.automoto.sk/clanok/188469/destrukcia-skody-superb-a-zivot-pilota-f1
-
- 4 odpovědi
- 6,9tis zobrazení
-