Přejít na obsah

Hospoda u SUPA

Pokec pro superbaky

41 témat v tomto fóru

• 20 odpovědí
    • 63.5k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 24.7k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 25.7k zobrazení
    • 50 odpovědí
    • 106.2k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 13.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 19k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 11.7k zobrazení
  1. Jak se Vám sedí v SII

• 16 odpovědí
    • 16.9k zobrazení
  2. Nový Superb 2015

• 20 odpovědí
    • 26.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 9.6k zobrazení
  3. Šťastné a veselé

• 0 odpovědí
    • 5.2k zobrazení
  4. Celebrity a Superb

• 24 odpovědí
    • 8k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
  5. Vag

• 0 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 4.6k zobrazení
  6. OMG ! AKOZE, NECHAPEM !!!

• 4 odpovědi
    • 6.7k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Vymenený zamok, zamok fungoval 1 den na dalsi uz nesiel , zacalo ako keby iskrenie pod volantom, to prestalo a ked to prestalo tak zostal ko aj zamok.
    • Tchyně už zase bourala? Přítelkyně vám nadává, že jezdíte jako šílenec? Strejda znovu vyjel s dvojkou pod žílou? Sousedovi praská cévka pokaždé, když musí zastavit na přechodu? Pojďte se podívat, že zdaleka nejsou sami a že jsou i mnohem horší. Pojďte se podívat na výběr těch nejlepších z nejhorších řidičů za rok 2024.  
    • Já jsem si tím (skoro) jistý. Jednou se mně "kopání" do volantu a do pedálu dost výrazně změnilo jen po tom, co jsem škrabákem odrhnul orezlé okraje kotoučů.
    • Obdobná skúsenosť s ATE brzdami, komplet dosky a kotúče. Pískalo to po výmene... časom si to sadlo, sú tiché už. Ale osobne som bol sklamaný, toto som nečakal od ATE. A veru nebol som jediný v okolí s týmto problémom. 
    • Kolik se vám podařilo nejvíc dotankovat? V návodu je uvedena velikost nádrže cca 50 l (1.0 TSI), ale běžně tankuju 50,xx do prvního cvaknutí a nemyslím, že je nádrž vyjetá úplně dosucha.
  • Vytvořit nový...