Přejít na obsah

Motor 1.2 HTP

669 témat v tomto fóru

1. záruční oprava

• 14 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3.2k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.6k zobrazení
  2. Přestavba

• 21 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
  3. Průsak oleje 1,2 12V

• 7 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  4. Kryt motoru

• 3 odpovědi
    • 2.9k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  5. Motor 1.2 6V foto

• 11 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
  6. staré a nové HTP 12V 1 2 3

• 54 odpovědí
    • 10.2k zobrazení
  7. sanie 1,2 HTP 40kw

• 6 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  8. HELP problem s motorom 1 2

• 29 odpovědí
    • 23.9k zobrazení
  9. dotaz na 1,2 40kw

• 3 odpovědi
    • 1.7k zobrazení
  10. HTP 1 2

• 46 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
  11. kontrolka EPC

• 8 odpovědí
    • 22.4k zobrazení
  12. Dolievat olej

• 17 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
  13. podtacanie motora

• 4 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
  14. Pískání v motoru

• 17 odpovědí
    • 11.6k zobrazení
  15. ventily

• 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  16. Otáčky pro HTP-47

• 6 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
  17. Kolko vstrekuje paliva

• 2 odpovědi
    • 1.9k zobrazení
    • 19 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 1.9k zobrazení
  18. motorový olej 15W-40

• 17 odpovědí
    • 8.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Nezkusil jsi to odpojení akumulátoru na pár minut? Někdo v tom druhém vlákně zmiňoval, že to pomohlo. Mě to bohužel ani v jednom případě nenapadlo a nakonec se to vždy po nějaké době vyřešilo samo. A ano, ty jednotky asi opravdu běžně při aktualizaci odcházejí. Já už musel dvakrát nechat auto v servise přes noc do dalšího závozu dílů, pokaždé šlo o jiný problém, když po přehrávání softwaru něco odešlo. Každopádně dej pak vědět, s čím odpálkují Tebe, ale snad budeš mít štěstí. Ono měnit pár litrů oleje za pět tisíc je totiž jinačí byznys : ) Případně by se mohl vyjádřit někdo další s novějším typem Bolera, jeslti mu to tam chybí také nebo jak budeš v tom servise a budou tam mít nějakou Scalu po faceliftu, tak můžeš kouknout do ní.
    • Ten už bude mít nejspíš SFD2. Protože jsem tu měl kluka právě Karoqem 2024 a ukazoval mi, jak OBD11 neumí odemknout video za jízdy... A OBD11 umí SFD. Ale unlock se nezdařil. Takže ODIS only.
    • Dobrý den, právě jsem mluvil s prodejcem zda jít do DCC nebo ne i na běžné torzce a on mi řekl, že od nějakého týdne (číslo si já nepamatuju, ale je to prý s týdnem kdy se začali dávat nové ne tak hezké volanty do Octavii) se dávají dvouventilové DCC Plus. Může mi to někdo potvrdit? Protože zmínku o DCC Plus na O4 jsem fakt nikde nenašel a příjde mi jako blbost, aby zrovna o tomhle Škodovka něco nenapsala.
    • Ono to údajné "odpálení" jednotky při update softwaru je vcelku častá záležitost, proto se tomu autorizované servisy vyhýbaji, když to jde co jsem tak slyšel. No zkusím po svátcích zajet do autorizáku s otázkou kam zmizela kolonka zamčení vozu po rozjezdu
    • https://kufatec.com/en/complete-set-230-volt-socket-usb-hub-for-skoda-superb-3v/43180
  • Vytvořit nový...