Přejít na obsah

Motor 1.2 HTP

672 témat v tomto fóru

1. Klepot ventilov

• 2 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 7.4k zobrazení
  2. Piskanie motora

• 6 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
  3. záruční oprava

• 14 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 2k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
  4. Přestavba

• 21 odpovědí
    • 4.3k zobrazení
  5. Průsak oleje 1,2 12V

• 7 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
  6. Kryt motoru

• 3 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
  7. Motor 1.2 6V foto

• 11 odpovědí
    • 4.1k zobrazení
  8. staré a nové HTP 12V 1 2 3

• 54 odpovědí
    • 10.8k zobrazení
  9. sanie 1,2 HTP 40kw

• 6 odpovědí
    • 3k zobrazení
  10. HELP problem s motorom 1 2

• 29 odpovědí
    • 25.1k zobrazení
  11. dotaz na 1,2 40kw

• 3 odpovědi
    • 1.8k zobrazení
  12. HTP 1 2

• 46 odpovědí
    • 6.2k zobrazení
  13. kontrolka EPC

• 8 odpovědí
    • 24k zobrazení
  14. Dolievat olej

• 17 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
  15. podtacanie motora

• 4 odpovědi
    • 5.3k zobrazení
  16. Pískání v motoru

• 17 odpovědí
    • 12.1k zobrazení
  17. ventily

• 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  18. Otáčky pro HTP-47

• 6 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
  19. Kolko vstrekuje paliva

• 2 odpovědi
    • 2.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ano. Ramena, tlumiče (DCC), pružiny, disky originální - původní. Při jízdě rány ani praskání nepozoruji.
    • › Studie Škoda Vision O představuje budoucí podobu vozů Škoda s karoserií kombi a posouvá designový jazyk Modern Solid na další úroveň › U příležitosti 130. výročí představuje Škoda Auto nástupce modelů v kombi segmentu, v němž patří dlouhodobě mezi nejúspěšnější› Světová premiéra studie Škoda Vision O proběhne letos v září v Mnichově Škoda Vision O Škoda Auto odhaluje první detaily konceptu Vision O, který bude mít premiéru začátkem září v Mnichově. Koncept Vision O poskytne vhled do budoucnosti značky v kombi segmentu a představí další rozvoj designového jazyka Modern Solid. Designová studie odhalí budoucnost kombi modelů, odrážející odkaz značky Škoda a její pokrokový přístup. Vision O zároveň reflektuje 130letou tradici značky Škoda […] Článek Designový koncept kombi budoucnosti Škoda Vision O se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Jsem odpovídal Danči, takže asi se odpověď vztahovala k Amundsenu 2013, ne?
    • Zdravím. Mam takový dotaz. Auto když ráno nastartuji, tak vydává takový chroustaly zvuk. Po zahřátí už neni skoro slyšet. Rozvody jsem dělal před 6000km. Díky za jakékoliv info  IMG_8866.mov    
    • Mám to podobně, je sice hezké, že na úvodní stránku dali v poslední verzi zase nový model, ale ta apka je zase horší. Aktualizuje se většinou až se s autem něco děje jinak po pár hodinách od poslední jízdy nekomunikuje. Screeny apod. jsem posílal na jejich žádost již několikrát, naposled už se ani neozvali...
  • Vytvořit nový...