Motor 1.4 TDI / 1.9 TDI / 1.9 SDI
720 témat v tomto fóru
-
Hledal jsem to vsude mozne...nenasel -mate nekdo fotky nebo navod s obrazky,jak vymontovat turbo na Fabii 1.9 TDi 74kW kod motoru ATD rok vyroby 12/2001..Dekuji
-
- 9 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
-
-
-
Cau vsichni.Mam rs a chci info o Blow ventilu.Jestli to tam vubec jde a jestli to nebude nicit motor.Dik
-
- 11 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
čaute lidičky, chtěl bych si dát teploměr na turbo. I když si asi myslíte, že je to kravina, tak by se mi tam docela hodil. Ono totiž s tím čipem se turbo o něco více zahříva (né zase moc) a tím pádem po zastavení musím ještě chvíli nechat běžet motor, aby se to nezkurvilo. Nevím ale právě, jak dlouho. Nějakej nápad? Díky moc
-
- 24 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-
-
nazdárek potřeboval bych poradit když nastartuju auto tak zhruba po 3 vteřinách chcípne motor je to 1.9 TDI r.v 2000 byl jsem asi ve třech servisech škoda ,ale na nic nepřišli, že prej je vše v pořádku nemohl by mě někdo poradit !!!!!!!
-
- 9 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
-
-
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nevíte kde by se daly stáhnout grafy průběhu točivého momentu tříválcových motorů z Fabie 1,4 TDI 51, 55 a 59 kW.
-
- 12 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Čauky, už mám výkon RSka, tak bych taky chtěl jeho kvalty. Nevíte, na kolik by přišlo předělání mojí 5ti stupňový převodovky na 6ti stupňovou? Je to hodně složitý, nebo se prostě jen vymění převodovka?? Díky
-
- 3 odpovědi
- 2,9tis zobrazení
-
-
Včera jsem potkal kámoše a ten mi uplně básnil o PowerBoxu. Říkal, že je to naprosto úžasná a super věc a že kdyby on měl fábku, tak to do ní hned dá. Mám motor 1.9 TDI-PD. Co si o tom myslíte? Můžete sem plácnout nějaký info? Výhody, nevýhody. Vím že se to zapojuje před řídící jednotku. Prej jí to nějak oblbuje, či co. Je to zdravý pro motor? Asi moc ne, co? Díky za pomoc
-
- 18 odpovědí
- 5tis zobrazení
-
-
Chtěl bych si udělat budík na měření teploty a tlaku oleje. Mám 1.9 TDI -PD ve výbavě elegance. Chci se zeptat: Je tam už čidlo? Nebo ho tam musím udělat? Díkes
-
- 1 odpověď
- 2,3tis zobrazení
-
-
Mam dotaz,viem ze sa na filtri usadzuju olejove vypari,ale az v takomto mnozstve?!Je tonormalne alebo mam s tym zacat nieco robit? 2.Dalsia otazocka smeruje k tejto klapke na obrazku,k comu sluzi,je potrebna (nakolko silikonove tesnenie okolo nej je dost znicene)?
-
- 69 odpovědí
- 9,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
potreboval bych radu-vymenil jsem new vahu vzduchu-auto o5 jezdi super-akorat pri volnobehu na PP ukazuje spotreba 1.4-1.6 litru/za jizdy na volnobeh/-zastavim auto-necham bezet motor a za chvili na PP spotreba 0.6-0.8-musim jeste nejak prez VAG nastavit vahu vzduchu?nebo je spatny nejakej snimac-diky za pomoc
-
- 4 odpovědi
- 2,6tis zobrazení
-
-
-
Ahoj,nevíte sakra kolik by měl vydržet katalyzátor??Ten můj mě opustil po pěti letech a po 130000 km (za ty kilometry ruku do ohně nedám).Chci se tedy zeptat jestli má někdo podobnou zkušenost a kolik jste za nový kaťák dávali? L.
-
- 6 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Nazdar. Mám týden fabku 1,9 Tdi 74 Kw dva roky starou. Chtěl bych vědět jak se projevují problémy s váhou vzduchu. Nemám s díslem moc zkušeností , ale při akceleraci z nižších otáček dochází k cuknutí motoru okolo 2000 ot. a taky se mi zdá že náběh do otáček bez kvaltu je poměrně pomalý. Díky za radu
-
- 18 odpovědí
- 7,1tis zobrazení
-
-
Zdar,prosím o pomoc při tomto problému:jakmile otočím klíčkem a chci vypnout motor tak sebou motor škubne až skoro pokočí celé auto.Já jsem to už někde čet co to dělá jen si zaboha nemůžu vzpomenou kde.... Motor je 1.9 SDI.Díky za rady.
-
Zdar, mám "drobný" problém, nechal jsem si udělat servisní prohlídku po 90 tis. km u místního (neautorizovaného) auto servisu a mám tady drobný problém. Pokud auto déle stojí (12hod) tak na poprvé málokdy chytne, což se před prohlídkou nikdy nestalo. Když jsem to říkal tomu chlápkovy který mi to dělal, tak jsem měl pocit, že sám neví co s tím a co udělal špatně (filtr před namontováním naplnil olejem). Pokud by někdo věděl jak se tohoto jevu zbavit, ať napíše. Dík
-
- 13 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Dá se zjistit jak je na tom váha vzduchu. Dá se to nějak změřit jestli dáva kolik má.
-
- 8 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
-
kolik vam ukazuje palub.p. pri plne nadrzi km na dojeti??Tedy kdyz vam to pocita z prumerne dlouhodobe spotreby.Mam 1.4 16v 74 kw a na plnou mi to ukazuje 550km Tak premeslim o koupi RS, ale to az nejdriv za rok dik za info
-
- 19 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
Při puštění plynu nebo prudkém přidáni plynu se ozývá takové divné cvakání. Bylo tady někde v nějakém příspěvku, že to trápí eresa. Tak jsem dneska sundal silenblok na převodovce a nezdá se že by byl špatný. Dělal jste to někdo už a jak poznám jestli ho vyměnit nebo hledat dál. Kolik stojí oba silenbloky popřípadě i ten třetí co je na nápravě . Už jsem nestihl zavolat do škodovky. Najeto 68000 tisíc.
-
Cau, nedavno jsme s kamaradem resili, jak to je s oznacenim dieselovych motorizaci na stitku pod znakem "FABIA". 1.4 TDi PD - 51 kW -> vse cerne ? 1.4 TDi PD - 59 kW -> cervene i ? 1.9 TDi PD - 74 kW -> cervene Di ? a jak je to se zvukem trivalcovych dieselu 1.4 ? maji take nejaky charakteristicky zvuk jako 1.2 HTP nebo zni jako klasicke 1.9 TDi PD ?
-
- 7 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
čau kluci, doufám že to tu ještě nebylo, nebo já to aspoň nenašel. Zajímalo by mě, jaké jsou intervaly servisních kontrol u FRS. Neberu v potaz, že každých 15tis výměna oleje, ale myslím větší kontroly (rozvody atd.). já dovezl RS z Itálie. mám najetých nějakých 118tis. Třeba u astry, kterou jsem měl předtím se při 120 musely dělat rozvody, tak mě zajímá jak je to u RS. díky za informace
-
- 7 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-