Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Interiér

1. Zahájeno uživatelem yuriss,

Kdyz se vraci spojkovy pedal, zhruba polovine drahy v nem neprijemne cvakne. dela to jen kdyz jde nahoru standartni rychlosti vyspapavani, pri prerazovani stupne atd. co jsem pozoroval vypada to bud 1. bilej silon mezi tyckou a pedalem nebo 2. pruzinka co vraci pedal nema s tim nekdo zkusenosti jde to dost spatne rozeznat odkud to vychazi

• Pozitivní
    • 5 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem nik221,

Nehodil byste sem prosím návod jak rozebrat přední sloupek? potřeboval bych vyměnit držák pro parkovací lístek

3. Zahájeno uživatelem salvic77,

Kluci měl bych prosím dva dotazy. - jde u sedanu udělat otevírání kufru z auta od ovladačů u řadicí páky? - mám L&K a zda se mi že jde strašně málo nebo možná vůbec vyhřívání sedadel. přes tu kůži to jde asi pomaleji,ale nevím nevím. Děkuji za info

• 15 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Inferius,

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli je normální, že sedačky po nějákým čase když je vypnuté zapalování se povoli a zacne se operadlo vyvracet do zadu pod zatezi tlačítkem pameti se to pak srovna. Při jízde a zapnutem zapalovani vse v pohode, jen při vypnutém motoru to dela. Nevím jestli je to vlastnost nebo chyba. Dekuji

• 7 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem LukasV1,

Zdravím, Nevíte někdo s ETKou jaké je číslo dílu tohoto ovládání? Mockrát děkuji Lukáš

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem mraki,

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda jde dodělat na Superba II panoramatická střecha. (snažil jsem se to najít v tématech, ale bohužel) Zajímala by mě hlavně cena, určitě si to nehodlám dělat sám :-)

• 5 odpovědí
    • 5tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Martingeff,

Zdravím pánové, teď co se ochladilo pozoruji divné vrzání při řazení rychlostí. Už jsem promazal WD-čkem i vazelínou kloubový mechanizmus co je pod koženou manžetou řadičky, ale vrže to pořád. Nesetkali jste se s tím někdo?? Co s tím?

• 8 odpovědí
    • 6,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem AR1,

Po vytopení auta potřebuju vyndat (asi stačí se pod něj dostat) tapecírunk na podlaze řidiče.První zádrhel - nesundám hned ten první plast u prahu. Našel jsem jsem šroubek pod pákou na otvírání motoru, ale překáží mi ta páka. Zdá se mi jen nasazená, ale nechci ji urvat. Víte někdo jak na ní? Sejmout ten plast kolem páky bez jejího sundání asi nejde...

• 2 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem night-man,

Zdravím, chci se zeptat, jestli není někdo ze Severní Moravy, kdo přešívá čalounění na sedadle řidiče? Mám světlou kůži a jak je boční airbag u sedadla řidiče tak je tam sedadlo potrhané. Díky za případný kontakt

• 11 odpovědí
    • 9,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem oplis,

nemáte prosím někdo návod z dílenské příručky pro demontáž schránky spolujezdce na superb II? Případně by se taky hodil návod na demontáž pravého sloupku čelního skla. Chci si natáhnout kabely pro GSM, ale nenašel jsem nikde přesnou demontáž, tak abych něco neurval jenom by mě to nasr... :-) Díky za pomoc.

• 5 odpovědí
    • 8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Merluzoo,

Zdravím, mám problém. Vyměnil jsem starou Dsg řadičku za faceliftovou. Vše jsem udělal podle návodu. Řadička funguje perfektně, ale po zařazení P nejde vytáhnout klíček. Už opravdu nevím čím by to mohlo být. Kontroloval jsem všechny pojistky, protože někde psali že to je jedna z příčiny, ale všechny jsou v pořádku. "Zobáček" zapadá přesně do všech drážek a za jízdy vše funguje. Nevíte někdo co s tím? Nechce se mi nechávat auto před domem s klíčem uvnitř :D

• 4 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Mpl11,

Ahoj, prosím o radu,zvažuji výměnu manuálních sedadel za el. ovládaná a chci se zeptat co je třeba předělat nebo jestli to jde bez problémů. Díky

13. Zahájeno uživatelem Edie,

Chlapaci nevim jestli i Vy mate taky s tim problem ale ja bych potreboval nastavit tu hlavovou operku trochu bliz k hlave. Po nastaveni idealni polohu sedacku u ridice je mi ta hlavova operka hodne daleko od hlavy, pokud se o ni opru mam hlavu hodne zaklonenou. Je na to uz neco vymyslene nebo jste to u nejak vyresil prosim podelte se o napady. Diky cus

• 29 odpovědí
    • 9,1tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem RadomirD,

AHoj, Vejde do superb combi 2014 18" kolo jako rezerva? co je potřeba dokoupit? - plastovou vanu, nářadí? - Teď mám sadu na opravu kol...

• 11 odpovědí
    • 5,6tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem PetrKV,

Mám u předních dveří spolujezdce trochu volnou vnitřní kliku.Vůle je minimální, není prostě úplně přitažena napevno,jako všechny ostatní kliky v autě, jak jsem zkusil. Při jízdě se pak na nerovnostech hýbe a chrastí.Co jsem se díval vidím,že tam je pruzina,které vypadá ok. Tak nevím, jestli to může být i něčím jiným, než,že je volnější. Nestalo se to někomu také? Mám tušení,že vyměnit pruzinu asi jen tak nepůjde..

16. Zahájeno uživatelem tampere,

Čau...několikrat se mě stalo že jsem otevřel šíbr(vysunutí zadní časti)dal jsem ovladač zpátky do polohy zavřeno a nic...zustane otevřený..zavřu ho jen zmáčknutím ovladače a přidržením...co s tím???

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Golfino,

Čaute Chci si namontovat do auta alarm. Montoval jsem desítky alarmu do různých vozidel. O1, O2, fabie, a jiné koncernové vozy.... vše bylo ale max r.v.2006. Nyní si chci namontovat do svého auta (SUPERB2 2011) alarm a nestačil jsem se divit když jsem zjistil že palubovka není dvoudílná jako skoro všude ale jednodílná. Má někdo postup jak se dá palubovka demontovat? Nebo aspoň některé části aby se dostal k co nejvíce svorkovnicím a kabelům? Děkuji za rady Tom

• Pozitivní
    • 1 odpověď
    • 5,6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem ferda25,

Chci se podělit o nový poznatek u 2 roky starého Superba mi začalo vrzat plato v kufru. Prostě se ošoupala ta vrstva toho chlupu co se dotýká těch bočních plastů a teď to vrže jako blázen na každé nerovnosti. To je kvalita... Řešil už to někdo nebo jsem první??

• Pozitivní
    • 41 odpovědí
    • 12,6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem PetrKV,

Po nastartovani studeneho auta a kratke jizde, kdyz uz trochu vyleze teplota motoru mi zacne chvilku cvakat,nebo jako praskat primo od panelu pristroju.Trva to chvilku,jak je auto zahrate,je to pryc Zvuku jsem si vsiml v zime,myslel jsem,ze je to nejakou teplotni zmenou pri nabehu topeni a reakce plastu atd. Ted kdyz je tepleji deje se uplne stejne treba pri plus 15stupnich.Nejak neverim,ze by plasty vydavaly temer vzdy stejne zvuky,pri uplne rozdilne teplote.Nemuze tam cvakat nejake rele,nebo,jestli to neni nejaka klapka topeni, jen hadam... Jak jsem ted sledoval kdy se ozyva piskani ventilatoru vsiml jsem si jeste tohoto,takze kdyz je chladno mam to postupne,nejdriv …

20. Zahájeno uživatelem benzen1,

Hezký den, zkoušel někdo do SII combi rv. 2010 dodělat dodatečně dělící síť? Případně jaké všechny díly jsou potřeba. Namontování samotné roletky se sítí mi nepřijde moc složité, ale spíš umístění ok do stropnice. Možná je to úplná blbost, ale prosím o rady. Děkuji

• 1 odpověď
    • 1,8tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem Mija,

Dobry den, Potreboval bych radu. Na supiku na podlaze, pod gumovymi koberecky je podlaha s latkou. A za ty leta co supika mam tak od soli z bot v zime je to takove spinave mozna vyzrane. No a ted zjistuji jak to napravit. Nejaka barva na latku, ktera by to prekryla, ale zaroven nepoustela. Nebo chemie. Proste nevim. Nemate nekdo s tim zkusenosti. Mockrat dekuji za tipy.

• 12 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem gego10,

Ahojte, aká náročná je výmena manuálneho spätného zrkadla za automaticky stmievateľné? Hlavne elektrická časť. Ďakujem

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem kapo1222,

Zdarec. jedna sa o superb II combi CFFB 103 kw r.v. 2011 Aky je postup pri demontazi prednych stlpikov??? mam na nich ofuky okna je to iba krytka ci aj tu treba nejako dat dole. prosim o radu dakujem.

• 4 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Majo89,

A

• 0 odpovědí
    • 2,1tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Martingeff,

Zdravím, nevíte někdo jestli pasuje do Superba II opěra nohy určená do Octávie II RS - číslo dílu 1K1864551TKJ?? Mám tam sportovní RS pedály a chci dokoupit i tu opěru nohy, ale raději se ptám jestli už jste to tam někdo montoval. Díky za info. Martin.

• 24 odpovědí
    • 15tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.