Přejít na obsah

Podvozek

Vlastníte alu kola a nemáte typový list?

194 témat v tomto fóru

1. Kola z Octavie II na Superba II

• 0 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
  2. Vytéká voda

• 6 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 6.5k zobrazení
  3. Vibrujou brzdy

• 3 odpovědi
    • 2.5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 13.7k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 7.3k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.5k zobrazení
  4. Značení disků

• 3 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
  5. Jakou barvu brzdičů?

• 7 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 4k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.4k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 11.9k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
  6. hluk z kolies pri jazde

• 2 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
  7. Závada s řízením

• 5 odpovědí
    • 4.3k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Nikdy jsem brzdu neproslapl, je to divny
    • Na hlavnim panelu pouzivam carplay zarizeni napriklad na youtube atd pro spolucestujici, a interni navigace od skody mi nevyhovuje, proto hledam drzak na mobil.
    • zdravím ťa,    ak sa problém prejaví doporučoval by som spraviť video aspoň 2-3m a ukázať na ňom aký je problém a zájsť do servisu kde to kontrolovali, prípadne aj na podporu škoda napísať. Bude dôkaz že to auto robí, tiež ak to spraví viac x, tiež vždy spraviť video aby videli že to robí častejšie a chyba je niekde v aute, respektíve možno soft alebo riadiaca jednotka.     Každopádne nám dajte vedieť ak to poriešite.
    • Jsem čerstvě po pravidelný prohlídce (Superb 2.0 TDI, 147kw), po 5 letech měnili brzdovou kapalinu. Od tý doby je pedál brzd měkčí a pružnější a hlavně se silou dá prošlápnout až na doraz (to před tím nešel). Nedá se ani napumpovat tak, jako předtím (s každým šlápnutím zabíral výš a výš). Teď jsem tam s tím byl zpět, zkontrolovali to a prý je to u nafťáku normální, ale teda vůbec z toho nemám dobrý pocit (je to normálně auto jarov, tak velkej autorizák). Při nižších rychlostech to brzdí dobře, ale na dálnici už si říkám, že kdybych chtěl brzdit naplno, tak to prostě prošlápnu a trochu potenciálu brždění prostě mít k dispozici nebudu. Co vy na to?    
    • Snáď nejdem veľmi offtopic - tip na držiak nemám, ale rád by som sa opýtal, že akú aplikáciu potrebuješ spustiť, ktorá nefunguje v AA alebo v CarPlay?
  • Vytvořit nový...