Přejít na obsah

Podvozek

Vlastníte alu kola a nemáte typový list?

194 témat v tomto fóru

1. Kola z Octavie II na Superba II

• 0 odpovědí
    • 3.3k zobrazení
  2. Vytéká voda

• 6 odpovědí
    • 5.4k zobrazení
    • 16 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
  3. Vibrujou brzdy

• 3 odpovědi
    • 2.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.1k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 13.1k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
  4. Značení disků

• 3 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
  5. Jakou barvu brzdičů?

• 7 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 3.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 4.3k zobrazení
    • 2 odpovědi
    • 11.7k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.8k zobrazení
  6. hluk z kolies pri jazde

• 2 odpovědi
    • 5k zobrazení
  7. Závada s řízením

• 5 odpovědí
    • 4.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Dnes ráno při startování se to chovalo trochu jinak a po prvním neúspěšném startu to chcíplo a vyhodilo hlášku "nastartujte ručně motor". Nestartoval jsem teď znova přes tlačítko, ale zkusil jsem přidat plyn a auto začlo startovat. Nicméně jsem takto nastartoval až na třetí pokus, viz. video. Vypadá to, jak kdyby to startování systém start-stop chcípal z nějakého důvodu. 20250515_045226 (1).mp4
    • Zatim sem si menil sam v servisu pujdu az ve 30. ale u 2.0tdi to bylo u znameho okolo 7000
    • Jaký máte názor na teplotu oleje u tohoto motoru o výkonu 195 kW? Zdá se mi, že hodnoty jsou poměrně vysoké, a nejsem si jistý, zda to může mít v dlouhodobém horizontu negativní dopad. Při běžném používání, bez zatěžování motoru, se teplota oleje pohybuje mezi 102 a 108 stupni Celsia.   Co mě však mate, je následující situace: po delší jízdě, když dorazím domů, nechávám motor běžet na volnoběh ještě 1–2 minuty, aby se ochladilo turbodmychadlo. Během této doby ale, i když auto stojí, teplota oleje stoupne přibližně o 2 stupně. Je toto chování normální? Měl bych se tím znepokojovat?
    • Já to pochopil a proto jsem psal "spolu s rozsvícením kontrolky". Já mám už MIB3 a nic takového mi to nepíše...
    • @Standa1p O jaké auto a hlavně motorizaci se jedná? Jinak tohle bych spíš zařadil do motorové sekce.
  • Vytvořit nový...