Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem dalas,

zdarec, tak uz si nevim rady, kontrolka se rozsvecovala sporadicky, ted uz sviti porad, maxidot pise kontrola leveho koncoveho svetla, vsechny zarovky svitily, presto jsem je vsechny vymenil, kontrolka sviti porad, uz sem bezradny a nechce se mi to nechavat den v servisu kvuli pracovni vytizenosti pred svatky, nesetkal jste se s tim nekdo? diky za o zarovky jsou samozrejme original, co tam patri dle etky

• Pozitivní
      • Líbí se mi
    • 57 odpovědí
    • 56tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem lipo669,

Ahoj, nikde jsem nenašel, jakou barvu (ampér) mám kam dát. Nefunguje mi zadní stěrač a po kontrole pojistek jsem zjistil, že jí tam ani u stěrače nemám a tudíž nevím, za co jí vyměnit. Můžete poradit? Nebo to je jedno jakej ampér tam dam? Děkuji

• 5 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem 3TFlash,

Ahoj, kdyz chci zapnout přední i zadní mlhovky tak vubec nereagují a ani na přístrojovce se nerozsviti. Kdyz jsem nastavil comning home/leaving home mlhovkama tak normálně funguji ale manuální zapnutí vubec nereaguje.. kontrola přes MFD žárovky ok, kabeláž taky ok. Netuší někdo čím je to způsobeno ? Děkuji

• 3 odpovědi
    • 1,3tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem peto1978,

ahojte. jelikoz som tu uplne novy, co sa tyka aj vlastnictva skodovky (superb II, 3,6 v6 4x4 dsg 6st), snad mi opomeniete miesto a nazov mojho tematu, avsak hold taka otazocka : vsimol som si, ze na pristrojovke sa vobec nerozsvieti kontrolka oleja... mam na mysli, ked dam kluc v spin. skrinke do predstartovacej polohy, tak nic... je to v pohode, alebo je niekde chyba? dakujem... : ) p.s.: viem, ze kontrolka na tlak oleja tam je : )

• 2 odpovědi
    • 1,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Jurdaman,

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo nějakou zkušenost s nastavením BI-Xenonů na SuperBu II. Zvládnu si seřídit sám, nebo je třeba zajet do autorizovaného servisu? Při startu je vše v pořádku, ale v noci na mě neustále blikají řidiči, že je oslňuji a samozřejmě se mi zdá, že svítí příliš vysoko. Díky moc J.

• 10 odpovědí
    • 18,5tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem AkiroXD,

Zdravím.pročetl jsem tu vše co se tohoto problému týká.Nic nepomohlo.Zadní levé dveře nereagují na zamykání,ani okno. Poznatky: 1.Napajení jde do jednotky dveří. 2.Okno jde otevřít spínačem na dveřích i když je zamčeno,u ostatních to tak není. 3.Kabely zlámané nejsou.Na fialovo-bílem je 12V což je Lin-BUS. 4.Po přechození z pravých dveří problém trvá 5.Po natažení drátu z pravých dveří(pouze fialovo bily LIN-BUS) dveře zamykají odemykají,okno jezdí ale pravým spínačem u řidiče sjíždějí obě 6.Diag mi nejde mám vagchecker 302 ale toto může být chyba u diagu. 7.Nejsou vidět otevřené v maxidotu. Moje myšlenka:Problém v komunikaci po lin-busu?I když napětí t…

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 4,3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Petopeto,

Ahojte, chcel by som sa opytat, ci nema niekto z vas riesenie/podobnu skusenost/radu Pred par tyzdnami mi menili zamok na kufri s el. ovladanim (combi). Od vtedy sa mi mimovolne vypina roleta na lavej casti kufra. Niekedy pocas jazdy, niekedy pri otvoreni kufra. Pred tym mi to normalne fungovalo t.j. otvoril som kufor a roleta sa pekne stiahla do pol kufra. Na MaxiDot-e som vypol funkciu automatickej rolety, ale stale vypne sem tam tu lavu stranu... Nie je to samozrejme zivotne dolezita funkcia na aute , ale dost mi to lezie na nervy, ked sa to pocas soferovania vypina.... Od tej vymeny zamku je to uz druhy krat v servise a nevedia prist, co to …

• 0 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem 3TFlash,

Ahoj. Mam nouzi mam chvili pred STK a vubec mi nefunguje zpatecka. Muzete mi nekdo poradit jaka barva kabelu je od zpatecky a do jakeho konektoru z tech 3 to do BCM jednotky vede ? Spinac je v poradku. Cidla a zarovky taky. Pres diag normalne fungujou jak senzory tak svetla ale mam dojem ze je chyba v kabelazi po ceste od spinace do bcm.

• 2 odpovědi
    • 5tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Leorthas,

Zdravim mistni borce, nedavno jsem se pridal do klubu majitelu 3,6 FSI a po pocatecnim nadseni jsem se vratil do relaity ojetych aut.. Koupil jsem ojetou 3.6, cca 250TKM s tim, ze si do ni neco nainvestuju (automat, vstriky, napravy atd), dva roky s tim pojezdim a poslu dale. Pojezdil jsem tri tydny a auto stoji v garazi. Poprve mi nenastartovalo, protoze byla baterka KO(ani otevrit dvere) - rikal jsem si ze mam nekde pasivni odber. Protoze tam je puvodni baterka z vyroby (2009) tak jsem si rekl OK, koupim novou. Koupil jsem v patek, auto v pohode, v sobotu jsem zaparkoval do garaze, v pondeli KO(ani otevrit dvere). Nabil jsem znovu puvodni baterku…

• 3 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem 3TFlash,

Ahoj, po výměně BCM potrebuji přizpůsobit dálkové ovládání. Můžete mi piradit jak to povest bud manualne nejakym postupem nebo pres vcds ? Děkuji

• 0 odpovědí
    • 996 zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem beefeater,

Ahoj, přestal mi fungovat zadní stěrač. Nejdříve stačilo někdy mu pomoci se rozhýbat pak fungoval, ale druhý den opět nic. Je to motorek nebo je na to jiný fígl? Pojistky jsou ok..........Skoda supeb 2 2011 103kw

• 2 odpovědi
    • 9,5tis zobrazení
  12. Zdravim, moze mi niekto poradit, pomoct. Kupil som Superb Combi II rok. vyroby 2011/07 a vecer som si vsimol, ze mi nesvietia: - tlacidla ovladania svetiel v strope + tie cervene prisviecovacie diody. Samotne osvetlenie funguje, len osvetlenie tlacidiel a diody nie - tlacidla vedla riadiacej paky, nefunguje len osvetlenie ESP a SET, nefunguje len podsvietenie, samotne funcie funguju, ako ESP, tak i SET - Nefunkcne osvetlenie ofukov vpredu i vzadu. - Takisto mi nieako strajkuje spinac svetiel, problem je len v symbole parkovacich svetiel, niekedy sa rozvieti symbol na spinaci svetiel a i ked vypnem kluc a zamknem stale ostane svietit, i celu n…

• 0 odpovědí
    • 1,3tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Wozi,

Lidičky poraďte jak nakódovat do komfortky tuto funkci. Normálně osvit nohou funguje po otevření dveří a po zavření cca za 10s toto osvětlení zhasne. Jednáse mi o to že jsem měl jinýho Superba a u něj na Maxidotu šla nastavit funkce osvitu nohou i za jízdy a byla zde i volba svitu v % ( v noci to vypadá elegantně) Bohužel u tohoto vozu TO zde není, při tom se jedná o stejný model, motorizaci, výbavu i rok výroby, kde je chybka ?? Díky.

• 29 odpovědí
    • 21,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem dave.5,

Ahoj, kamarád při výměně tapecu na levých předních dveřích omylem posunul opěradlo spolujezdcovi sedačky na doraz, do polohy "v leže". Od té doby nejde opěradlo vrátit do původní pozice, posuny v jiných směrech jdou. Při zmáčknutí tlačítka na posun opěradla ani nezareaguje elektromotorek (cvaknutí, nic..). Pokud by to bylo pojistkou, domnívám se že by nešel posun jakýmkoliv směrem. Měl by někdo nápad jak na to?

• 0 odpovědí
    • 934 zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem stenly,

Chlapci nikde som to tu nenašiel v teme Superb....... tak sa opytam a zakladam nove tema.... mam Skoda Superb II, 3.6fsi, 2008..... a mam menši problem..... stava sa mi to pri ostrejšiej jazde po zakrutach alebo ked z križovatky vyletim na plny plyn....tak sa mi niekedy rozsvietia kontrolky na budikoch ESP, ABS a blika ručna brzda plus to piska...... ked vypnem motor a znova naštartujem tak kontrolky zhasnu..... hodil som auto na diagnostiku a vyhodilo mi to tieto chyby....... 1.: motor 012555 - Nízkotlaká regulace paliva P310B - 002 - tlak paliva mimo toleranci - Sporadická info o závadě: Stav závad: 00100010 Priorita závad: 0 Fre…

• 4 odpovědi
    • 8,6tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Zer0pd,

Zdravim, potreboval bych vymenit zarovku obrysoveho svetla u S II 2011, pri vytahnuti svorkovnice musim to nejak pootocit nebo jen za to zatahnout? co jsem se docetl v prirucce tak pisou jen vytahnout ale to mi vubec neslo. Jestli muze nekdo poradit Diky

• 7 odpovědí
    • 14tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem Fimbo,

Zdravím nemate někdo fígl jak otevřít superb II s vybitou baterkou?Klasika zámky zaslepeny..dekuju za každou radu

• 3 odpovědi
    • 5,2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem jtfcobra,

UŽ jste někdo zkoušel podsvícení tapecu a paluby jako je u superba 3? Přemýšlím sehnat ledky ze superb3 nebo dat čínské?

19. Zahájeno uživatelem Hanys.cz,

Zdravím, všichni tu řeší že jim svítí kontrolka EPC, ale já bych chtěl řešit naopak že mi kontrolka EPC vůbec nesvítí, ani při zapnutí zapalování. Škoda Superb 1.8Tsi CDAA, 2009. LPG BRC Na diagnostice kontrolku EPC rozsvítím, tudíž kontrolka špatná není a na jednotku reaguje. LPG jednotka ji neblokuje, protože jsem ji odpojil a vyndal a stejně nesvítí. Dá se nějak kontrola EPC zablokovat?

• 2 odpovědi
    • 1,3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem juraj768,

Zdravim vsetkych. Stalo sa mi ze som raz prisiel k autu a bateka umrela mala iba 5V. Tak som si myslel je stara vymenil som ale nova sa mi do rana stale vybijala. Potom som siel do servisu a tam si nevedeli radi. Tak som hladal sam a zbadal som ze mi stale svieti osvetlenie na nohy. Nepomohla deaktivacia cez maxi dot, nereaguje ani na jas svieti iba na 100%. Nepomohlo mi ani deaktivacia cez VCDS iba manualne odpojit. Pokial mam deaktivovanie osvetlenie na nohy tak mam bez chyby. Ale ked mam aktivane osvetlenie mam chybu : Addresa 09: Centrální elektrika Labely: SVO\1K0-937-08x-09.clb Objednací číslo řídící jednoky: 1K0 937 087 P…

• 3 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem dell,

Ahoj klubáci, dneska jsem měn směrovou žárovku v předním světle.......nešla ven úplně lehce, ale nová dovnitř nejde vůbec. Místa málo, není tam vidět a bohužel si s tím hraju celé odpoledne. Nemáte někdo reálnou zkušenost či část dílenské přiručky s tímhle servisním úkonem? Díky moc!

• 6 odpovědí
    • 6,4tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem peteRR9,

Zdravím, mám Superb Combi a už od koupě se nezatmavovalo vnitřní zrcátko (obě vnější ano), koupil jsem tedy jiné, vzhledově naprosto stejné, ale z Octavie II, přehodil jsem jej a nyní se zatmavuje vnitřní, ale vnější už ne. Doženu to nějak kodováním nebo je chyba někde jinde?

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem RAD007,

Minulý týden jsem musel vyměnit baterii.No,měla už 9roků,tak jsem se nedivil.Po výměně jsem normálně nastartoval,všechny kontrolky pohasly,takže ok.Dnes jsem po nastartování zjistil,že mi svítí kontrolka porucha řídící jednotky žlutě.Může to mít souvislost s tou výměnou baterie?Popřípadě co by to mohlo být za závadu?

• 1 odpověď
    • 3,9tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem kuča 1974,

poradí mi někdo jak vyndám přední L.světlo a vyměním trafo xenonu?? děkuji Kuča.

• 2 odpovědi
    • 1,5tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem CentriFUGA,

Ahoj, mám dotaz. Patrně mi odešlo tlačítko na otevírání kufru co je u řadící páky, tak ho chci zkusit vyměnit, akorát nevím jak, musím trochu zabrat a sundat ten rámeček kolem páky nebo jak ? Díky

• 5 odpovědí
    • 4,4tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.