Přejít na obsah

Autohifi, Navigace

243 témat v tomto fóru

• 2 odpovědi
    • 2.3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
  1. iPhone

• 1 odpověď
    • 2k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.3k zobrazení
  2. Amundsen MP3 na USB

• 5 odpovědí
    • 4.8k zobrazení
  3. USB pro flash disk

• 4 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
  4. GSM a MaxiDot

• 1 odpověď
    • 2.4k zobrazení
  5. Columbus - demontáž

• 1 odpověď
    • 3.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.7k zobrazení
  6. Nefunkční HF BT

• 2 odpovědi
    • 2.7k zobrazení
  7. Superb II vs Columbus

• 2 odpovědi
    • 3.7k zobrazení
    • 8 odpovědí
    • 21k zobrazení
  8. Servisní menu radio

• 4 odpovědi
    • 5.4k zobrazení
  9. DX

• 5 odpovědí
    • 2.8k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.3k zobrazení
    • 7 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.9k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Vypocet predikce dojezdu je podobne jako u aut se spalovacim motorem predevsim zavisly na spotrebe behem predchozich jizd. Pokud se budu s autem pouze courat po meste nebo pojedu klidnou jizdou mimo mesto s nizkou spotrebou, muze dojezd po plnem nabiti klidne vystoupat nad 500 km. Pokud doletim domu po ceste na dalnici, muze predpokladany dojezd spadnout nekde ke 300km. U BEV do tohoto vypoctu navic ve vetsi mire vstupuje teplota baterie a okolni podminky.   Odpoved na otazku dojezdu pro plne nabity Enyaq s 82kWh muze baterii znit: "Nekde mezi 300 a 600 km". Stale jde jen a pouze o odhad dojezdu a realny dojezd bude opet predevsim zavisly na podminkach a zpusobu jizdy. Navic ve tvem pripade nelze asi primo srovnavat dvoumotorovou RS verzi (predpokladam na 21" kolech) s jednomotorovou Sportline 85 verzi (asi na 20" kolech). Stejne jako u 4x4 verzi spalovacich aut, bude i zde, co se tyce spotreby, ctyrkolka vzdy v nevyhode. Pokud mas podezreni, ze neni neco v poradku s trakcni baterii, doporucuji ti si koupit BT ODB II dongle (napr. ELM327) a zkontrolovat parametry baterie pres CarScanner. Nemyslim si vsak, ze odhad dojezdu 414 km na plne nabitou baterii je u RS verze je "podezrele" malo.
    • Nemáte někdo info, proč se Sportline furt nenabízí s motorem 2.0 TSI a zda-li tak vůbec bude ? Díky
    • Dobrý den všem, teče mi voda na podlahu spolujezdce. Patrně se jedná o ucpané odtokové kanálky. Neporadi by někdo, kde se to čistí, případně nějaké foto nebo video? Díky
    • Ale len do ľahkých motorov. Do TDI ide L. A áno sú namazane z fabriky vid foto nového ramena. Silentblok ale kúpiš suchý nový.
    • Pravidelně se mi ucpávala zadní tryska, tak jsem jí zase vyčistil a že propláchnu cestu bez trysky. Ale pravděpodobně se to přicpalo ještě jinde, motůrek tlačí, nikde nic neteče a ani není cítit po kapalině. Nemáte nějakej tip? Napadlo mě to prošťouchnout třeba strunou, ale asi se moc daleko nedostanu. 
  • Vytvořit nový...