Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Autohifi, Navigace

1. Zahájeno uživatelem Boumik,

Zdravím všechny, vím, že Bolero je jen radio a nemá ani DVD mechaniku,ale... MP4, wmv, nebo "kontejner" AVI se dá nahrát i na CD, nebo SD kartu.. Displej má bolero snad stejnej, jak Columbus..Nedal by se tedy FW Bolera nějak "hacknout" aby se naučil dekodovat alespoň nějaké video formáty z CD,nebo karty? Díky

• 1 odpověď
    • 3,3tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Kubiscz,

Nevite jestli je nejaka firma co montuje LCD do operky hlavy, ale do ty co je vase? Pokousel jsem se hledat na googlu, ale nasel jsem pouze LCD namontovane na sedacku a nebo novou operku jako takovou... Dekuji predem za kazde doporuceni a radu..

• 3 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem vavra.tom,

Zdravím všechny, šéf si nedávno koupil SII combi s columbusem. Vše ok, ale po dovolené mu nechce vyjet dvd. Dá se klidně přehrát, ale vytáhnout vůbec. Vždy vypadá že vyjede, aspoň podle zvuků ozývajících se zevnitř, ale nakonec, jen zahlásí chybu - zkontrolujte cd/dvd . Stalo se to už někomu? Nevíte někdo jak na to? Předem díky moc za jakoukolv pomoc.

• 6 odpovědí
    • 4,6tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem frydak,

Ahoj všem, používám rádio Bolero s GSM bluetooth II a mt Htc Sensation kde mám nahranou navigaci Sygic.Poradíte mi, prosím, jak nastavit tuto sestavu tak, aby při připárovaném telefonu s rádiem byly slyšet hlasové pokyny z navigace telefonu? Pokud je telefon připárovaný k rádiu, rád bych slyšel hlasové pokyny z navigace v repro. Aktuálně hlasové pokyny neslyším z repro vubec, pokud je telefon připárovaný.Jednou se povedlo a ani nevím jak že to cca 2 vteřiny šlo,ale nemohu přijít nato jak to rozchodit.Díky moc všem za info a rady...

• 2 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem exprestrain,

Zdravím, máte někde zkušenost s připojením mobilu Nokia Lumia (operační systém Windows Phone) s orig. BT sadou GSMII? Funguje stažení kontaktů, protokol hovorů atd? Mám teď Nokia N8, kde Symbian funguje OK, ale s Lumií si nejsem jistý a infolinka Škoda mlčí... Díky za rady

6. Zahájeno uživatelem Feri1,

Při hovoru přes HF druhá strana říká, že mně špatně slyší - zatím to řeším tak, že více křičím a dám si HF více nahlas. Lze nějak nastavit větší zesílení mikrofonu?

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem MARTINJAN,

Dobrý deň Mám superb r.v.2009.Po vypnutí autorádia počuť s reproduktorov slabý šum. Nevie mi prosím niekto poradiť či sa to dá odstrániť,alebo čo s tým.Ďakujem

• 0 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Siso40,

Mám SII a řeším problém iphone vs. Colusmbu, nepáruje telefón s bluetooth. Může někdo poradit?

• 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem superb combi black,

Jak vlastně vysvětlit záhadu??? Vlastním SUPERBA teprve 3 týdny, je rok starý, 45000km, DSG, 2.0TDI, COMBI a vybaven AUDIO-NAVI-COLUMBUS. Zvuk rádia, CD, MP3, HD....... je velice kvalitni, ale pouze do stavu, kdy je v autě teplota okolo 0°C a vyšší!!!!!! Jestli s autem parkuji venku a teplota klesne pod 0°C, potom se až do zahřátí interieru (na příjemnou teplotu) ,,vytratí,, basové frekvence! Střední a výškové frekvence jsou normálně slyšitelné - u rádia, CD, MP3...... - ale ,,basy,, jsou pryč! Jako bych poslouchal telefonní sluchátko. Asi po 15 minutách jízdy a ohřátí interieru na vyšší teplotu - určitě nad nulu - se pomaličku ony ,,basy,, začnou ozývat. Můžete mi p…

• 0 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem Pavel_R.,

Vsiml se nekdo z vas ze by pri prehravani MP3 z USB Flash (MDI) zpomalovali MP3? Zatim se mi zda ze je to jen v situacich, kdy je asi zatizenej procesor navigace (kdyz se rychle meni pozice nebo NAVI dela zoom resp. meni meritko zobrazeni) A jeste jedna vec TMC zpravy se zobrazuji porad vsechny dostupne, tedy nefiltruje ty na zvolene trase, jako to delal Columbus... njn ten cenovej rozdil musi byt nekde videt

11. Zahájeno uživatelem Boumik,

Zdravím všechny, mám Superba II ve verzi Comfort (září 2011) byl jsem nepříjemě překvapen,že pod lodklopnou opěrkou mezi sedačkami je pouze aux konektor a USB nikde..je nějaká cesta,jak dostat do auta USB aby pak šlo mezi písničkami na flashce přecházet ovládáním na radiu? Má třeba nějaké origo Škoda radio usb konektor? nebo ho od někud "natáhnout"? díky

• 4 odpovědi
    • 4,5tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem h2o,

Zdarec chlapi, dneska jsem motoval GSMI do SupaII r.v. 2008. Vše funguje teda skoro. Na Boleru je HF funkční dá se normálně volat. Jenže po zapojení HF a prvního najetí do menu telefonu přes MaxiDot, se budíky kously a nejde nic pomoci páčky PP přepínat. Pořád mi to visí na menu telefonu. Přitom když vytočím člověka v seznamu tak se mi objeví na MaxiDotu ale páčkou nic nepotvrdím a nic nepřepnu. Auto nemá multifunkční volant tak jen přes ni. Vše je na kódované a nic mi nehlásí chybu. Pokud odpojím kabel od modulu HF tak Maxík jede zase bez problémů. Gateway 1K0 907 951 Bolero 7N0 959 795 Telefon 5K0 035 730 F Děkuji za pomoc CIAO

13. Zahájeno uživatelem Sharpens,

Jak muzu vymontovat columbus z palubovky v Superb II? Jde o ten ramecek okolo nechci ho ponicit sroubky co jsou pod nim nejsou problem :-) . Diky

• 1 odpověď
    • 3,4tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Caye Caulker,

Dobrý den, jsem šťastným majitelem vysněného SuperBa, rok 2009, na palubce na mě kouká kopito od HF bez držáku a pod sedačkou je hrabička s označením 1K8035730, Nokia HT-3. Po připojení přes bluetooth ale telefon není viditelný ani na maxidotu ani na Columbusu. Funguje pouze hlasitý odposlech s mikrofonem. Můžete mi poradit, jak dostat menu Telefon na oba disleye, popřípadně více info o této HF. Děkuju.

• 0 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Seiger86,

Mám Superba ve výbavě elegance, navíc mimo jiné navi Columbus a vestavěné BT handsfree. To mi až do včerejška fungovalo normálně, ale ode dneška jakoby tam nebylo. Na Maxidotu úplně chybí položka "Telefon" a když na Colubmusu zmačknu tlačítko pro telefon, tak dřívě mě naběhlo MENU telefonu, popřípadě když nebyl připojený se alespoň napsalo, že telefon není připojen. Teď se pouze ztlumí rádio. Nevíte někdo čím to může být? Děkuji za rady.

• 2 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem Andrew,

Zdravim, chtel bych si nechat zamontovat Columbuse do Superba Combi rv 2010. Ted tam je radio Swing a zajimalo by me, jestli po koupeni a zapojeni gps anteny a columbuse bude radio normalne fungovat - maxidot klimatizace apod. jestli se to automaticky sparuje nebo to bude muset nekdo napojit na diagnostiku a nakodovat. Prodavajici rika ze se vse zapoji a bude to chodit u noveho superba by melo byt vse automaticky. Nejak se mi to nezda. Poradi mi prosim nekdo, popripade napiste mi nekdo kontakt kdo by to umel sparovat - praha, liberec. Dekuji

• 2 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem proximo,

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na praktický a polopatický návod, venku se tomu říká" pro přitroublé" jak nahrát na HDD navigace Columbus CD/MP3. Vím že je to v návodu, ale z něj jsem to bohužel nepochopil. Mluví tam "funkčím tlačítku" a já nemohu přijít na to co tím myslí. Taky bych se zeptal jak to udělat aby se případně zobrazovali jména skladeb z CD, nebo i těch nahraných na HDD. Díky

• 8 odpovědí
    • 22,1tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem hudra,

byla mi vyměněna jednotka (Columbus) po krádeži a zdá se mi, že mi to teď nějak špatně ladí rádia, když jsem se podíval do servisního menu radia (přes dlouhé podržení setup) a podíval se na FM, tak se mi zobrazuje pouze jedna zapnutá anténa, druhá je vypnutá. Je to tak správně?

• 4 odpovědi
    • 6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem cx725,

Zdravim vsechny. Mam v aute original autoradio Skoda DX a chtel bych na nem poslouchat hudbu z MP3. Lze nejakym jednoduchym zpusobem bez dokupovani tuneru atd. pripojit k radiu stereo kabel na ktery bych pripojoval prez jack 3,5 mm MP3 prehravac? Predem dekuji za informace.

• 5 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem DIAGNOSTIK,

Zapojoval to někdo s Vás,tak,aby to fungovalo ve spojení s Columbusem?Co na něm,to i na origo přenoskách AAM000020.Použil jsem modul,ale funguje mi jenom jedna přenoska.Je třeba k tomu nějaké jiné vedení?Modul je mi093adaptér A/V výstup pro OEM navigaci VW RNS-510 od STUALARMU.Jak to propojit?

• 1 odpověď
    • 3,3tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem redboss30,

Manuál píše že jedine 2 GB SD a nič iné.. Má niekto odskúšanú inú variantu SD??? Špekulujem nad kúpou. Hm???

• 3 odpovědi
    • 3,6tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem s.onik,

Zdravím všecky sem tady nový a mám dotaz pro zkušené borce potřeboval bych poradit jak spojít autoradio swing a krabičku xcarlink hlavně kvuli toho abych mohl listovat přes radio,nechal sem si to namotnovat v origo servise a po zapojení sem zjistil že nelze listovat složkama stejně jako když mám v cd mechanice cd se složkama,lze to nějak řešít nebo lze jen udělat playlisty po 100 pisniček a nic vic?navíc mi to nezobrazuje ani id3 tagy což je další zasadní problém. Případně kdo už to řešil vracením zboží a pěnez sou jake zkušenosti?díky za jakoukoli odpoved s autem mam od koupě akorat starosti :/

• 1 odpověď
    • 4,1tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.