Autohifi, Navigace
247 témat v tomto fóru
-
Zdarec, mám Amundsena a když jsem ho spároval s telefonem, tak nevidím některé kontakty a tím pádem je nemohu vytáčet. Operátor je O2, když volám do cizího operátora, napíše mi to, NENÍ REGISTROVÁN V SÍTI. Co s tím??? Pleas help
-
- 0 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den, jaké nejlepší radio do superba 2 ? Mám columbus, ale ten mi nesedí. Nic to neumí.
-
- 2 odpovědi
- 2,7tis zobrazení
-
-
Budu prodávat auto a chtěl jsem stáhnout MP3, které mám uložené v Columbusu na HDD na SD kartu. Vložil jsem prázdnou SD kartu, ale při výběru kopírování určité složky s MP3 soubory mě to nabídne pouze kopírování v rámci HDD. Lze nějak vytáhnout z Columbuse uložené MP3?
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Zdravim vospolok nemá náhodou niekto z vás schému zapojenia tv tunera do sup II fl na columbus vdaka
-
- 0 odpovědí
- 1,5tis zobrazení
-
-
Zdravím, mám superba 2.0 TDI 103 Kw rok 2010 a rádio bolero když se připojím přes bluetooth mobilem tak mohu volat, ale když pustím hudbu v mobilu tak hraje hudba jen na mobilu a nepřenáší se do auta. Když pak zmáčknu tlačítko média tak se mi objeví 5 možností a jediné které funguje je audio a např, na BT-audio nemohu kliknout protože to nic nedělá takže nevím kde je chyba v ostatních verzích superbu i octávek mi to jde v pohodě. Zkoušel jsem se připojit i přes USB kabel a proklikal jsem se na AUX ale opět mi to hrálo jen v mobilu a ne v autě.
-
- 0 odpovědí
- 1,6tis zobrazení
-
-
Zdravím, nemáte někdo tip kde koupit rámeček na rádio Isudar, do Supa 2? Nezkoušel někdo z Aliny?
-
- 1 odpověď
- 1,5tis zobrazení
-
-
Ahoj, potřeboval bych poradit případně nasměrovat. V autě mám z výroby rádio Bolero a už delší dobu pozopruji špatný příjem stanic. Nelze vyladit tak, aby stanice nechrčela. Co to může způsobovat? Samotné rádio? Anténa? Jak to zjistit? Koukal jsem do dílenské příručky, kde jsem se dočetl, že anténa pro příjem rádia je v zadních bočních a v zadním okně. Ta ploutev na střeše je jen pro GPS a BT a pod. Mohli byste mi, prosím, poradit? Případně nasměrovat na příslušné téma? Moc dík
-
-
- 11 odpovědí
- 8,3tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj všem, chystám se na výměnu prutu za ploutev. Poradí někdo co mi bude čekat a jesli nebude problém s připojovacím fm konektorem. Díky
-
- 16 odpovědí
- 8,8tis zobrazení
-
-
Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenosti s mono zvukem, při poslechu písniček přes Bluetooth? Při CD/Radio hrají všechny reproduktory, při telefonování také. Pouze při zapnutí písniček přes Bluetooth z mobilu hraje pouze pravá strana. Vůz - Škoda Superb II 2010, rádio Columbus. A nastavení balance-fader jsem kontroloval (při přesunu na levou stranu nehraje nic). Děkuji moc za každou radu.
-
- 1 odpověď
- 2,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, Mám SII r.v. 2011 se Sound System. Nemám moc zvukový sluch a nejsem schopen si sám pomocí táhel nastavit idealní zvukové podání. Je tu prosím nějaký nadšenec co se v tomto systému vyzná a mohl by mi poradit, jak z něj dostat to nejlepší? Například vyfocený equalizer, co zapnout a co naopak vypnout. Děkuji velice.
-
- 2 odpovědi
- 6,3tis zobrazení
-
-
-
Zdravím a zároveň Vás žádám o radu. Mám Škoda Superb 2 (původní rádio Bolero) teď jsme vyměnil za neoriginalni (https://www.aliexpress.com/item/32892062056.html?spm=2114.12010612.8148356.1.4b6d3e6dj7dlIP). V autě je originální audiosystem. Po zapnutí mám zvuk úplně zesíleny -šumi to (jakobych měl plnou hlasitost na zesilovači) a to i za situace kdy mám na rádio hlasitost 0............... dělá to i když mám připojenou hudbu z telefonu. Do rádia mám zapojeny isokonektor (ale pouze konektory s napájením - 8pinový a výstupama do repro- 8 pinový) ale ten zelený a modrý konektor zapojeny nemám. Ve starém Boleru tyhle konektory byly také do rádia zapojené. Ale u …
-
- 2 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
ahoj panove. mam takovej dotaz. kamarad ma superba 2 rv 2008 a ma v nem columbuse ale nejdou mu v nem SD a SDHC karty. nejaka rada jak to zprovoznit ?
-
- 5 odpovědí
- 3,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, koupil jsem superba II s columbusem a zjistil jsem že v nabídce media mám podsvícené pouze AUX když ho v setupu aktivuji. HDD podsvícené není ale v nabídce "extra" jde zjistit kapacita která je myslím cca 20GB. Když vložím SD kartu tak se zobrazí hláška o načítaní dat ale tím to končí, i v tomto případě kdy je vložená SD karta, tak je v nabídce media podsvícené pouze AUX a když aux deaktivuji v setupu tak po zmáčknutí na media vyskočí hláška "není žádné medium". Neví někdo co s tím? :)
-
-
- 4 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Ahoj,neviete mi poradit? Mam novy tel.samsung s9 a snazim sa ho sparovat s autom(superb ll 2009) a píše mi ze je nekompatibilný.
-
- 12 odpovědí
- 19tis zobrazení
-
-
Zdravím, včera mi pravdepodobne odišiel amundsen, rns 310. Obrazovka sa zapne, vyskočí logo, rádio hrá, obrazovka sa vypne a za cca 2 sekundy prestane hrať rádio. Potom sa samovoľne vypne, zapne, vypne a znovu zapne. Ak ho vypnem ostane vypnuté. Pri parkovaní display robí to isté, no zvuk, pípače (senzory) idú bez problémov. Nestretli ste sa s tým? Treba vymeniť za iný? Alebo je tam nejaký kontakt, stačí rádio odpojiť od stáleho napájania a ptm skúsiť zapojiť? Dnes to skúsim, ďakujem za radu.
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj. Nedávno jsem koupil SII s rádiem Swing a už od začátku rádio zlobí. Co jsem zatím vypozoroval je, že nezávisle na počasí, denní době, ujeté vzdálenosti, stavu silnice a ostatních funkcí ve voze, se rádio z neznámých příčin vypíná a zapíná (problikává), a to při přehrávání rádia, cd nebo aux. Dále se při couvání objevuje na displeji vzdálenost od okolních překážek také pouze náhodně. Někdy bez problému, ale mnohdy se "autíčko" objeví až když přijedu ke třetí křižovatce nebo po dvou kilometrech na přivaděči. A nezmizí dokud opět nezařadím zpátečku. Vyzkoušel jsem zatím vyměnit rádio za jiný Swing a hýbal jsem s kabeláží u rádia jestli nen…
-
- 6 odpovědí
- 4,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Poradí někdo proč naladěné stanice v seznamu se zobrazují číselně a ne rovnou pod názvem? /viz. foto je to SII 2012 Vlastně ani nevím co to je za radio, Columbus? Děkuji.
-
- 3 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Až koukám jak koukám nemohu najít co chci. Mám Supa 2014 v něm rádio Amundsen+.Lze pouštět film na tomto rádiu? Lze aktualizovat RNS 500? MDI jen lok. opěrce ale telefon se nepřipojí k rádiu jen BT.USB flash taky ne!Lze sdílení obrazu telefonu? Jak čtu tak nejlépe nové rádio s androidem pro supa 2 co?
-
- 1 odpověď
- 2,6tis zobrazení
-
-
Zdravim, pred par dnami mi v superbe 2 prestali hrat vsetky basove reproduktory,pocut iba vysky,radio bezi vsetko ok...jedna sa o SII 2010 s Amundsenom.Podla mojho nazoru bude chyba asi v radiu,auto myslim nema sound system,jedine co som nasiel pod sedadlom spolujazdca je HF harman becker bluetooth modul,odpojil som ho na minutu a zapojil pre istotu a myslim ze to s tym nic nema spolocne.Zaujimavostou je chybajuca moznost Fader-u v nastaveniach ekvalizera,zmizol uplne a pred tym tam urcite bol hned pod Balance.Co by ste mi odporucili prosim Vas?Je to hrozne,radsej radio vypinam,nez pocuvat take šumítka...vopred dakujem
-
- 0 odpovědí
- 1,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, procházel jsem témata, ale nenašel obdobné. Přijedu, před barák, rádio hraje. Vypnu klíček a jdu dom. Druhý den ráno zapnu klíček, rádio se zapne, ale nehraje a nereaguje dotyková obrazovka. Vypnout a zapnout jde. Shodim baterku - vyskočí na mě PIN. Nemám. Jedu do Škodovky. Dali mi PIN, ale rádio stále nefunguje... Je mrtvý? Nešlo jim ani přehrát FW. Popřípadě někdo na nebo v okolí Prahy 5, kdo by se na to kouknul? Díky
-
- 5 odpovědí
- 9,4tis zobrazení
-
-
Dobrý den, prosím Vás v čem může být problém, když nastartuju auto, a rádio ( navi a celá jednotka rádia ) nenaběhne. Ještě ke všemu, uvítací logo škoda je v půlce obrazovky rozpůlené a spodní část je uskočená do boku o půl obrazovky jinde. Tři dny funguje normálně a tři zas dělá tohle. Jak se tomu chce. Zkoušel jsem přehrát i software radia ale nic. Mám superb 2014 L&K kombi 4x4. Dík za každou radu.
-
- 2 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
-
-
Koupil jsem superba 2008 s vymenenym columbusem kolem roku 2011. 3T0..680G s iphonem ios9 se spoji bez problemu ale neprehraval vubec hudbu pres A2DP jen ukazoval nazev pisnicky. Po upgradu na FW 5238 uz hraje ale jenom z pravyho repraku. Cetl jsem tady ze je to spatna kabelaz s HF modulem. Co s tim? da se to udelat lehnce nebo je to na servis? Nejsem mechanik takze pokud to neni jen zacvaknuti tak to osobne neudelam. Delaj to v original v skoda servisich, nebo najit nekoho v praze co se do toho vyzna. dik
-
- 8 odpovědí
- 4,1tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravim mám superba 2 s rádiem swing ovšem rádio nemá funkci handsfree dá se to nějakým způsobem dodělat ? Aby to byl original ? Nemám ani maxidot ani multifunkční volant. Díky za odpovědi.
-
- 1 odpověď
- 4,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dá se MDI z yetiho 5N0035342C rozběhat na S2(+swing)(5N0035342F)? Vizuálně se to kromě čísla neliší. Tu verzi pro yetiho teď vyprodávají za cenu která už se aspoň řádově začíná blížit užitné hodnotě, tak jestli se to dá naroubovat do S2.
-
- 3 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Dobry den, prosim o radu. Poridili jsme do rodiny Superb II a na radiu Columbus (SW viz priloha) funguje pouze nemcina (puvodem je vuz z nemecka). Pri pokusu o zmenu jazyka se na chvili vse zmeni (je videt pod hlasenim o zmene) a radio pise (nemecky), ze vse nastavuje ... pak se pouze ukaze chyba, ze nebylo mozne nastaveni nahrat...??? Predem moc dekuji. Roman 17.2. VYRESIL JSEM - aktualizoval jsem fw a jazyk lze zmenit
-
- 2 odpovědi
- 6,6tis zobrazení
-