Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• @ferokulda Hezké.  Něco podobného jsem dělal loni.  Zatím mám kotouče/destičky ještě původní z fabriky (rok výroby 2019).  Ta fotka je po 62t km.  Předpokládám, že by mohly vydržet ještě aspoň jednou tolik...
    • Dnes např. jízda ráno Opava -> Ostrava a zpět a pak večer znova (motor se 2x zahříval), podle aplikace MyŠkoda celkem 106km, průměrná rychlost 49km/h, spotřeba 7.4l/100km.   Včera jen město, celkem 10km, průměrná rychlost 22km/h, spotřeba 11.7l/100km. Při delších trasách, pokud se dá předvídat, tak jde jet za méně. Poskakování po městě bude za více.
    • Kupoval jsem tyhle  https://solarride.eu/store/cs/skoda/840-slunecni-clony-solarride-skoda-fabia-iii-combi-2014-2022-5904035791993.html  na Allegru jdou sehnat i levnějc. Zítra je budu montovat, tak můžu hodit postřeh. Kámoš je má na Roomsteru a pasují i vypadají skvěle
    • Problém zdražování Škodovky je primárně ve VW, který stahuje výdělky že ŠA aby pokryl svoji ztrátu. Proto půjdou ceny nahoru. ŠA je tlačena do vyšších zisků, které opět poputují do VW.😢
    • Ahojte. Čím boli nakoniec tie zvuky spôsobené? Ďakujem
  • Vytvořit nový...