ano, toto také pozoruji, ale prvopočátku, vyřešil jsem snížením intenzity foukání v režimu auto, naštěstí si to pamatuje trvale...
dával jsem na fb fotky z dovolené a jeden člen skupiny se mě ptal, zda ta lišta vpravo vzadu tak moc nesedí nebo zda je to jen optický klam na slunci.... šel jsem k autu a téměř jsem se zděsil... pravá zadní lišta byla tak akorát před ztracením, byla vysunutá asi + cm nahoru a levá zadní na tom byla také nedobře i když jen cca 5 mm - děs, tak jsem je pěstí při otevřeném oknu nabouchal zpět a zatím jsem neřešil... nemám na to čas... ale nesedí žádná z lišt jak by měla...
jinak by to chtělo ty ekoteroristy opravdu vyfuckovat, mám kola Veritate 19" antracitová leštěná, a už mám pravé přední kolo odřené na dvou místech ( mám úplně na houby nájezd do garáže, soused je o kus výš a řešil to štípanými palisádami), neboť ten disk je vysunutý tolik ven (z důvodu aerodynamiky, že vylízá téměř až do profilu pneumatiky, ochrana disku je pak úplně k ničemu a to jsem gumy, co byly na autě (ekohnusy balónovité Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 - údajně se pyšní aerodynamickým tvarováním běhounu) ihned prodal a koupil jiné prémiové, dobře vypadající a s obdobnými parametry, ale s co největší ochrannou disku, a ještě foukám na míň než uvádí výrobce, ale houby toť platné
Od
Petr Svetr ·