To s mobilom je v dnejsen dobe bohuzial pravda. Stacil jeden pad na eskalatore a nedostanem sa ku platobnej karte, aplikacii od skodovky, odpovedaniu na soravy ci komunikacii so zenou, ktora isla do obchodu, kym som si odbehol. Nastastie aspon cez hodinky som vedel strucne odpovedat, ak nejaka sprava prisla. Uz som isiel kuoit nahradny telefon, len aby som bol dostupny pre zakladne ukony. V celom obchodnom dome nejaky alarm a vsetkych sa snazili vyhnat... Nastastie displej to prezil, len sa nedal ovladat. Po vybiti a zapnuti displej opat funkcny. Usetrenych par stoviek a konecne mozme ovladat co potrebujem. Aj preto som rad za PHEV, kde mi staci prist na benzinku a natankovat. Plus stale nosim klasicku platobnu kartu 2 roznych bank a v zalohe jednu kreditku v aute :D
Pribeh a skusenosti sa citali dobre. Je fajn, ze ludia sa obcas neboja aj na dlhsie trasy s EV. Brat mal po kupe Etrona tiez nejake obavy, no zvykol si relativne rychlo. Im ale momentalne nehrozi dlhsia trasa pre 2 a pol tyzdnovy prirastok do rodiny
Od
wirer ·