Exteriér
111 témat v tomto fóru
-
Včera jsme přivezli feldu a tátu napadlo jestli by šla předělat na faceliftovanou verzi,jedná se hlavně o předek,což by asi znamenalo kapotu,nárazník,světla,...Je to vůbec technicky možný?Případně co je k tomu potřeba za díly?
-
- 28 odpovědí
- 23,1tis zobrazení
-
-
-
Dobrý den, chtěl bych se zeptat a poradit se ,dostal jsem od Dědy Felicia 1,6 rok 1997 , byla ( ještě je ) v depozitu , dělal jsem na tom pár věci jako těsnění pod hlavou které foukalo ( proto to chtěl dát pryč děda ) a tak jsem si to vzal a dal dokupy ,chci se zeptat či poradit , felda je trošku snihlá ze spoda hlavně prahy , auto se za to nedá zvedat ale takových určitě je více ,chci udělat technickou abych mohl jezdit ale jak zadělat alespoň na "oko" prahy . Napadlo mě obrousit(vybrousit) shnilá místa a vystříkat díry montážní pěnou ( ale tou která méně a pomalu nabyde ) potom to překitovat do roviny a sprejem přestříkat na modrou , na STK by to projít mělo ne ? Díry t…
-
- 2 odpovědi
- 13,2tis zobrazení
-
-
Ahojda, nevíte náhodou někdo jestli pasuje přední nárazník z 1. octavie po fl na felicii se starym před fl čumákem? Přítelkyně má feldu a já koupil rs nárazník a nechce se mi ho vyhazovat... tak přemýšlím, že bych ho tam dal máte s tím někdo zkušenosti? když tak bych přivítal i nějakej obrázek
-
- 3 odpovědi
- 9,5tis zobrazení
-
-
Zdarec borci, mohl bych prosím poprosit někoho o nějaké informace ohledně PLASTI DIPU??? Kdo má s tím zkušenosti a co je potřeba a kde nejlépe nakoupit barvu? A taky by mě zajímalo kolik asi toho budu potřebovat na feldu - krátkou. Díky za informace.
-
- 6 odpovědí
- 13,3tis zobrazení
-
-
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jestli mohu mít na felicii xenonová světla.Děkuji za odpověď
-
- 5 odpovědí
- 10,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli je možné, dát klíč od Feldy do toho vystřelováku s dálkou, která je třeba u Octavie. Dálka nemusí být funkční, ta ve Feldě mi stejně nefunguje. Jde tu hlavně o design. Na kolik v případě, že je to možné, taková legrace vyjde?
-
- 12 odpovědí
- 8,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, mám prasklé čelní sklo. Bude mi pasovat sklo ze starýho modelu ? Když já mám feldu 1998 Novou tvář? Díky za odpověďi Miras
-
- 1 odpověď
- 6tis zobrazení
-
-
Ahoj, neví někdo z vás náhodou jaký kód barvy měly felicie Laurin a Klement r.v. 1995 - 1996? Díky za případnou odpověď, nikde to nemůžu najít...
-
- 17 odpovědí
- 32,3tis zobrazení
-
-
Zdravím potřeboval bych sundat zadní dveře. Nevíte zda je nějaká spojka pro elektriku co jde do pátých dveří a kde se nachází to samé k hadičce od ostřikovače. Nechce se mi to fiknout a pak natahovat celý nebo bastlit nějakou spojku. Díky
-
- 4 odpovědi
- 10,2tis zobrazení
-
-
Na Feliici mi začaly zlobit stěrače a funguje pouze nejvyšší stupeň rychlosti stírání. Ostřikovače fungují,ale okno se nesetře. Ještě doplním, že při vypnutí z funkční 4 rychlosti se stěrače nevrátí do krajní (výchozí polohy) Kde může být "zakopaný pes" ?
-
- 10 odpovědí
- 20,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Ahoj, Prosím o pomoc, koupil jsem ojetou Felicii, je to verze ještě před 98 a našel jsem zatím 2 problémy: 1) Víčko (to černé šroubovací) u nádrže nefunguje tak jak by mělo - klíčkem jde otáčet pouze v 90 stupních a nejde zacvaknout dovnitř - pouze se jaksi protáčí a klape, když ho chce někdo vyndat tak ho prostě vyšroubuje a je to - není na to potřeba klíčku 2) Houkačka nereaguje, sundal jsem z volantu logo škody a zkusil kontakty, ale nic se neděje, čím by to mohlo být? Kdyby mi někdo poslal odkaz na technickou příručkou Felicie verze z roků 1994-1997 bylo by to super! EDIT : Houkačka opravena - špatná pojistka
-
- 4 odpovědi
- 8,7tis zobrazení
-
-
Nazdár hoši, chystám se vracet na škodofku blatníky...poradte, čim napatlat přechody mezi blatníkem a podběhem-stačí univerzál silikonovej tmel?Kuju
-
- 2 odpovědi
- 7tis zobrazení
-
-
Zdravím všechny. Mám dilema. Potřebuji nové stěrače a tak se chci zeptat, s jakými máte zkušenosti a které byste doporučili. Chtělbych zkusit FLAT (bezramínkové) stěrače, ale nevím jaké. Díky
-
- 7 odpovědí
- 11,2tis zobrazení
-
-
Zdarte, při odtahování se mi roztrhlo lano o kovový kůl v zemi a ohnulo se mi tažné oko i s konstrukcí kde je vsazené. O oko mi nejde, spíž mě zajímá jestli se dá nějak vyměnit nebo narovnat to těleso s vnitřním závitem. Díky marek1036.
-
- 0 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
-
-
Ahojte, nevíte kde by se dala sehnat planžeta do vystřelováku na starý typ zámku (klíč s ozubením)? Tak už vyřešeno, podle toho co jsem se různě dočetl nelze planžety nikde získat. Tak jsem koupil klíč a planžetu si z něj vyřezal
-
- 0 odpovědí
- 5,9tis zobrazení
-
-
Dobrý den, nevíte někdo, zda pasuje sada zámků z nové felicie do staré, kde byl použit klasický FAB klíč? Popřípadě jaké jsou v nich rozdíly?
-
- 5 odpovědí
- 7,9tis zobrazení
-
-
Ahoij, potřeboval bych poradit. Jak vyvařím zadní lemy na felici.... S COčkem dělat umím, ale nevím jak vyříznout lemy z vnitřní strany (kde vést řez). Nebo máte někdo nějaký návod nebo fotky jak postupovat? Díky
-
- 3 odpovědi
- 12,7tis zobrazení
-
-
chci se zeptat vyvařil jsem si feldu a koupil jsem si plastové podběhy a potřebuji je tam nějak namontovat porádí mi někdo jak a kam??? prý tam jsou v karoserii originál ty plastové hmoždinky ale kde hlavně nechci ty názory jako jsem už slyšel samořezné šrouby a hurá
-
- 8 odpovědí
- 18,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, má někdo zkušenosti se světly Angel Eyes nebo Devill Eyes na Felicii? Dají se vůbec koupit? Slyšel jsem, že do Felicie pasují světla z Pola, na které se tato světla dělají. Díky za podpověď
-
- 0 odpovědí
- 5,4tis zobrazení
-
-
Koupil jsem nové plastové lemy , ale nevím, co mám použít za lepidlo? Poraďte prosím Dík Zkusím lepidlo na okna, říkal mi kamoš, že to drží jak svi.... lepil si tím spojler na zkoušku a když ho chtěl sundat, tak na to musely být dva aby to vůbec sundaly, bohužel i s lakem
-
- 5 odpovědí
- 7,2tis zobrazení
-
-
Zdravím, jakým způsobem vydělat staré sklo ze zpětného venkovního zrcátka a nahradit novým ? Není v něm už nic vidět, tak bych ho rád vyměnil, nevím ale jestli je to nalepený, nebo tak nějak. Abych taky nerozbil celý zrcátko. :-) Zrcátka jsou elektricky ovládané a vyhřívané. Díky za odpověď Marec
-
- 3 odpovědi
- 17,3tis zobrazení
-
-
Dobrá den, Včera jsem měnil přední část výztuhy FELICIE rv. 99. Omylem jsem si však zabouch kapotu, a ta momentálně nejde otevřít, nevyskočí pojistka. Povedlo se mi odmontovat světla, tudíž se ze zadu k zámku dostanu, ale nenašel jsem způsob, jakým ho otevřít. Proto prosím o radu, jak tento zámek otevřít v této situaci, děkuji.
-
- 7 odpovědí
- 9,2tis zobrazení
-
-
Dobrý večer,plánuji opravit oděrky a menší korozi na karoserii.Zajímá mě jestli můžu zkombinovat tenhle Kit s touhle základní barvou (je nutná?) a hlavně jestli tahle vrchní barva bílá překryje tu červenou základovku. A.Hlaváček
-
- 1 odpověď
- 8,4tis zobrazení
-
-
Zdravím. Chci se zeptat jak se vyměňuje vložka zámku u dveří. Zda je to nějak obtížné, nebo zda to zvládne kde kdo Předem díky za odpověď.
-
- 4 odpovědi
- 17,2tis zobrazení
-
-
Zdar,mám feldu z roku 1999 a teče mi tam střešním oknem.Je to označení Sekurit saint gobain,klasika bez elektriky.Nevíte o nějakém eshopu,kde by se nechala guma koupit? Dík Radek
-
- 1 odpověď
- 4,2tis zobrazení
- 1 sledující
-